За Коледа подарък не мисли, нека дойде той в пелени. ~бебеправене 615~

• 26 191
  • 775
  •   1
Отговори
# 570
Оо, некадърни лекари много. Ще те дам само един пример покрай моя аборт:
Събота почна и приключи с все всичко, нарочно не изпадам в подробности. Неделя съм си пич, понеделник почва една страшна болка ниско вляво и ляв крак. Не можех да ходя чак. Отивам при първия АГ, за който виждам час и тоя ме преглежда и пита "вие сигурна ли сте, че сте била бременна" . В 8г.с как да не съм сигурна. Проблемът се реши като си отидох при моя лекар.
Та всякакви некадърници има.

Strawberry всичко ще е наред, наместват се нещата! Heart

Inferiya HeartHeart DecorationFlowers Four Leaf Clover

Наси, честита годишнина! Още много заедно! Champagne

# 571
inferya, успех! След 10 дни те чакаме с хубаво ЧХГ!

nasi, честита годишнина! Много щастливи да сте заедно и да увеличите семейството!

strawberry, и аз съм на мнение, че оскъдно количество кафяво не е притеснително, но дано скоро да спира, че да не го мислиш.

Бърз отчет от мен - и този цикъл кървенето ми беше ден и половина, не много обилно, с още ден червено прицапване, НО от тогава насам не е имало нито точка кафеникаво. Надявам се да не се появи.
И от 2 дни съм без глюкофаж и се родих. Ям най-накрая!

# 572
  • На изток от Ада
Все пак направих тест отр е

# 573
Наси, още дълги години заедно!
Строубери, стискам палци всичко да е наред!

Скрит текст:
Момичета, малко не е по темата, ама от 3 седмици съм с алергичен обрив по ръцете, вече и по врата, появява се, изчезва, биха ми инжекции като бяхме в чужбина, пих и мазах със стероиди, оправих се и днес седмица по-късно, пак съм обрината. Та въпросът ми е, има ли шанс това да е от хормоналната терапия при стимулацията за инвитро? Защото не съм използвала нито нова козметика, нито пия нещо по-различно. Като малка бях постоянно с алергии, но с билки ги неутрализирах и си мисля, че просто сега са се отключили пак. И ако съм все така, не знам как ще стигна до трансфер.. като спра лекарствата и избива пак.

# 574
  • На изток от Ада
Благодаря момичета!
Викин то от стимулацията не мина ли много време?

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 14:36 от nasito8988

# 575
Nasi честита годишнина!

Аз чакам утре да ми дойде с гръм и трясък, положителен тест за О на 10.01, но май в същия ден беше тя защото имах болки. Все още поддържам ТТ 37,2, тестовете са отрицателни. Това ще е 22ри неуспешен цикъл 😞

# 576
  • Замък сред облаците
Нови хапчета пиеш ли, Ви? Аз се бях обринала от метизол месец и нещо след началото на приема му, после 2 седмици пих ериус и продължавах да се обривам докато организмът не се изчисти от лекарството.

Мацето пък се обриваше от абофолик мета се сещам и чак като го спря спряха обривите, пък минаха през подозрения за фракси, за PUPPP, за холестаза и накрая се оказа абофолика.

# 577
  • На изток от Ада
Слънчоглед, то и на мен ми беше на 10 ову. Имахме опити трита дни.. Еми от вчера ми прицапва ...

# 578
Единственото “ново” е, че почнах омега3 на друга марка преди месец някъде, но не вярвам да е от нея, аз даже не я пия редовно. Другото ново е, че ползвах ревалид ампули за коса около 2 седмици, но ги спрях като се обринах първият път още. Ама щом казваш, че може организмът да се чисти просто по-бавно, дано да е това, а не нещо хронично. Иначе в началото пих ролетра, първият път се оправих с нея, ама после вече не ми действаше и минах на преднизолон. Утре съм на кожен, ама исках да питам и тук за всеки случай.

ПП: 2402 дано цикълът ти близките месеци да е вече напълно нормален и да си действате с трансфера! 🍀

# 579
V_sS, майка ми по едно време отключи някаква алергия към Нурофен и започна да се обрива от него. Когато го отключи, ходеше на химио/лъчетерапия (не помня точно по кое време се появи), но лечението й отдавна приключи, а алергията си остана. Та случайно ако си вземала някакви НСПВС наскоро, евентуално може от тях да е обрива.

# 580
Не съм пила нищо от стимулацията, която беше преди 2 месеца, даже витамините малко ги зарязах напоследък, като от тях вземам мета фолиева, омега, б12, вит.д, нищо по-специфично и си ги пия вече от години.
Благодаря ви за отговорите! Ще пиша утре след лекаря ъпдейт❤

# 581
От какво ли не може да е. Хубаво е да се направи алергично тестуване. И пак в повечето случаи не се установява точна причина. Помня една жена, която правеше жестоки обриви по врата - какво ли не мислехме - медикаменти, бои, препарати. Накрая тя самата установи, че се появява след пиене на бяло вино и го спря и оттогава нищо. Още ми е трудно да го повярвам. Жена на 50г. Колко пъти е пила вино преди това. Но факт, че се оправи.

# 582
  • Замък сред облаците
Стабилизаторите (сулфитите) във виното го правят този номер. Мен от тях не боли стомах примерно и гледам да избирам вино без такива добавки (добавят се като част от технологичния процес в масовите вина).

# 583
Симетрични обриви със ситни пъпки по ръцете често са хранителни алергии, друго, което изглежда подобно - алергия към някоя от съставки на омекотители и перилни препарати. Изобщо е важно къде е този обрив, симетричен ли е, имаш ли на други места по тялото. Погледни за типовете обриви и как изгледат онлайн, не че човек може да се диагностицира на 100%, но е полезно.

Аз съм имала симетричен обрив по ръцете (хранителна алергия/нетолерантност) и отне близо 3 седмици да изчезнат съвсем пъпките. Не са се появявали след това.

# 584
  • На изток от Ада
Мацки днес ли да видя МЦ като първи ден?
Около обед ми дойде ....

Общи условия

Активация на акаунт