За Коледа подарък не мисли, нека дойде той в пелени. ~бебеправене 615~

• 25 830
  • 775
  •   1
Отговори
# 60
Инферия, пиши му на Станулов.  Аз нямам опит с естрофем, пила съм само веднъж и не си спомням за оплакване да съм имала.
Дано някой се посмее, че и на мен не ми е до смях 😅 Хората просто не си правят труда да прочетат кое вредно за тях.
Шанталче, действай имаш план❤️
Успех 🍀

# 61
  • София
Инферия, аз съм пила естрофем ама май по 1 или 2 на ден беше, но не помня да съм имала замайване от него.

Мила, нямам план. От чисто любопитство искам да видя хормоните. Още не сме обсъждали дали евентуално да кандидатстваме за нова заповед.

# 62
  • Ст Загора
Aз продължавам с тестовете за овулация.
Вероятно Днес ще е пика... Отчетохме се.

Шантал браво че МЦ се е заковал..Дано хормоните са добре, когато ги пуснеш.

# 63
Я, кажете - по колко “левкоцита на поле” е показателно за проблем при вагинална микробиология?

# 64
Candy, на мен инфекциите нали са ми болна тема, та мен вече всякакви левкоцити ме плашат, може 1-2 на зрително поле бих приела. Но при 10 се оказах с уреоплазма.
При последната ми микробиология във Вита са писали само оскъдно към умерено количество левкоцити и вчера ходих при АГ да ми вземе материал за фемофлора, че ми писна. Та утре може би ще мога да докладвам, какво е изскочило там с тези левкоцити.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 11:24 от *тирамису*

# 65
Здравейте! Нова съм тук. На 23 години съм, с приятеля ми сме заедно от близо 3 години. И двамата много искаме бебе, но плановете ни бяха да завършим висшето си образование първо, но от 25 декември до сега правим доста рисков секс. Последната ми менструация започна на 22 декември с продължителност 5-6 дни, като предполагаемата ми овулация трябваше да е на 4-ти януари, но беше по рано, на първи или втори. Първият път в който направихме опит за бебе беше на 25.12, в четвъртия ден от МЦ, а след това на 29.12 и 31.12. Не знам дали са убеждения, тъй като много искам да видя две черти или са реални симптоми, но много ми се гади, имам изменение във вкусовете на определени неща. Знам, че е много рано, но съм твърде нетърпелива и често правя тестове за бременност, както можете да се досетите те са отрицателни. Не знам дали това е подходящата тема, в която да споделя тези неща, но въпросът ми кога според вас мога да си направя тест, който да не даде фалшив резултат? И има ли някой който е разбрал за бременността си по-рано от закъснението на МЦ?

# 66
  • Ст Загора
Рано е за симптоми!
Аз разбрах по-рано за бременност,но при мен беше поредна бременност

# 67
1-2 дни след закъснение тестът би отчел каквото има за отчитане. Кръвен тест 1-2 дни преди датата за М също.
Само да кажа, че тука “рисков секс” казваме на тоя секс, при който мъжът НЕ свършва вътре, понеже така има риск да НЕ забременеем Grinning

# 68
Тъкмо щях да пиша и аз, че с този "рисков" секс леко се обърках - в началото поста звучеше все едно авторката я е страх от забременяване. А, тук целим именно забременяване. По отношение на въпроса - мисля, че е рано още. Изчакай още няколко дни и тогава.

# 69
  • Ст Загора
Хаха рисков секс . И мен ме озадачи, но викам хайде .

# 70
Тъкмо щях да пиша и аз, че с този "рисков" секс леко се обърках - в началото поста звучеше все едно авторката я е страх от забременяване. А, тук целим именно забременяване. По отношение на въпроса - мисля, че е рано още. Изчакай още няколко дни и тогава.

Извинявам се, нова съм и определено съм се изразила по начин, по който да прозвуча грешно. Според вас ако овулацията е настъпила на 01.01 или 02.01 уринарния тест би ми дал верни резултати на 15ти, 16ти?

# 71
Я, кажете - по колко “левкоцита на поле” е показателно за проблем при вагинална микробиология?

Мисля, че от 10 нагоре.

При теб поне са писали бройка. На моята микробиология (на цервикален секрет) пишеше коментар “много левкоцити”, ама колко много - не се знае. Микробиология, уреаплазми, микоплазми, полово-предавани болести, всичко ми беше категорично отрицателно, а лекарката каза да не го мисля. Явно при мен е било от нещо друго, не засечено, проблеми и оплаквания не съм имала.

# 72
хахах, Канди, паднах от стола да се смея, така точно го закова обяснението за рисков секс Satisfied .
И мен АГ ме сюрпризира снощи, че съм в овулация и вкъщи изпрактивухме един силно рисков секс (да се разбира с презерватив), идеше ми да се гръмна за изтърваната възможност. Яд ме е за всяка една загубена яйцеклетка, че не знам, още колко са ми останали.
Е, на следващия цикъл ще пускам хормони да се внесе яснота по този въпрос.

# 73
  • Ст Загора
Тирамису ще стане!
V.kirovs, ще отчете .

# 74

Извинявам се, нова съм и определено съм се изразила по начин, по който да прозвуча грешно. Според вас ако овулацията е настъпила на 01.01 или 02.01 уринарния тест би ми дал верни резултати на 15ти, 16ти?

Да. Simple Smile Историята познава и тестове, които са хванали по-рано бременност, но от опит ти казвам, че е излишен стрес и разход.

Дами, я ми кажете във Варна къде е най-добре да се пусне СГ? ММ има път натам и ако може да я пусне там ще е супер. /Че не се знае до София кога ще стигнем/.
Допълвам се: последно имахме контакт вторник вечерта. Ако утре по някое време пусне СГ /да речем по обяд/ - малък ли ще е периодът на въздържание?

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 12:19 от MamaBear*

Общи условия

Активация на акаунт