За Коледа подарък не мисли, нека дойде той в пелени. ~бебеправене 615~

• 26 206
  • 775
  •   1
Отговори
# 615
Белийвче🩷

# 616
  • Замък сред облаците
Билайв, само да подсетя тези детайли в скрит текст и с предупреждение за съдържанието в тази тема заради бременните. Не прекалявай с ношпа, за да не задържиш лигавица.

# 617
Билийв, съжалявам за развитието при теб. Бързо възстановяване и дано имате късмет при следващият път и да е до финал.

# 618
BeLive, много съжалявам. Почивай си тези дни, погрижи се за себе си и се отдай на емоцията. Много са трудни такива моменти, но хубавото е, че всичко в света е в движение и нещата не остават на едно и също място задълго. Прегръдки! ❤

# 619
Здравейте, момичета Simple Smile
Възможна ли е ендометриална биопсия и хистероскопия в един месец (с една манипулация да се свършат и двете неща) ?
Отделно- въпросните манипулации биха ли повлияли на месец проследяване на цикъл (хормонално и чрез УЗ прегледи), защото ми се иска всичко да приключим максимално бързо или е по-добра идея да разделим нещата в 2 последователни месеца- в единия да проследим цикъл, а в следващия да направим биопсия/хистероскопия?
Благодаря ви Simple Smile

Според мен - не само възможно, но и препоръчително да се направят заедно. Биопсията си е болезнена и ако можеш да я комбинираш и да се възползваш от упойката на хистерото - супер. Аз така направих с първата биопсия.

Относно хормонално проследяване в същия цикъл - не ти препоръчвам. Преди 3 дни правих контролна биопсия. От тогава имам зацапване, днес и кървене. Вярно че съм и със задържан фоликул, но док ме предупреди, че от биопсията може да ми зацапва до цикъл.
Та моята препоръка е хормони и УЗ проследяване - в друг цикъл. Успех! 🤞

Белив, съжалявам за развоя, пожелавам бързо възстановяване и следващия път да е скоро и до финал ❤

# 620
Извинявам се, права си АА, трябваше да ви попитам как се прави скрития текст (не съм писала до сега в скрит и не знам как се прави). Отново се извинявам!!! Няма да прекалявам, пих само 2 тази вечер. Ако видя зор ще пия нещо друго за болките.
Благодаря ви за подкрепата!

# 621
Белийв,  силни прегръдки. Дано мине възможно най-леко🤞

# 622
Belive, съжалявам наистина!  Heart

Inferiya , чакаме орисването! Green Heart

# 623
Билайвче, много съжалявам! Ако има нещи хубаво, то е, че поне се чистиш сама.
Инферия, пожелавам ти най-прекрасното развитие, малкото бобче да седи на топло до края!
Clara, според мен зависи за какво е биопсията. Ако е имунологична, тя се прави след О, докато хистерото е между 6 и 12 ден. А за болката при биопсия - аз нищичко не усетих, така че е доста индивидуално.

# 624
  • Замък сред облаците
Извинявам се, права си АА, трябваше да ви попитам как се прави скрития текст (не съм писала до сега в скрит и не знам как се прави). Отново се извинявам!!! Няма да прекалявам, пих само 2 тази вечер. Ако видя зор ще пия нещо друго за болките.
Благодаря ви за подкрепата!

[ spoiler] преди текста и [ /spoiler] след края на текста, който искаш да скриеш, само че за да действа изтриваш интервала след първата скоба и при двете.

# 625
Белийв, съжалявам за това, през което минаваш. Пожелавам ти тежкото да е вече зад гърба ти и оттук нататък да те чакат само хубави неща! Heart

Инферия, много стиснати палчета имаш и ще те чакаме да орисването! Flowers Four Leaf Clover

# 626
Believe , кураж! Важното е, че сама се чистиш и не се налага външна намеса. Нека следващият път да е вашият! 🍀🤞

Inferiya, чакаме хубави резултати след 2 седмици! 🍀🙏

Аз чета по диагонал, но лудницата с приключването на срока направо ми изпива енергията и нервите. Слагам си драмите и мрънкането в скрит текст.

Скрит текст:
Мъжът ми ми каза, че съм на ръба на бърнаут и да взема да се успокоя малко. В действителност напоследък съм кълбо от нерви, не мога да смогна да огрея навсякъде с работата, бебето не става, а около мен имам чувството, че всичко женско забременя. Запазих час за СГ в Надежда, да видим какво ще излезе. ММ е турбо спокоен за рая тема и според него тая СГ била излишна, ама заради мен ще я направи.... /Кенди, подай някой тиган насам...?!/ Колкото и да ми е кофти, не мисля, че този месец има шанс да е станало чудото и това допълнително ме напряга. ММ също ме напрегна с "Много го мислиш, нищо ни няма, много си се фокусирала и т.н." Вашите мъже така ли мислят? Аз ли само съм лудата и вманиачена? Понякога имам чувството, че ме гони шизофренията - единия ден си слагам розовите очила и си казвам "Еее, кво толкова, има време, ще стане" на следващия в главата ми е "Има ти нещо, няма да стане". На двата полюса съм и се чувствам като пълен шизофреник. Трябва да ми дойде след 5-6 дена някъде, но съм тотално обезверена. Извинете за километричното мрънкане... 🤦

# 627
  • На изток от Ада
Белив съжалявам! Днес как си?
Мама беар, аз също съм в мн кофти настроение при отр тест и при МЦ. Да верно от октомври почнахме опитите, октомври не го броя мн че беше в деня на О. Реално този месец се постарахме.... Не съм говорила за СГ . Той няма да иска .. По принцип я носи , пък сега сме в село...

Аз днес ще сложа 1 ден, то вчера прицапва.

# 628
Belive, съжалявам!

Инферия, пожелавам успешна процедура! Чакаме хубави новини! 🍀

# 629
Mama Bear, и аз повечето си си мисли и притеснения си го тая вътре с мен, защото моят приятел не ме разбира и се напряга много, като почна да говоря за забременяване. То при нас е различно де, защото аз съм тази, която много иска дете, той не желае, просто аз му оказвам силно натиск, но ми е трудно, защото той почти не ме подкрепя.
Сигурно и затова се включих активно в групата, защото иначе всичко тая в себе си и много ми тежи.
Сега само си правя планове, как да го накарам да пуснем по-скоро микробиология на еякулат и как да го убедя да имаме контакт без презерватив на следващата овулация, ако случайно видим отрицателен резултат Rolling Eyes .

Белив, много е тъжно, че не се задържа тази бременност, но поне доста бързо дойде цикъла. Да минава и заминава, и още следващия месец сте обратно в играта.

Инферия, стиснати палчета за твоята снежинка, някак си очаквам, че ще си бременна, помня, че с първия ти трансфер забременя с дъщеричката ти и смятам, че и сега ще е така Stuck Out Tongue .

Наси, дай си време, ще станат нещата, важното е този път да е до край. Мисля, че 6 месеца може да си позволите да опитвате, преди да тръгнете пак по изследвания.

Лорейн май беше на преглед днес, стиснати палци да се види ембриончето.

Общи условия

Активация на акаунт