За Коледа подарък не мисли, нека дойде той в пелени. ~бебеправене 615~

• 26 239
  • 775
  •   1
Отговори
# 465
V_s, честит рожден ден! Нека мечтите ти се сбъднат! Бъди здрава! 🍀☺️

# 466
V_s, честит рожден ден! Нека чудото се случи!

# 467
  • На изток от Ада
Честит рожден Ден на Вики!

# 468
Вики, честит рожден ден на патерички и добре дошла в клуба на 3-ките! Champagne
Изглежда, че сте прекарали страхотно, та ти пожелавам до 10-тина дена да имате и още хубави новини, които да ви удължат празника! Nature Sparkles

# 469
На рожденничката честито! Здраве, късмет и бременност до края на тази година!

# 470
Благодаря ви, момичета! Бъдете здрави и заредени с позитивни емоции и вие❤

АА, по-хубаво от Бали (поне така ми казаха) 😁Южен Тайланд. Има много за гледане, много хубава природа, джунгли, острови, хората да много мили, храната е топ, не е скъпо. Препоръчвам да се посети! Има и много хора с малки деца и бебета, мъкнат си ги по спийд ботовете и туровете, евала, дано следващия път да сме така и ние 😀

# 471
Ви, честит рожден ден! Всичко да ти се получава и каквото си си пожелала, то да бъде! Догодина минимум едно бебе да ви ореве почивката! Heart

# 472
  • Замък сред облаците
О, да, като работех в турагенция преди 10ина години пращах на Пукет семейство с бебе на 40 дни.
Не е моето, но дай боже, който иска, да може да го направи 😊

# 473
  • София
Честита да си Вики! Пожелавам на следващият си рожден ден да се оплакваш от едно ревящо бебе Wink

# 474
Честит рожден ден, V. Бъди здрава, обичана и догодина на почивка да сте 3ма Heart

# 475
Честит рожден ден, V_sS, посрещнала си юбилея си на невероятно място, разкошно изглежда Yum .
Нека животът ти поднася само хубави изненади и много други такива пътешествия, най-хубавите години предстоят, наслаждавай им се и вярвам, че съвсем скоро семейството ви ще започне да се разраства Birthday Flowers Four Leaf Clover .

2402, приятелят ми започна от една седмица да пие глюкофаж заради много завишен инсулин на гладно, а той си е и с повишен холестерол и триглицериди, май са си навързани нещата с метаболитния синдром. Мисълта ми е, че ендокриноложката му е предписала много плавна схема за увеличаване на дозата, като първите 3 дена пи по половинка срязано хапче вечер, 3 дена по половинка и сутрин и вечер, после ще започва половинка сутрин и вечер цяло, докато се стигне до цяло сутрин и вечер.
Успех ти пожелавам и аз на биопсиите Flowers Four Leaf Clover .

Шантал, за мен вие сте се отчели за тази овулация, нали деня преди ову бил най-благоприятен. То така или иначе чудото ще стане, когато най-малко го очакваш Stuck Out Tongue .

# 476
Петък ме тръшна някакъв стомашен вирус, който мислех за симптом на ПМС и ендометриозата, но днес пусках изследвания и СУЕ и CRP са завишени+ тези на черен дроб, заедно с ниско желязо. Абе приказно Grinning

Пуснах и полови, че ми е трети ден и това FSH хич не е ок.. Възможно ли е да е по-завишено от инфекцията в организма? Понеже има доста запознати от вас, в съотношение другите как ви се струват? Чакам и репродуктивният да отговори.

Скрит текст:

# 477
Петък ме тръшна някакъв стомашен вирус, който мислех за симптом на ПМС и ендометриозата, но днес пусках изследвания и СУЕ и CRP са завишени+ тези на черен дроб, заедно с ниско желязо. Абе приказно Grinning

Пуснах и полови, че ми е трети ден и това FSH хич не е ок.. Възможно ли е да е по-завишено от инфекцията в организма? Понеже има доста запознати от вас, в съотношение другите как ви се струват? Чакам и репродуктивният да отговори.

Скрит текст:
Хормоните са доста чувствителни. Като нищо има и отношение инфекциозния процес. Има ли пускани предишните месеци хормони? Наистина е много високо ФСХ - хубаво е да се види и за задържан фоликул. Но щеше да е по-притеснително ако ФСХ беше висок, пък естрадиолът нисък.

# 478
  • София
Тирамису, точно денят преди О не успяхме, ден преди него се отчетохме. Но така или иначе надежда гледам да няма, че малко ми втръсва вече...
Днес се ядосвам за друго.... преглеждах си разходите за миналата година и установих, че съм се хванала на някой фишинг сайт и са ми теглили два пъти суми от сметката. То добре, че ми смениха картата та старата е заключена и не са успяли повече да теглят, ама се ядосах на себе си....

# 479
  • На изток от Ада
При нас имаше опити в.трите дни . Преди О,с деня на О и на другия ден.

Общи условия

Активация на акаунт