УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 26

• 43 341
  • 802
  •   1
Отговори
# 75
Д-р Даниел Ставрев следи по ЗК. Пуска всички полагащи се изследвания по ЗК, има и няколко безплатни прегледа, но те са твърде малко, така или иначе. Дава и направления за други специалисти, ако е необходимо. Аз съм вземала за офталмолог, тъй като съм с висок диоптър, а исках да родя нормално. Самият той ми предложи, като говорихме за механизма на израждане.
Но, наистина много се чака при него. Аз бях инвитро, плюс рискова и проблемна и реших да изтърпя това неудобство. Освен на кабинет, също оперира и изражда, както и приема момичета без час по спешност, посещава пациентките си, настанени в болница - с проблем или родили. И затова се получава изместване на часовете. За мен си струва. Аз и родих при него.
Много благодаря за изчерпателния отговор. Това исках да разбера. Относно чакането , ако си заслужава за мен е оправдано.

# 76
Здравейте ,интересувам се дали някоя от вас има наблюдения за тези двама специалисти, а именно Др Светлана Петрова и Др Антоанета Ковачева?Благодаря предварително!.

# 77
Здравейте ,интересувам се дали някоя от вас има наблюдения за тези двама специалисти, а именно Др Светлана Петрова и Др Антоанета Ковачева?Благодаря предварително!.

В продължение на 4 години ходих на рутинни прегледи при д-р Петрова. С добри впечатления съм, не съм имала нещо специфично , за което да изкажа мнение. Любезна и внимателна е , но самия преглед минава за минути и е като пренавита пружина от бързане заради многото пациентки.

# 78
Аз мога да дам мнение за д-р Петрова.
През първата ми бременност за съжаление тя не бе докторът, при когото се следях, но тя ми направи секциото и не спря да ме посещава след това до самото изписване, за да ме пита как съм.Сега се следя при нея, много е внимателна, изслушва те и дава съвети.Честно казано не бих я заменила.Излъчва ми спокойствие и ми вдъхва увереност, че всичко ще е наред.

# 79
А има ли тук някой, който е раждал нормално при д-р Петрова да сподели как е минало раждането? И с кои акушерки/екип работи тя, ако ще я избера за израждащ лекар.И като цяло да препоръча лекар привърженик на естественото раждане?

# 80
Здравейте!

Относно документите при хоспитализация за секцио, трябва ли да нося копие от последна микробиология? Имам я на телефона само, но ако ще трябва копие ще ходя да си изкарвам.

Благодаря.

# 81
Мисля, че трябва и то с печат и подпис от лабораторията, където е правена
Здравейте!

Относно документите при хоспитализация за секцио, трябва ли да нося копие от последна микробиология? Имам я на телефона само, но ако ще трябва копие ще ходя да си изкарвам.

Благодаря.

# 82
по принцип знам , че трябва. аз лично раждах доста преди термин и отидох без нищо. Естетвено раждане и нямаше проблеми.

# 83
Присъединявам се към въпроса, бях на 6 февруари и лаборантката ми каза 4-5 дни, а минаха 9 и още няма резултат. И ако са 10 дни, то 10 работни ли?
Здравейте! Искам да попитам тези от вас, които са правили биохимичен скрининг в Селена, колко време чакахте за резултатите и къде ви ги изпратиха. Благодаря предварително!

# 84
  • до най-прекрасния мъж
Ако ги гледате в профила, са качени на друго място, не при кръвните. Поне при мен така беше. Ето тук, в това поле:

# 85
Здравейте,имам въпрос,ако бебето се роди недоносено и се налага престой в неонатологията каква е цената,която св заплаща за бебето на ден?

# 86
Да, БлагоДаря, просто пише резултат Неготов.. и се разтревожих🙏
Ако ги гледате в профила, са качени на друго място, не при кръвните. Поне при мен така беше. Ето тук, в това поле:

# 87
Здравейте. Има ли пациентки на доктор Ставрев? Казаха ми че излиза в отпуск но не можаха да ми кажат докога (звънях на регистратура, много нелюбезна жена беше и ми затвори набързо) а трябва да отида на преглед. Случайно да знаете колко време ще отсъства? Отскоро съм му пациент и не искам да да го безпокоя.

# 88
Здравейте. Има ли пациентки на доктор Ставрев? Казаха ми че излиза в отпуск но не можаха да ми кажат докога (звънях на регистратура, много нелюбезна жена беше и ми затвори набързо) а трябва да отида на преглед. Случайно да знаете колко време ще отсъства? Отскоро съм му пациент и не искам да да го безпокоя.
Днес го търсих и аз,че ми се наложи спешен преглед. Нямаше го, др Шентова преглежда. Акушерката каза,че до края на седмицата няма да го има. Предполагам е в чужбина,защото аз му писах и не ми отговори,което не е типично

# 89
Благодаря Анелия. Значи ще се свържа с доктор Шентова.

Общи условия

Активация на акаунт