УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 26

• 46 766
  • 802
  •   1
Отговори
# 120
Доктор Ставрев дали е на работа тази седмица ? Миналата го нямаше,но не разбрах кога ще е на линия ?

# 121
Имам час за следващия четвъртък, предполагам че следващата седмица от 4ти до 7ми е на работа.

# 122
Доктор Ставрев дали е на работа тази седмица ? Миналата го нямаше,но не разбрах кога ще е на линия ?

Последно като звънях ми казаха, че от сряда (днес) е на работа, но така и не съм ходила, за да потвърдя на 100%.

# 123
След цезерово сечение били ли сте в реанимация и даваха ли ви бебето за през нощта?
С първото ми дете преди 8 години не бях в реанимация, раздвижиха ме и ми оставиха бебчето цяла нощ.

# 124
След цезерово сечение били ли сте в реанимация и даваха ли ви бебето за през нощта?
С първото ми дете преди 8 години не бях в реанимация, раздвижиха ме и ми оставиха бебчето цяла нощ.

Аз раждах 2022 цезарово и не съм била в реанимация, родих вечерта и сутринта ме раздвижиха и ми доведоха бебето към обяд.

# 125
  • до най-прекрасния мъж
Родих секцио малко след полунощ, не съм била в реанимация. Започнаха следобед да ме раздвижват, а бебето ми донесоха да видя привечер за няколко минути. На следващата сутрин вече ми я донесоха за постоянно и я вземаха за къпане, прегледи и изследвания сутрин и вечер за по 2-3 часа. Тоест, нощта на секциото и първата след него бебето беше в детска стая постоянно.

# 126
Благодаря, момичета... Значи не се е променила политиката. Просто на сайта четох, че след секцио си в реанимация и се учудих.
Аз раждах 2017 и ми оставиха бебка, защото много исках да я кърмя и се чувствах много добре. Родих на обяд, следобед ме раздвижиха, а на другия ден обикалях болницата.

# 127
Една приятелка роди там секцио миналия август и първата нощ беше в реанимация. Каза, че след секцио е така.

# 128
Родих секцио на 29.01.2025 и не съм била в реанимация, а след операция си ме настаниха в стаята директно! Родих в 00:30

# 129
Също родих август миналата година със спешно секцио и не съм била в реанимация. Май зависи от случая.

# 130
И аз не съм била в реанимация, въпреки малките усложнения по време на операцията и наложилото се кръвопреливане на следващия ден.

# 131
Благодаря за отговорите, момичета, и аз така бях 2017 г. Просто ми стана интересно, че е написано на сайта, че задължително си в реанимация. А бебчетата при вас ли бяха вечерта?

# 132
Много се извинявам за интимния въпрос, но бихте ли споделили малко повече за причината за усложненията?
И аз не съм била в реанимация, въпреки малките усложнения по време на операцията и наложилото се кръвопреливане на следващия ден.

# 133
Враснала плацента, мисля, че плацента акрета е терминът. И съответно по-голяма загуба на кръв, в резултат от почистването.

Много се извинявам за интимния въпрос, но бихте ли споделили малко повече за причината за усложненията?

# 134
А някой знае ли как стои въпроса с посещенията, само бащата ли пускат или може и по-голямо дете ?  Или бебето само се показва на бащата както беше по време на Ковид ?  Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт