УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 26

• 43 484
  • 802
  •   1
Отговори
# 525
Ако консултантката по кърмене не е там винаги може да звъннете на Детска Стая и да помолите акушерките за асистенция относно кърменето.

# 526
Момичета, да ви попитам тези раждали секцио в деня на операцията ли ви приеха илу преди това? И колко време след секциото ви раздвижиха?

# 527
Здравейте,
За момичетата раждали при д-р Чалова, заплаща ли се допълнителна такса, освен цената за раждане на Селена от 2400лв? Наясно съм, че в цената е включен избор на екип, но тъй като тя не преглежда в болницата, а си има собствен кабинет, това ме накара да се замисля.

И също така, консултацията с анестезиолог в Селена по препоръка от ЖК подлежи ли на такса?

Благодаря ви! 🌷

# 528
  • Пловдив
Здравейте, не се заплаща допълнително нищо нито за д-р Чалова, нито за консултацията с анестезиолог.

Здравейте,
За момичетата раждали при д-р Чалова, заплаща ли се допълнителна такса, освен цената за раждане на Селена от 2400лв? Наясно съм, че в цената е включен избор на екип, но тъй като тя не преглежда в болницата, а си има собствен кабинет, това ме накара да се замисля.

И също така, консултацията с анестезиолог в Селена по препоръка от ЖК подлежи ли на такса?

Благодаря ви! 🌷

# 529
Здравейте,

Благодаря ви! 🌷

Здравейте и аз съм при нея. Как ще раждате вие ?

# 530
Здравейте, ако сте от Пловдив може и в деня на раждането да отидете . Обикновено около 5 ч - 5:30 ч сутринта в приемен кабинет ,на задната регистратура .
Ако не сте от Пловдив може от предната вечер.
Леко раждане Simple Smile
Спокойно и здраво бебче 😍
Момичета, да ви попитам тези раждали секцио в деня на операцията ли ви приеха илу преди това? И колко време след секциото ви раздвижиха?

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 07:23 от Kitttyy

# 531
Здравейте,

Благодаря ви! 🌷

За естествено раждане съм се настроила ☺ А Вие?

# 532
Здравейте, имам няколко въпроса за раждалите с планирано секцио. Има ли престой в реанимация след операцията и носехте ли си отделен “багаж” за там? Важи ли правилото да нямаш лак на ноктите преди операцията?

# 533
Здравейте,

Благодаря ви! 🌷

За естествено раждане съм се настроила ☺ А Вие?

И аз съм за естествено.

# 534
Здравейте,

Благодаря ви! 🌷

Здравейте, пожелавам ви всичко да мине успешно! Heart Ще се радвам после да споделите как е минало, предстои ми раждане при д-р Чалова, но септември месец.

# 535
Здравейте,

Благодаря ви! 🌷

Здравейте, пожелавам ви всичко да мине успешно! Heart Ще се радвам после да споделите как е минало, предстои ми раждане при д-р Чалова, но септември месец.

Благодаря от сърце!🤗 Ще споделя, съвсем скоро предстои да се случи.

# 536
Здравейте, аз родих планово секцио през Април. Не съм била в реанимация ,върнаха ме директно в стаята .
Първия ден си лежите на еднократни пелени (60х90 см дават ги от болницата ) и подложки -плевръзки за след раждане. Влизат при вас ,правят преглед с опипване на корема,за да проследят прибирането на матката ,сменят подложката и полената .
Проявиха ми тоалет 2 пъти първия ден (за което съм много благодарна ).
На следващия ден махат катетъра ,преди това питат откъде да вземат бельото ви ,имайте подготвено в горната част на багажа .

Здравейте, имам няколко въпроса за раждалите с планирано секцио. Има ли престой в реанимация след операцията и носехте ли си отделен “багаж” за там? Важи ли правилото да нямаш лак на ноктите преди операцията?

# 537
А някой знае ли как стоят нещата с тонове?
Следя се при двама лекари паралелно - при Чалова и при Лазорски. Чалова работи на частно, виждала съм как в кабинета записва тонове, искам тя да ме изражда, но при положение, че се следя и при Лазорски предполагам, че и той ще ме прати на тонове. Трябва ли да ходя и при двамата или при нея е достатъчно?

# 538
Някой може ли да сподели как протича предизвикано раждане?

# 539
А някой знае ли как стоят нещата с тонове?
Следя се при двама лекари паралелно - при Чалова и при Лазорски. Чалова работи на частно, виждала съм как в кабинета записва тонове, искам тя да ме изражда, но при положение, че се следя и при Лазорски предполагам, че и той ще ме прати на тонове. Трябва ли да ходя и при двамата или при нея е достатъчно?

Освен при д-р Чалова, също се следя и в Селена, като досега единствено при нея сме записвали тонове. Изключение прави едно ходене до Спешното на болницата, където ми направиха запис.

Общи условия

Активация на акаунт