За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 14

• 22 263
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • пустинен пъпеш
Харесвам Xiao Zhan(не съм го гледала в сериали) и Angela Zhang с ,,Faded",песента е чудесна,изпълнението възхитително,а също и Nu'es ,,Face"(отначало помислих изрусения Minhyun за момиче,с толкова нежни черти е лицето му).И двете изпълнения много ми харесват.Гледах и реалити шоу с пародии(Музыкальные пародии | Music parody)в 1 doramy.tv.ru еп.19,с  изпълнение на двама от Infinity на песен на   Trouble Maker ,единият изключително наподобява в лице на момиче(според дорамчиците е Sungyeol),въпреки че придвижването в гръб издава мъжа,само финалът не ми хареса.

# 556
🤣🤣🤣🤣🤣
Историята дори не е завършена, а оригинала е доста обемен с над 1700 глави.

На 38 серия съм в момента и мога да събера до момента разказаното в точно 2 мин. репортаж. Както написах- комерсиална история.Нищо ново под слънцето в света на геймърите.Безброй лирични отклонения и разпъване на локуми.На тоя писател с над 1700 глави по тая историйка читателите му сигурно са мазухисти. Известните писатели в 50 глави биха представили цяла епопея и семейна сага на няколко поколения, на тоя писател не са му стигнали 1700 глави да пресъздаде няколко състезания в кибер спорта.Евала, на това се казва китайски автор с дълбока мисъл.Simple Smile

# 557
  • пак на Рив Гош
Елза, нови снимки няма ли? Wink Може и от супермаркета с рекламните лица!

Предлагам и мисля,че ще ме подкрепите: ElzaFB да ни залива със снимки поне до следващото си пътуване.

Роца и Tuon, не се притеснявайте, оставете си Дракончето за самотен остров. Аз ще го догледам, заради Animal Dragon и ако се случи нещо интересно, ще ви информирам точно кои 5 минути да гледате. Все пак да си кажа и аз,че във Франция целувките им по бузите за "добър ден" са по-страстни от тази на Flowers Strawberry и Animal Dragon
Подкрепям предложението! Grinning

Ако стане нещо интересно с онни-то и хьонг-а, кажи, че да не изпуснем. А френските целувки за добър ден, са си цяло изкуство.
Както казва един приятел: "Франция е страната, в която може да нацелуваш чужда жена и това да е нормално" Joy

🤣🤣🤣🤣🤣
Историята дори не е завършена, а оригинала е доста обемен с над 1700 глави.
Аз откапах някъде към средата... на книгата, имам предвид, сериалът е сред любимите ми. В главите дълго и напоително обясняват всички куестове, битки и dungeon raids. Интересно е, ако имаш опит в MMORPG, за другите е просто досадно Joy

Undercover High School - стигнахме и до Жълтия Чадър на Съдбата Grinning. Сега остава да започнат полека-лека да разплитат конците.
When Life Gives You Tangerines - изгледах първите 4 епизода и съм твърдо на клона. Много мой тип сериал е! И много "женски", в смисъл - много от главните образи са жени. А и музиката е чудесна, с ретро-уклон. За човек като мен, за когото музиката е спряла развитието си някъде към 1995-та, е чудесен. С удоволствие ще си го смъкна на телефона за слушане вечер, докато се разхождам из наше село.
The Art of Negotiation - също толкова твърдо съм на клона, интересен ми е. Имахме и камео от любимата баба, Kim Young Ok.

# 558
................а също и Nu'es ,,Face"(отначало помислих изрусения Minhyun за момиче,с толкова нежни черти е лицето му)..........................
Русото момче е Рен, не е Минхьон. Ето ги двамата при дебюта.

Гледам почти всички текущи корейски сериали, но няма нито един, който да чакам с нетърпение. Просто запълвам времето.

# 559
Здравейте,

Някой ще гледа ли новия сериал, който ще излиза края на този месец в прайма с Lee Dong Wook - The Divorce Insurance? Честно да си каза, аз го харесвам него в образите му от Strangers from Hell, Bad and crazy, A shop for killers, но съм решила да му дам шанс на този😃

# 560
  • пак на Рив Гош
Аз мисля да му дам шанс (на The Divorce Insurance), на "хартия" сюжетът изглежда забавен. Може би ще изчакам първо да свършат някои от текущите корейски, и тогава да започна и този.
Още повече, че следващата седмица идва и Hyper Knife с Park Eun Bin.

# 561
  • вятърничава
Ако стане нещо интересно с онни-то и хьонг-а, кажи, че да не изпуснем.
Стана тя каквато стана. Има за гледане.
Цитат
А френските целувки за добър ден, са си цяло изкуство.
Както казва един приятел: "Франция е страната, в която може да нацелуваш чужда жена и това да е нормално" Joy
JoyJoyJoy

# 562
Ей, за малко да пропусна петъка.
Може  ли така...
https://www.facebook.com/share/r/18voJPegXm/

# 563
  • София
ElzaFB,  сигурно вече знаеш, но новия албум на Сяо Джан е наличен в Спотифай

Знам, мерсии! Купих го още вчера от Епъл.

Роца, няма вече - свърши Китай. Sad И от рекламите в супера нямам, защото нямаше да ми стигне мястото ако им снимам всички. 😁

# 564
Аз отдавна не съм се мяркала тук Grinning Сериозно разчистим започнати сериали, но понеже не са по тъй дискутираните тук любовни драмки си трая. Но Мистър Дони няма как да пропусна в новата дорамка, надявам се да е забавна.

# 565
  • България
Друга е темата за розовите, тук чакаме мнения и за фентъзи, криминални...

# 566
Друга е темата за розовите, тук чакаме мнения и за фентъзи, криминални...
МоарейнД като ви чета с друго впечатление оставам Satisfied

ето и някои от изгледаните мистики-криминалки
365: Repeat the Year (2020)
Unmasked
Voice Season 3: City of Accomplices
Dark Hole
Gangnam B-Side
Скрит текст:
МоарейнД предполагам вече си започнала да гледаш The Wheel of Time 3 Wink

# 567
Има ли романтика? Тагнат е като  "Slight Romance", но не обичам кримки с романтика, а този звучи интересно.

# 568
Има ли романтика? Тагнат е като  "Slight Romance", но не обичам кримки с романтика, а този звучи интересно.
Съвсем леко, повече наблягат на трилъра и кримито, точно както ги обичам.

# 569
  • вятърничава
Отгоре пише за корейски и китайски сериали, нищо не пише за розови или романтика. То и романтиката им в последно време е мъка, мъка Wink
Давайте да я изписваме тази тема, че не мога да гледам вече сняг и синьото палто с бяла яка на Гоблина.

Общи условия

Активация на акаунт