Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 29 298
  • 410
  •   4
Отговори
# 120
Аз гледах, че само на V12 контейнерът майче е по-малък, 300мл, в сравнение със всички други.
Затова и сякаш не се загледах в нея.
Виждам, че и V15 Absolut Detect се намира в някои сайтове за към 1300лв. Още не съм проучвала как е в Амазон например.

# 121
Размера на контейнера не беше от основно значение за мен. Така или иначе след всяко почистване се изпразва. V12 е един от най-добрите варианти в този ценови диапазон.

# 122
  • Пловдив
А колко време издържа батерията на максимална мощност?

# 123
Здравейте, момичета! От известно време следя темата, за да направя правилния за моите нужди избор. В момента имам две безкабелни прахосмукачки - една на Керхер и една на Дайсън. Керхерът е стар и го използвам за покривната тераса, която е открита и много се цапа, а е около 70 кв.м. Дайсънът е за вътрешна употреба. Много ме мъчи след прахосмученето и минаването на всички тези площи с моп. Искам да си взема прахосмукачка, която хем е с фукция моп и да я изпозлвам за целия апартамент с откритите площи. От тук идва и голямото чудене - дали да е с микрофибърна подложка или с ролки. Преди време купих една машинка на Керхер, която е с 2 ролки и едновременно прахосмуче и мие, но не ми хареса. Беше тежка за управление и бавно минаваше всички площи, имаше кабел, което е много ограничаващо, на стълбитището беше адски неудобна за ползванеи след почистване трудно се обслужваше. Моля за съвет, кое би било най-подходящо. Най-важно е да чисти качествено всичко, да е безжична, лесна за използване и за почистване. Кеф цена няма, така че не съм си сложила лимит, стига да има нещо което да ме отмени. Имаме кученце което цапа, а аз съм много натоварена и наистина нямам никакво време всеки ден да обслужвам пода. Робот не е вариант, тъй като сме на 2 етажа и има стълбище, което с робот не става. Благодаря ви предварително!

# 124
Вертикалната безжична прахосмукачка би ли могла да замести обикновената  или по-скоро всяка си има място в една къща?
Питам, защото моята обикновена прахосмукачка изгоря и се чудя дали направо вертикална да си купя. Като това означава поне няколко месеца да изкарам без обикновената жична прахосмукачка Grinning

# 125
Според мен - да. Стига да вземете поне среден клас. Аз съм само с вертикална безжична Bosch 8 серия.

# 126
  • оттам, откъдето започва България
Според мен - не. Аз ползвам вертикалната за бързо почистване , за основно почистване си имам друга. Simple Smile
Моята е тази:    https://technika.bg/product/21328/vertikalna-prahos … html   
Принципно е хубава прахосмукачката, но не я препоръчвам, тъй като Филипс не поддържат батерията й. (била стар модел вече)

# 127
  • Пловдив
Според мен и само вертикална върши работа. Много е писано по въпроса в темата. Дамите споменаха, че чистят и двуетажни къщи с едно зареждане. Затова и аз купих вертикална Бош 8 серия и съм много доволна. Съвсем достатъчна ми е.

# 128
Определено безжичната вертикална може да замени обикновена кабелна прахосмукачка. Роботът вече е друг вид прахосмукачка и не може да замени другите две.

# 129
Разбира се, че може да замести кабелна, но зависи и от прахосмукачката! Над 12-13 г. чистя само с такава. Незаменима е при наличие на стълби в жилището, по които и роботът не може да се качи. Simple Smile

# 130
Такааа, насочих се се към безкабелна вертикална прахосмукачка. Засега се спрях на тези и ще ми е много полезно вашето мнение, защото аз съм гола та боса на тази тема.
Ровента срещу Бош Wink , коя бихте предпочели?

По принцип не ми се искаше да е 2в1, четох коментари, че наведнъж ако я ползваш като прахосмукачка и моп замацва, а и аз съм си свокнала с Viledata, така че не ми е проблем. Но ми прави впечатление, че разликата в цената е нищожна между Ровентата с моп и без моп. Кое е за предпочитане?

# 131
Искам да взема за един апартамент тази прахосмукачка https://mi-bulgaria.com/buy/xiaomi-vacuum-cleaner-g20-lite-eu/ Някой има ли в и дали ще стане за почистване на апартамент без килими?
В къщата си имам Бош, доволна съм, но искам сега нещо по бюджетно.

# 132
Искам да взема за един апартамент тази прахосмукачка https://mi-bulgaria.com/buy/xiaomi-vacuum-cleaner-g20-lite-eu/ Някой има ли в и дали ще стане за почистване на апартамент без килими?
Става. Брат ми си я купи за къщата и е доволен. Няма килими. Става и на ръчна прахосмукачка.

# 133
Десислава, първо си оппеделете бюджет. След това се придържайте в горната граница и вижте какво се предлага за тези пари. Сравнете със следващ модел и решете дали можете да го надвишите. Моделите с моп - мопа също няма да мие сам, а след това освен контейнера ще чистите и него. Не съм привърженик на идеята, впечатленията са ми от един Philips, който родителите ми "пенсионираха" без време, а струваше около 600лв. Ползват го понякога за единични паднали боклучета като малка ръчна прахосмукачка/без дългата тръба/.
Реа, за мен са 200лв хвърлени през балкона. Определено мисля, че няма да останете очарована при положение, че сте ползвала по- добра. Не знам какви са ви очакванията, но съм сигурна, че няма да ги достигне.
Евтино и качествено - няма.
Вертикалните прахосмукачки са по- нежни като уреди и за да са ефективни и изпълнят добре работата си по- предназначение, то гледаме среден към висок клас. До този извод стигнах аз лично за себе си. Не с всеки домакински електроуреди бих направила компромис и този е един от тях.
Важно ми е да си губя времето качествено 😃 т.е в случая да си свърша работата с минимални усилия и време.

# 134
Мога само да допълня, че ако приставката с момчетата/както е при мен Бош 7 / си ги ползвате след прахосмукиране/, то всъщност е невъзможно едновременно при този модел и прахосмукиране, и миене - няма как да замазва...само обират остатъчния прах и полират. Робот нямам, ползвам само вертикалната в момента, като за подрастващите вкъщи имам една купена специално за тях с кабел, без излишни за тях драми освен да се включи в контакта и изключи - да се учат.😂 Че имам и перяща, с която ми е по-лесно да не ги занимавам, че става сложно, колкото по-просто е при тях, е най-добре. То май и за нас 🤣, но засега така.😜

Общи условия

Активация на акаунт