Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 29 187
  • 410
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Да да, но все пак си е специализирана. С обикновенната немога да мина матраците 😄
Не знам някой алергичен ли е, защото не сме се тествали…

# 391
Да, с обикновена не става. И ние вкъщи мисля, че нямаме алергии, но пък сме с малко дете и ми се иска да е по-чисто. Едва ли ще минавам всеки месец и диван и матраци, но поне два пъти годишно пак не е зле. А и сме в София, тук въздуха не се слави като много чист, а и около нас има строежи, та Джимито си е необходима покупка за нас.

# 392
  • София
Чакам им черният петък аз и я взимам. Така или иначе до момента май само веднъж сме почиствали матраците ама с Рейнбол.

# 393
Понеже съм го виждала как изглежда в джимито, го разпознах като се появи в дайсъна 😀 както казаха един мазен, суууупур фин прах е, които полепна по контейнера и стените му.

# 394
  • София
Добре, а после къде го изсипвате без да се разпраши и с какво миете контейнера?

# 395
Мерси! Нещо не съм разбрала, аз търся прахосмукачка за сухо почистване на под. Кое Jimmy бихте препоръчали? Да е лека и по възможност по-мощна...? Май към тази марка се насочих. И а едни Еурика, дали са добри?

# 396

Към ползващите "Tineco" - как стои въпросът с гаранционното обслужване и поддръжката? Намират ли се лесно резервни части, батерии?
Четох и за Джими, и за Роборок, че гаранцията не покрива повреди, причинени от вода, а миещите все пак работят с вода... Затова сега се насочих към Тинеко, но не намирам отзиви за гаранцията.

Никой ли не ползва Тинеко?

Тинеко не е толкова популярна в БГ трудно ще намерите мнения за нея. По чуждите сайтове мненията са, че са хубави уреди, но с потресаващо некадърен съпорт/сервиз.
Тинеко имат български сайт, цените там са скандални, но поне за консумативи е ок. Имат и сервиз съответно.
Можете да ги попитате дали покриват гаранция на закупени от чужбина уреди и какво покрива гаранцията.
Ако ви е притеснено за обслужването ѝ, просто си я купете от тях,  тогава със сигурност ще имате гаранция.

Мнение обаче нямам за бг сервиза. Аз ще я купя от амазон.

# 397
Не съм сигурна за джимито ли питате или за дайсъна. На джими целият филтър се сваля и мие, а тозш прах не се разпръсква като обикновения. На Дайсъна за съжаление не може да се сваля и го почиствам като мина с мокри кърпи. Ако има по-доцър вариант за чистене на резервоара за боклук ще се радвам да споделите.

# 398
  • Melmak
За алергиите, ако сте алергични, ще разберете. С болка го казвам, киха се нон стоп.

# 399
Здравейте!
Бихте ли препоръчали безкабелна вертикална прахосмукачка за сухо и мокро почистване в порядъка на 300лв.? Благодаря!

# 400
  • София
Не съм сигурна за джимито ли питате или за дайсъна. На джими целият филтър се сваля и мие, а тозш прах не се разпръсква като обикновения. На Дайсъна за съжаление не може да се сваля и го почиствам като мина с мокри кърпи. Ако има по-доцър вариант за чистене на резервоара за боклук ще се радвам да споделите.
Да, за Джимито питах. Не знам друг начин просто питам, защото изкарва специфични неща и нямам идея как би било най-добре да се почисти.

# 401
  • В полите на Витоша :)
Скрит текст:

Към ползващите "Tineco" - как стои въпросът с гаранционното обслужване и поддръжката? Намират ли се лесно резервни части, батерии?
Четох и за Джими, и за Роборок, че гаранцията не покрива повреди, причинени от вода, а миещите все пак работят с вода... Затова сега се насочих към Тинеко, но не намирам отзиви за гаранцията.

Никой ли не ползва Тинеко?
Тинеко не е толкова популярна в БГ трудно ще намерите мнения за нея. По чуждите сайтове мненията са, че са хубави уреди, но с потресаващо некадърен съпорт/сервиз.
Тинеко имат български сайт, цените там са скандални, но поне за консумативи е ок. Имат и сервиз съответно.
Можете да ги попитате дали покриват гаранция на закупени от чужбина уреди и какво покрива гаранцията.
Ако ви е притеснено за обслужването ѝ, просто си я купете от тях,  тогава със сигурност ще имате гаранция.

Мнение обаче нямам за бг сервиза. Аз ще я купя от амазон.

Благодаря за включването!
Точно лошите отзиви за сервизното обслужване ме притесняват, иначе със сигурност ще поръчам от немски сайт. На кантар са Roborock F25 Combo и Tineco Switch S6 или S7.
Вие на кой модел сте се спрели?

# 402
  • Melmak
След като Еконт ми дадоха прахосмукачката на друг човек, реших да не се занимавам повече и вместо с Аква модел се сдобих с complete.
ROWENTA RH2098WO FLEX 9.60 COMPLETE - 09231803
Не съм я пробвала, надявам се да е добра.

# 403
Объркали са ти пратката? Поне по-добро ли получаваш? Тоя ЧП побърка всички 😃

# 404
  • Melmak
Объркали са ти пратката? Поне по-добро ли получаваш? Тоя ЧП побърка всички 😃

Моята са я дали на друга жена и мен ме чакаше xaomi. Мъжът на другата жена минал да вземе пратката, явно не е знаел каква прахосмукачка чака. Моята е била в тях, явно са я отворили. Аз се отказах от нея, защото не ми е приятно да е отворена, второ съм бременна в 5 месец и ходих пеша да си нося кашона сама.. да съм чакала жената да върне нейната и аз да съм дошла са моята! Абсурд!! Ще се разкарвам аз, защото еконт са в грешка. Реално търговеца не е в грешка, а Еконт, които са решили, че съм Христова. Видели прахосмукачка, дали… това, че е друга.. кво значение има.

Общи условия

Активация на акаунт