Безжична вертикална прахосмукачка - 3

• 29 161
  • 410
  •   1
Отговори
# 405
Не знам какви са цените на двете прахосмукачки, обаче ако съм платила по-скъпа и ми дадат по-евтина, ще се разправям със сигурност. Другата жена не иска ли размяна?

# 406
  • Melmak
Не знам какви са цените на двете прахосмукачки, обаче ако съм платила по-скъпа и ми дадат по-евтина, ще се разправям със сигурност. Другата жена не иска ли размяна?
Моята беше 440 лв Аква модела. Нейната не знам колко е. Тя даже не знаеше, че са разменени или поне така каза, но била разопакована. Нещо май излъга, щяла да я занесе в еконт, а те да ми се обадят аз пак да ходя. Как ли не?! С бременния корем на крак им ходих, да чакам някаква жена да ми върне собствената ми прахосмукачка, която е отворила. Ми не. Върнах я и да се оправят поръчах complete модела за 400 лв и това е. Аман от некадърници, черен петък било…

# 407
Скрит текст:

Към ползващите "Tineco" - как стои въпросът с гаранционното обслужване и поддръжката? Намират ли се лесно резервни части, батерии?
Четох и за Джими, и за Роборок, че гаранцията не покрива повреди, причинени от вода, а миещите все пак работят с вода... Затова сега се насочих към Тинеко, но не намирам отзиви за гаранцията.

Никой ли не ползва Тинеко?
Скрит текст:

Тинеко не е толкова популярна в БГ трудно ще намерите мнения за нея. По чуждите сайтове мненията са, че са хубави уреди, но с потресаващо некадърен съпорт/сервиз.
Тинеко имат български сайт, цените там са скандални, но поне за консумативи е ок. Имат и сервиз съответно.
Можете да ги попитате дали покриват гаранция на закупени от чужбина уреди и какво покрива гаранцията.
Ако ви е притеснено за обслужването ѝ, просто си я купете от тях,  тогава със сигурност ще имате гаранция.

Мнение обаче нямам за бг сервиза. Аз ще я купя от амазон.
[/spoiler]

Благодаря за включването!
Точно лошите отзиви за сервизното обслужване ме притесняват, иначе със сигурност ще поръчам от немски сайт. На кантар са Roborock F25 Combo и Tineco Switch S6 или S7.
Вие на кой модел сте се спрели?

S5 или S6, но с кабел. Жилището ми не е голямо, имам удобни контакти навсякъде и затова реших да си спестя зареждането, а и купуването евентуално на нова батерия след време. Плюс, не ме ограничава да бързам, мога да чистя и повтарям колкото си искам.
Батерията им се зарежда за около 5 часа май, което е доста време. Престави си че се залисаш и си по-бавена на места и свърши а остава още малко за чистене...

# 408
Някой с мнение от личен опит за нещо по-мощно от Dyson v15 detect absolute? ММ е харесал едно Dreame V30, но няма откъде да се поръча в България. В немския амазон е на доста добра цена, но пък не можело да я доставят то БГ. Варианта е с превозвач, което още ще оскъпи нещата, а и не съм съвсем наясно какво се случва с гаранцията след това.

В крайна сметка може би този вариант ще отпадне, но на кой тогава да се спра? Тези Джимита, Ровенти, Honiture май не ми вдъхват голямо доверие, не знам.

Варианта за Dyson v16 изобщо не стои на дневен ред - с тази четка с чупка отпред направо са се издънили.

# 409
Здравейте! Писах преди време за препоръка за модел до към 300 - 400 лв. Реших, ако взимам, че ще е сега, на намаленията. Гледам и чета всмукателната мощност и по това избирам. Та, исках да попитам дали някой има впечатления от  моделите Mamba на Rohnson? Извинявам се, защото сигурно е коментирана, уж щях да прочета темата и още не съм.

# 410
Здравейте! Решила съм да си купя прахосмукачка за сухо и мокро почистване, като се чудя коя да избера между Rowenta x clean 4 и Dreame h12 pro. Dreame-то накланя везните заради изсушаването на ролката след самопочистването, но пък му дават по-малко време на работа. Ще съм благодарна, ако някой има опит с тези модели да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт