Подарък-бумеранг

• 3 483
  • 39
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Не се сещам да са ми подарявали, нито аз.
Държа много на подаръците, замисъла зад тях и жеста, така че много бих се подразнила на такива подаръци.
Подарявала съм и неща, които не харесвам аз лично, но знам, че за човека биха били ценни. В крайна сметка, на рождения ден, примерно, фокусът е човекът, имащ рожден ден. Готова съм абсолютно да отстъпя по всички параграфи в замяна на същото, разбира се.

С времето установих, че най- добрите подаръци за мен лично са в карати.

# 16
Ах, леле! И моят мръсник така прави! Еротично бельо, сатенена нощничка, халатче, играчка... И всичко това с подлата мисъл какви облаги ще му донесе на него!!! Мръсник ви казвам!

П.П. Аз самата съм се подарявала по шлифер и панделка  Grinning  Grinning  Grinning

# 17
Значи жената от радиото не обича да прави секс и да гледа телевизия, така ли?

# 18
Аз така правя - купувам си бельо, слагам си панделка и се подарявам на моя.

# 19
Чувала съм от приятели да подаряват на жените си джанти или гуми, инструменти, прахосмукачки. Май се водят бумеранг подаръци като е обща колата. Разбира се подобно добро не остава ненаказано Joy

# 20
  • Out of the Mix
Да, бе, пичове, шегуваме се тука, парти да е. SmileJoy

Браво на дамите с панделките, халатите и секси бельото, така се прави! GrinningHands Ok Hand

# 21
  • София
Tacky much
Много американски филми

# 22
Начи, аз щото до работа карам по практически стъклен лед и радио не слушам, само Пърпъл и Рейнбоу, наблягайки на Highway star, King of Dreams, Strangers in Us All и некои други, та съм пропуснал таa работа с бумеранга. Асоциирам с едно от филмчетата за Койота и Бип-бип...
По подаръците - примадоната почва да се усеща, дали не е малко късно? Като за некои други неща? Wink
От сума време раздавам карти за Амазон - 50 или 100 кинта. За по-близки познати, които има шанс да ме поканят на имен ден, някоя бутилка сливова, може и коняк, уиски не подарявам, щот не пия алкохол от зърна. Само от плодове.. Wink
Последното обаче важи за ивановци, данчовци, стефчовци или христовци. Че ако именния ден е много след Коледа, шанса да опитам от подаръка стръмно се снижава...

Скрит текст:

# 23
  • Out of the Mix
Кеч, знаем, че си консервативен човек, не казвам "лош", да не се обидиш сега.
Но има игриви жени, които са закачливи, топли, сексуални и обичащи разнообразието, и мъжът им да се чувства добре, а те желани.

# 24
  • София
Сладур. Как ще се обидя на такова тънкажно, пардон дебелашко, чопване. И то е толкоз креативно, колкото да се увиеш в гигантска пандела.

Сетих се за един случай на такъв подарък, не знаех, че така се нарича, впрочем. Последната Коледа подарих хубав инструмент, което не беше изцяло алтруистично, защото ще служи точно за идеите, които имам в главата за "строене". Но това е лека форма, бих казала.

# 25
аз съм правила такъв подарък- не знаех, че му казват бумеранг Laughing
беше преди няколко коледи- подарих му блутут слушалки, да си ги свърже с телевизора, че вечер ме боли устата да му повтарям „намали!“
така всички сме в мир, и си прекарваме по-спокойно, оскъдното иначе, диванно време Satisfied

# 26
За половинката ми от доста време залагам на преживявания - ваучери за нещо "екстремно", билети... Естествено съм включена в подаръка. И трябва да си призная, че понякога го предизвиквам с неща, които не са съвсем по вкуса му.

# 27
  • По света и у нас
Ето на път съм да си самоподаря един бумеранг ( машина за сладолед ), по случай свети Валентин, който е от името на децата за мен. 😄

# 28
Смути с кленов сироп и малко лимонов сок (+ плодовете) - замразяваш и става страхотно сорбе, никакъв сладолед не може да се сравнява с него.
Иначе за Св. Валентин вместо да се влюбиш, си направи татуировка. Боли по-малко и издържа повече!

# 29
Ето на път съм да си самоподаря един бумеранг ( машина за сладолед ), по случай свети Валентин
По-интересно ще е, ако мъж ти подари машина за сладолед.
Извратеняк някакъв.

Общи условия

Активация на акаунт