С термин Септември 2025г👼🙏👼

• 31 902
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,момичета! Как сте?Simple Smile Надявам се всички сте добре! За утре имате ли планове? Ние с мъжа ми ще си поръчаме храна за вкъщи и така ще отпразнуваме Деня на жената. Доста ми е развълнувано тази година за този празник,хехе. Simple Smile Хубав ден на всички!

# 541
Моят мъж каза, че е приготвил изненада, но не каза нищо повече. Иначе моите лични планове са лаборатория сутринта Grinning Как сте с килограмите? Аз съм много щастлива, че съм с 3 нагоре за първия триместър. Очаквах доста повече предвид, че с предишната бременност качих над 30, а през първия триместър бяха 12 Grin

# 542
Аз съм другата седмица на лаборатория, та те разбирам. Grinning Кг не следя, аз повръщах и отслабнах, сега вече се храня нормално и не повръщам,ама пак имам позиви отвреме навреме,та внимавам. Също и заради ИР. Тия дни ще се изтегля пак, че ще ме питат на ФМ сигурно, но като цяло няма да се втелясвам. Колкото - толкова,ако другите ми показатели и тези на бебето са ок, кг ще ги свалям после.Simple Smile

# 543
Някоя бъдеща мама от Пловдив?
Здравейте,  и аз съм от Пловдив. ☺️

# 544
Аз утре съм с тежка програма на обяд при едната баба, вечерта при другата 😅 мъжа ми ме пита какво съм си купила за 8-ми март. На мен ми е много мило, защото тази година вече съм мама и с детенце, миналата година бях в 9-ти месец като охранен пингвин и само ми боцкаха корема. Неделя ще правя прощъпулник и ми е забавно.

За килограми не знам, не смея да се кача на кантара, така че и не знам как стартирах. Миналата качих 15 кг мисля, след болницата 10 ги нямаше. Но след тази бременност минавам на въздух 😂

# 545
Здравейте Blush
Ние ще пътуваме днес по-късно за Барселона с моя мъж,той утре има и рожден ден Blush
Иначе аз съм с около 2кг отгоре сякаш вече, но почна да тренирам пак във фитнес и се надявам да не кача много излишни на финала(абе квото стане,после ще се отслабва)

# 546
Ние ще се събираме в къщи с приятели и смятаме да ги сюрпризираме с новината за бебето Grinning Иначе за подарък аз си харесах една чантичка и тъкмо сега препратих на моя мъж кода за Спиди да ходи да ми я вземе и да ми я подари JoyОтделно щерката се издаде, че са замислили нещо двамата, така че съм в очакване.
За килограмите, аз съм +3 и май за сега застопорих на това тегло, че по едно време качвах със заплашителна скорост. Хич не ми се лежи на тая кълка, че като родя ще свалям. Качвала съм и 20 кг и само 10 и определено се усеща разликата. И през самата бременност и след това като реша да се напъвам да ги свалям. Ама аз съм от тези дето напълняват само докато гледат как някой яде сладко, така че е разбираемо защо толкова се втелявам на тази тема.

# 547
Супер ден/уикенд се заформя при всички! 😊
Токио, и ние имахме планове за почивка,но ги отменихме с научаването на хубава новина. Хич не ми се рискува с това повръщане. Мен докторите ме посъветваха да ям на всеки час и половина- два, за да не ми се раздразва стомаха и да не повръщам пак,така че каквото и да кача,абсолютно ще го свалям като родя,няма друг вариант,поне за момента. Меря всяка сутрин кръвната захар по 3 пъти и за момента я задържам под 5 на гладно, така че това ми е най-важно + изследванията от лаб. Следя се и при ендокринолог, че ме е страх от гестационен диабет. Докторката от Марковс ми препоръча обременяване с глюкоза и в 14 седмица,но скоро съм и на ендо,така че ще питам.

# 548
Здравейте! И аз съм от Пловдив! 😊

# 549
Момичета, аз писах на лично на всички, които отговориха, че са от Пловдив. Предлагам да разменим някоя социална мрежа и да си направим група в месинджър (например) и да си обсъждаме някои неща там.

# 550
Честит празник,момичета!

# 551
Момичета, аз писах на лично на всички, които отговориха, че са от Пловдив. Предлагам да разменим някоя социална мрежа и да си направим група в месинджър (например) и да си обсъждаме някои неща там.

Аз също съм от Пловдив! Nature Sparkles
Честит празник, момичета! Yellow Heart

# 552
Честит празник и от мен, момичета! Бъдете здрави! 🍀

# 553
Здравейте и от мен.
Аз също съм от Пловдив.Не съм от най-активните тук, но ще се радвам да се запознаем.
Някоя бъдеща мама от Пловдив?

Здравей! Ще ми е приятно да се запознаем.
Писах ви на лично съобщение.

# 554
Здравейте Simple Smile
Приемате ли Омега-3 допълнително? При потвърждаването на бремеността някъде 5-6 г.с., не си спомням точно АГ ми изписа Пре мама дуо - фолиева киселина таблетки и омега-3 капсули. Като ми каза, ако ми става много лошо да не приемам капсулите. Една опаковка е за 1 месец, та в края на втората опаковка, когато гаденето и повръщането взеха превес, спрях да пия омегата. Сега съм в края на третата опаковка и взех да приемам отново капсулите, обаче сега се притесних, дали трябваше да ги спирам за толкова дълго време. Чета в интернет, че е важен приема на Омега и за развитието на бебето и за майката.

Общи условия

Активация на акаунт