С термин Септември 2025г👼🙏👼

• 31 895
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Аз съм в септемврийски бебета 2025 - мами с термин септември https://www.facebook.com/groups/3474631886163748/?ref=share

# 526
Аз съм в септемврийски бебета 2025 - мами с термин септември https://www.facebook.com/groups/3474631886163748/?ref=share

А влизането как се случва - просто се присъединяваме или трябва да пишем на админа?

# 527
Здравейте, момичета. Може ли препоръки за биохимичен скрининг в Бургас, Стара Загора или евентуално Пловдив или Варна, ако се наложи? Бях си харесала д-р Мануелян, звънях, но нямат свободни часове за другата седмица. А реално трябва да направя скрининга тогава.

# 528
Аз вчера си запазих час при Иван Иванов в Стара Загора-ранна фетална и БХС .Има много добри отзиви,за него и една приятелка при него е ходила и е много доволна ,обяснява много.
Здравейте, момичета. Може ли препоръки за биохимичен скрининг в Бургас, Стара Загора или евентуално Пловдив или Варна, ако се наложи? Бях си харесала д-р Мануелян, звънях, но нямат свободни часове за другата седмица. А реално трябва да направя скрининга тогава.

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 09:57 от Nikita8787

# 529
Здравейте. Вече съм в 15 седмица и вече ме записаха за женска консултация. Има ли някоя мама с предна плацента? И миналия път и днес на прегледа беше трудно обстойно то преглеждане на бебето защото плацентата ми е предна и пречи на изгледа. Иначе казаха че всичко е наред и си отговаря за седмиците.

# 530
Здравейте. Вече съм в 15 седмица и вече ме записаха за женска консултация. Има ли някоя мама с предна плацента? И миналия път и днес на прегледа беше трудно обстойно то преглеждане на бебето защото плацентата ми е предна и пречи на изгледа. Иначе казаха че всичко е наред и си отговаря за седмиците.

Здравей! Аз вчера бях на преглед, в моя случай плацентата е по-надолу, от където трябвало. Намира се на цервикалния канал, което разбрах, че не е много хубаво. Лекарят не ме шашна, каза че тепърва трябва да се качва нагоре, но аз съм голяма паника и веднага се притесних. С предна плацента съм чела, че има много жени, просто по-трудно май се усещат движенията на бебето. Не знам дали няма възможност и тя да се измести. Според мен няма за какво да се притесняваш. Успех!

# 531
И сега и с предната бременност също бях с предна плацента. Винаги прегледите са ми били обстойни и се е виждало всичко, което трябва. Единствено не винаги се е виждало добре лицето на бебето, защото си го завира в плацентата, но като е трябвало са го тормозили с побутвания да се покаже.
Да, не е добре плацентата да е на канала, ако не се вдигне и остане там, ще трябва да планирате секцио, защото при нормално раждане тя ще тръгне да се ражда преди бебето, което е много опасно и за него, и за майката, има опасност от голяма кръвозагуба.
Предната плацента е нормална плацента, тя си е супер. Да, уж движенията не се усещат толкова, но аз с предната бременност го усетих още около 15 седмица и до края на бременността си го усещах почти постоянно, много мърдаше това дете, а накрая дори имаше някои болезнени ритници в ребрата ми.

# 532
Много е рано, за да се каже от сега каква ще бъде плацентата. Тя дълго време ще се вдига още. Аз с предната бременност бях с бипартита - от две части, и въпреки че имах и "отпред", не е пречило на прегледите, а ритниците ме будеха и нощно време.

# 533
Ние днес бяхме на първа ФМ, пуснахме и БХС. Всичко изглежда наред за момента, бебчо върви малко по-напред, отговаря на 13+1, а по ПРМ съм 12+3. НТ я измериха 0,8мм, ще видим какво ще покаже и скринингът. Yellow Heart
Пол не можа да се види, колкото и да се опитва АГ - другият път, живот и здраве!
Важното е, че другото е наред! Heartpulse

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 13:52 от Nomade.A

# 534
Вчера бях на фетална морфология  при д-р Иван Иванов и съм много доволна.
Обяснява достатъчно ясно, получих необходимото внимание и от акушерката, която ми взе кръв и като цяло бяха доста изчерпателни, резултатите ми казаха, че ще излязат до 10 дни.
Ние бяхме правили генетичен тест и вече знаехме пола, но не го споделихме веднага с доктора, каза ни, че ясно се вижда, че е мъж и че според него няма каквито и да е проблеми. Аз съм в 13 г.с. - имай предвид, ако избереш него, че не е от най-приказливите, което лично аз намирам за плюс. Simple Smile успех ! 

# 535
Директно си заявяваш влизане Simple Smile

А влизането как се случва - просто се присъединяваме или трябва да пишем на админа?

# 536
А с другата група какво стана?

# 537
Някоя бъдеща мама от Пловдив?

# 538

Здравей! Ще ми е приятно да се запознаем.

# 539

Здравей! Ще ми е приятно да се запознаем.
Писах ви на лично съобщение.

Общи условия

Активация на акаунт