С термин Септември 2025г👼🙏👼

• 31 599
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета! Имате ли вече престава къде ще раждате, за София говорим? Имате ли опит/познавате ли някой, който да е родил във вода - визирам водното раждане в Св. Лазар ?

# 631
А дали някоя се следи в Плевен и при кого? Интересува ме основно раждане във втора клинична база заради неонаталогията, но искам да прочета повече мнения. Аз ходя в момента при д-р Бодурска в КИРМ, но тя не изражда и не знам към кого да се насоча - плюс е, ако е във втора база.

Погледни Полина Василева, беше във втора, основава център “Авокадо”, изражданията още са и във втора мисля, тя ще разясни, само доволни знам при нея. Ти да не си 96г., да не се познаваме случайно? Grinning

# 632
Има ли някой в Пловдив, следящ се при Д-р Борислав Иванов? В медлайн
Аз съм при д-р Минев 🙂

# 633
Аз мисля за Св. Лазар да съм пак, но ще съм секцио. Не знам дали за водното при тях не е само с екипа на Ла Вита нова, а те май вече не приемат нови пациенти до края на септември.

Здравейте момичета! Имате ли вече престава къде ще раждате, за София говорим? Имате ли опит/познавате ли някой, който да е родил във вода - визирам водното раждане в Св. Лазар ?

# 634
Има ли някой в Пловдив, следящ се при Д-р Борислав Иванов? В медлайн
Аз съм в Медлайн също само че при др-Антон Михнев ,има ли някоя мама при него случайно?

# 635
Здравейте , момичета,
Как се чувствате Simple Smile аз съм в 19гс и имам чувството, че корема ми стана двоен за последните две седмици , иначе определено се усеща прилива на енергия сравнено с началото Blush
Почнахте ли да си набелязвате покупки вече?

# 636
Здравейте ! И аз съм в 19 г.с., моят корем е страшно подут постоянно и имам ужасен запек … все още не усещам движенията на бебето и това малко ме притеснява. Качила съм почти 6 кг, и вече ми тежат страшно много 🥲 не бих казала, че
Имам някакъв сериозен прилив на енергия, аз не съм се и чувствала изморена, не съм спирала да ходя на работа като цяло,но миналата седмица за пръв път явно се натоварих повече и усетих болки ниско долу в корема , както в началото. АГ ми изписа магнезий и но-шпа и сега се чувствам по-добре, но на този етап, от началото на бременността не мога да се преборя с този така подут корем и газове… при вас има ли нещо такова?
Иначе понеже ние строим къща в момента, вече
Си купихме количка - спряхме се ма Cybex Bailos S Lux 4 в 1 (беше на промоция в магазините на Рая Тойс, и тъй като като цяло имам много приятелки с деца, пробвала бях различни колички и за мен това е най-удобното) изобщо не се замислих и я купихме, за да не се струпват накрая много покупки.

Иначе се колебая, относно помпата за кърма - чувам различни отзиви от моите приятелки, едни казват,че е била прибързана покупка , други, че задължително трябва да я имам.
Вие какво мислите ? 
Здравейте , момичета,
Как се чувствате Simple Smile аз съм в 19гс и имам чувството, че корема ми стана двоен за последните две седмици , иначе определено се усеща прилива на енергия сравнено с началото Blush
Почнахте ли да си набелязвате покупки вече?

# 637
За помпата за кърма много зависи, може и да не трябва въобще ако бебето си засуче. В днешно време може да се вземе от всякъде, ако ти потрябва. Аз с първото не се случиха нещата с кърменето, взех си и помпа и пак нямах така че си е индивидуално.

Аз сега при второто, списъка ми за пазаруване е доста кратък играчка за бял шум, комплект за изписване, бутилки, биби и докупуване на консумативи като памперси, спирт и АМ. И след 6-тия месец ще гледам за креватче и столче за кола след кошницата. Като цяло мисля да пазарувам в 9-тия месец 😁

# 638
Здравейте, момичета!
Радвам се да видя, че темата отново е активна. Аз се чувствам добре. Не бих казала, че ми е дошъл прилив на енергия, но поне вече не ми се спи по цял ден Smile В 16 г.с. съм и за момента изглеждам по-скоро преяла, отколкото бременна. Като цяло се храня както преди, но ми е по-тежко.

Като чета какво сте си купили вече, започвам да се чувствам много изостанала. Дори дрехи за бременни не съм си купила все още  Smile По принцип си мислех пазара за бебето да го правя последните два месеца от бременността.

katerinnaka, последната седмица и аз започнах да усещам остри краткотрайни болки в корема, но за щастие, АГ казва, че всичко с бебето засега е наред.

# 639
Аз много се надявам да избегна дрехите за бременни като покупка, все още всички дрехи ми стават, включително дънките и се надявам да задържа още месец докато дойде сезона на роклите 😅
Иначе ние не сме купили нищо друго, освен количката, като идеята ни е да сме готови с покупките до 9-я месец, просто защото покрай ремонта всичко е ужасно скъпо.
Относно бебешките кошари, мислили ли сте каква да използвате ?
Харесала съм дървените на Лорели, някой може ли да сподели опит относно тях ?

Здравейте, момичета!
Радвам се да видя, че темата отново е активна. Аз се чувствам добре. Не бих казала, че ми е дошъл прилив на енергия, но поне вече не ми се спи по цял ден Smile В 16 г.с. съм и за момента изглеждам по-скоро преяла, отколкото бременна. Като цяло се храня както преди, но ми е по-тежко.

Като чета какво сте си купили вече, започвам да се чувствам много изостанала. Дори дрехи за бременни не съм си купила все още  Smile По принцип си мислех пазара за бебето да го правя последните два месеца от бременността.

katerinnaka, последната седмица и аз започнах да усещам остри краткотрайни болки в корема, но за щастие, АГ казва, че всичко с бебето засега е наред.

# 640
Здравейте,дами. Да се включа и аз в дискусията за шопинга - обмисляме да започнем към юни. Първо дете ни е, а и едно от първите за нашия приятелски кръг, и освен малко дрехи,които близки имат желание да ни подарят,нямаме нищо друго, така че предстои вълнуващ пазар.  Simple Smile
katerinnaka, и ние смятаме да вземем дървена кошара. Не съм гледала точно на Лорели, едни в Айко загледах. Със сигурност няма да взимаме next to me, както се чудя и за тези люлки-шезлонги. Смятаме отначало още да вземем бебешка ограда, топлоизолиращо килимче и активна гимнастика, в която да лежи детенцето, докато аз си правя нещо из кухнята,примерно. Сигурно няма да купуваме гнезда и темподобни. Дрехи за бременни не съм купувала,но си взех няколко рокли с дълъг ръкав, защото още не става за летни,а панталони/дънки малко ми стягат вече и не ми е комфортно.

# 641
За мен е второ дете. С първото имахме дървено легло. Е, сега не бих го повторила 😀 Толкова се удряше в него, че няма накъде. Обиколникът в началото спасяваше положението, но после, като започне да се изправя, постоянно се удряше. Затова сега съм решила next to me да взема, а също и от електрическите шезлонги, с първото нямах. Гнездото за мен беше много полезно за първите месеци, навсякъде си го мъкнех. Като цяло нямаме много мащабни неща за купуване, така че все още не съм почвала 😀 А и чакам най-накрая докторите да се определят с пола 😂

# 642
Здравейте! Днес влизам в 16.г.с и усещам както всяка неделя, когато влизам в нова г.с. , придърпвания отляво и отдясно, понякога се засилват,понякога не. Но вече се усещат освен отдолу , а и по нагоре отстрани отляво и отдясно и боцкания по коремчето за 3 -4 минути(един път се случи). Смятам, че това са мускулни връзки,които се.разпъват в момента ,защото само при определени ситуации се появяват , не са постоянни. Вие какво мислите?

# 643
Аз дрехи за бременни също не мисля да взимам. Имам един клин от миналата година за бременни и едни дънки и доста широки рокли по принцип 😅 Аз моите си дънки ги зарязах още миналия месец, супер ми стягаха.

За легло за мен next to me си беше супер избор и да може да си го люшкам (то бебето се беше научило и само да го прави с крачета,  но след 6-7 месец вече му става тясно. Гнездо не съм ползвала, но пък го слагах в люлката и на леглото в будното време, или на килимчето. То за всичко си зависи какво ще е бебето 😅 не разчитам, че всичко ще му хареса защото на баткото му е.

На мен феталната ми е другата сряда и нямам търпение вече. Отделно се разболях от петък и кашлям с хрема и се надявам бебка да е добре.

# 644
И аз съм в 16 г.с. и определено усещам бебка,  много слабо ,но се усеща ,от около седмица. Сряда бях на консултация и я измериха 115 грама и АГ каза ,че е абсолютно възможно да я усещам ,предвид и ,че ми е 3та бременност.
Здравейте! Днес влизам в 16.г.с и усещам както всяка неделя, когато влизам в нова г.с. , придърпвания отляво и отдясно, понякога се засилват,понякога не. Но вече се усещат освен отдолу , а и по нагоре отстрани отляво и отдясно и боцкания по коремчето за 3 -4 минути(един път се случи). Смятам, че това са мускулни връзки,които се.разпъват в момента ,защото само при определени ситуации се появяват , не са постоянни. Вие какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт