С термин Септември 2025г👼🙏👼

• 31 598
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, продължава ли ви гаденето ? Аз съм в 14+1 и само стана по-зле… започнах активно да повръщам … 🙁 Нищо не ми помага…

# 616
Да, не съм почнала наново да повръщам и дано не, но гаденето при мен продължава. Опитвам се постоянно да ям нещо, за да "обира " позивите/ по съвет на лекарите/, но а съм се забавила, а ми е призляло.

# 617
При мен от 4-ти месец средата спря и се чувствам като нормален човек. Но преди същото, ако се събудя и не хапна нещо съм в банята директно.

# 618
Аз съм в 17 +2 и Гаденето и повръщането продължават с пълна сила и на гладно после като хапна отново целодневно. Понякога взимам деган по предписание на АГ когато е нетърпимо или трябва да пътувам някъде, но като цяло избягвам пиенето. Много е гадно това повръщане, но нямаме избор трябва да търпим.

# 619
Здравейте, някоя от вас да има проблеми със запека? Приемам утрогестан и съм почти сигурна, че в допълнение и той се отразява. След няколко дни съм на преглед, но дотогава не знам дали ще е удачно да не предприема нищо. Ако знаете някой "лек" бих се радвала да разбера за него!

# 620
Здравейте, някоя от вас да има проблеми със запека? Приемам утрогестан и съм почти сигурна, че в допълнение и той се отразява. След няколко дни съм на преглед, но дотогава не знам дали ще е удачно да не предприема нищо. Ако знаете някой "лек" бих се радвала да разбера за него!

Здравей аз съм в 14 г.с. , по едно време имах и аз запек. Изписаха ми Лактулоза , то е като сироп . Аз го приемах вечер и сутрин ходих до тоалетна 🙂

# 621
Може да пробваш да хапнеш малко червено цвекло или направо да пиеш сока от такъв от буркан. Не е най-вкусното нещо, но пък дава резултат

# 622
Момичета, как сте?
Ние днес бяхме на преглед, всичко е наред и чакаме девойка! Yellow Heart

# 623
Здравейте момичета Heartpulse Следя ви от самото начало, но все отлагах регистрацията Innocent Аз съм в 17та седмица и очакваме момче. При мен за момента всичко се развива нормално, без кой знае какви неприятни симптоми. От друга страна обаче, коремът ми доста се показва вече, хората го забелязват, а сякаш е малко рано. При вас как е? Също така, тези дни започнах да усещам бебето и се чудех дали има и други или моето бебе бърза за всичко 😁😁

# 624
Здравейте момичета Heartpulse Следя ви от самото начало, но все отлагах регистрацията Innocent Аз съм в 17та седмица и очакваме момче. При мен за момента всичко се развива нормално, без кой знае какви неприятни симптоми. От друга страна обаче, коремът ми доста се показва вече, хората го забелязват, а сякаш е малко рано. При вас как е? Също така, тези дни започнах да усещам бебето и се чудех дали има и други или моето бебе бърза за всичко 😁😁
Аз съм 18г.с. с предна плацента първа бременност и още в 14г.с. започнах да усещам, миналата седмица нямаше нищо,притесних се и отидох на частен преглед, но всичко беше наред ☺️ при мен след 16г.с. изведнъж ми порасна корема,сутринта бях в лабораторията за да си пусна изследвания тя момичето ми вика малко ти останало,като и казах,че още съм в 18г.с.се шашна,вика аз си помислих,че си 7-8 месец😆

# 625
Здравейте! Има ли момичета , които ще раждат в Пловдив? Може ли да дадете препоръки  къде и при кой лекар? Благодаря и лека и спокойна бременност на всички с термин Септември!
Здравей!Аз ще раждам живот и здраве в Пловдив в УМБАЛ Св.Георги ,наскоро лежах там за задържане и две момичета раждаха при д-р Динко Порязов и ми споделиха много положителни мнения докато бях в болницата та разрових се в нета и наистина има много доволни .Доктора влезна в стаята даже да види момичетата как са бяха за секцио и двете и беше изклютиелно любезен ,възпитан и много усмихнат

# 626
Здравейте! Има ли момичета , които ще раждат в Пловдив? Може ли да дадете препоръки  къде и при кой лекар? Благодаря и лека и спокойна бременност на всички с термин Септември!

Здравей,  аз съм от Пловдив. Следя се при две лекарки - едната изражда в Пълмед, другата в Пълмед и все още съм в чудене.

# 627
Има ли някой в Пловдив, следящ се при Д-р Борислав Иванов? В медлайн

# 628
А дали някоя се следи в Плевен и при кого? Интересува ме основно раждане във втора клинична база заради неонаталогията, но искам да прочета повече мнения. Аз ходя в момента при д-р Бодурска в КИРМ, но тя не изражда и не знам към кого да се насоча - плюс е, ако е във втора база.

# 629
А дали някоя се следи в Плевен и при кого? Интересува ме основно раждане във втора клинична база заради неонаталогията, но искам да прочета повече мнения. Аз ходя в момента при д-р Бодурска в КИРМ, но тя не изражда и не знам към кого да се насоча - плюс е, ако е във втора база.
Моя приятелка се следеше при Бодурска, беше доволна, но също като теб в последните месеци това мислеше. Накрая роди в новото отделение МАМА И АЗ в Сърце и Мозък (не знам дали така се казваше, тъй като не съм от Плевен), но не знам при кого, ако желаеш мога да попитам.

Общи условия

Активация на акаунт