С термин Септември 2025г👼🙏👼

• 33 484
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, честито на всички бъдещи майки! Пожелавам лека и безпроблемна бременост!

И аз се присъединявам. 5 г.с. Днес бях на преглед. Искам да попитам освен фолиева киселина приемате ли друго? Как се храните?

И за жените, които пушат как се справяте с отказването?

# 121
Здравейте, пусках си изследвания, кръвта и урината са ок. Какво мислите за резултата от чхг и прогестерона

# 122
Здравейте, пусках си изследвания, кръвта и урината са ок. Какво мислите за резултата от чхг и прогестерона

Чхг е идеално, прогестеронът мисля, че ще е добре да е малко по-висок

# 123
Момичета,искам да ви попитам как се справяте с подутия корем и ходенето до тоалетна? Гинеколожката ми каза,че не мога да пия хапчетата,които взимам попринцип.

И също да попитам видях в аптеката чайове за бременни? Пиете ли нещо такова?

# 124
Ако имаш запек, потърси мелилакс клизмички, ще ти помогне гарантирано и стават за бременни.

# 125
Момичета за жалост при мен всичко свърши отново..... Направила съм спонтанен аборт... Утре постъпвам в болница за изчистване.....😭😭😭 Желая ви успех на вас и нека всичко е наред с вас и бебчета ви!

# 126
radito1814, много съжалявам за случилото се! Желая ти бързо възстановяване от това ужасно преживяване и скоро да се завърнеш отново в раздела с отчетните теми. ❤

# 127
Момичета за жалост при мен всичко свърши отново..... Направила съм спонтанен аборт... Утре постъпвам в болница за изчистване.....😭😭😭 Желая ви успех на вас и нека всичко е наред с вас и бебчета ви!

Съжалявам много! Heart Нека съвсем скоро се случи най-хубавото с успешен финал! Прегръдки!

# 128

Съжалявам много! Heart Нека съвсем скоро се случи най-хубавото с успешен финал! Прегръдки!
radito1814, много съжалявам за случилото се! Желая ти бързо възстановяване от това ужасно преживяване и скоро да се завърнеш отново в раздела с отчетните теми. ❤

Благодаря ви момичета! Бъдете здрави!

# 129
Момичета да си направим група във фейса?

# 130
Много съжалявам ❤️‍🩹. Пожелавам бързо възстановяване и скоро да си имате здраво бебче.

# 131
Аз съм “за” Simple Smile

Момичета да си направим група във фейса?

# 132
Radito1814 съжалявам,че така са се развили нещата, пожелавам в най-скоро време да се получат успешно.

И аз съм ЗА  група във фейсбук

# 133
И аз съм “за” група, но ако може тя да не е видима за останалите потребители?
Някак ми е много рано още да се вижда кои сме вътре и кои не😁, а знам, че има такава опция.

# 134
Тъй като това ми е трета бременност, с предните две бях в такива групи във фейса, бяха изключително полезни, спазваше се добрия тон, предполагам, че с вас също бихме могли да споделяме полезна информация.
Момичета изпратете ми съобщение с написан ваш мейл на лично, за да ви поканя в групата, тъй като не е видима.

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 19:23 от Ibcinka

Общи условия

Активация на акаунт