Модни консултации -78

• 49 571
  • 559
  •   2
Отговори
# 15
А жената не пита ли за тия дни? Ако мисли да я носи лятото, разбира се, че става и сандал. Ама баш пък еспадрил с тая сатенирана материя.

# 16
Зависи. Може да се комбинира и с равни сникърси при желание, защо не . Аз нося постоянно рокли с равни обувки , на токове отдавна не мога да ходя. Обувам само при официален дрес код нещо на ток и гледам да има платформа.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 17:44 от •MERA•

# 17
  • Ямбол
О, определено не е за зимно време роклята,иначе материята е полиестер, сатенирана, лъскавее. По принцип си питам, да добавя още някакви идеи към това, което ми върти из главата.
Мислех си за нещо такова:

или за подобен модел, но в оранжево или жълто, дори червено, като това, което е показала Мера.
Имам бели и оранжеви кецове, ще я изпробвам с тях.

# 18
  • София
Харесва ми индиговият деним : ))

Мацки, я ми дайте идея тази рокля с какви обувки бих могла да я нося?

https://www.aboutyou.bg/p/dorothy-perkins-petite/roklya-8530905

Не знам, но е много красива и женствена.
Може би пантофки, биха придали непретенциозна ефирност.

# 19
Майола,
С бели чехли/сандали ще е добре.
Скрит текст:

# 20
Благодаря за новата тема Flowers Tulip

Розово и мока, както и цикламено и мока ми е любима комбинация Heart

Майола, за тази прекрасна рокля бих избрала мадамски сандали в оранжево, жълто, нюд

# 21
Мацки, я ми дайте идея тази рокля с какви обувки бих могла да я нося?
За по-официален повод:
Обувка, която да повтори надипления елемент на ръкава

Скрит текст:

Малко по-изчистена линия

Скрит текст:

По-ежедневна визия

Скрит текст:

Чехъл

Всички видове електрикови цветове

Скрит текст:

За по-екстравагантна визия

# 22
  • Ямбол
Благодаря сърдечно на всички, мисля, че посъбрах идеи 💜.

# 23
Майола, цветът на твоята рокля много добре се съчетава с черно

и сребристо

Съчетания с бяло също ми харесват. Като модел - подкрепям Мера за сникърси, твоята идея /моделът, който си показала е много подобен на показаните в поста ми обувки/, летни сандали с каишки:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 02:32 от Sweta

# 24
Реших и аз да проверя дали съм в тренда по препоръките на Vouge Simple Smile  Имам дънки в цвят индиго, купих си ги скоро от Junona. Сребристо много харесвам и нося, имам в този цвят зимно яке, къс тренч, две блузи, кецки ( от Bianki), равни обувки и три чанти в различен стил.  Имам пухкаво палто в актуалния цвят мока, имам и риза пепел от рози, но никога не съм ги съчетавала. Това беше интересна идея. Доматено червеното не ми отива, нямам нищо в този цвят. В цвят пудра имам само един кашмирен пуловер, нося го сравнително рядко. Щампи харесвам и нося. Балони и парашути може да пробвам през по-топлите сезони. Леопардовия принт ми е интересен, но засега имам само една черна блуза с такъв детайл на ръкавите. Направо ме е срам да си призная колко дамски чанти съм натрупала Simple Smile

# 25
countessinna
Кашмирени пуловери как обичам 😍 скъпички са, но един кашмирен пуловер го нося няколко години поне, а евтиния от кварталния бутик един сезон не изкарва и се степва. Тази година съм си наумила да не купувам никакви вискози , полиестери и “пластмасови” дрехи. Освен, че не ми носят същото усещане на удобство, в дългосрочен план излизат и по-скъпо. Материите също имат енергия и ги носим по цял ден. Ето 2025 е годината, по време на която можеш да носиш всичките си чанти. Не е било натрупване, моля ти се , инвестиция за тренда на 2025 си правила 😁

# 26
Дааа, MERA, така ще погледна на моята купчина от чанти - като на инвестиция за тренда на 2025 година. Истинска фешъниста ще съм. Много весело Simple Smile Напълно съм съгласна с теб, че материите също имат енергия. Носенето на хубави, качествени дрехи направо ти носи различна вибрация. Аз също избягвам да купувам "пластмасови", както ти ги наричаш, дрехи и с годините съм се убедила колко разумно е да похарчиш повече пари за по-малко на брой неща, но с по-високо качество.

# 27
Различните  тъкани имат различни вибрационни честоти, които могат да повлияят на енергията, настроението и креативността ни:
🧘🏻♀Честотата на здравото човешко тяло е 100.
Когато честотата намалее под 100, това може да означава нарушаване на естествения баланс на тялото, потенциално водещо до различни физически и психологически симптоми.
🧵Вълната и ленът имат честота 5000, което е по-високо от честотата 100 на човешкото тяло.
🤍Органичният памук се откроява с честота 100, отразяваща честотата на човешкото тяло. Тази хармония предполага естествен синхрон с нашите тела, което прави органичния памук удобен и потенциално поддържащ здравето избор.
❌Синтетичните тъкани като полиестер, акрил и найлон, с нулева честота, са в ярък контраст с естествените влакна.Представляват нефтохимични материали , които освен че не предлагат вибрационна полза  е възможно да изтощават енергията ни.

# 28
Може ли достоверен научен източник на последната информация за "вибрационните честоти" на материите?

# 29
Може ли достоверен научен източник на последната информация за "вибрационните честоти" на материите?

Заповядайте :
https://www.scribd.com/document/235007178/Scientific-Details-of- … n-Frequency-Study

Общи условия

Активация на акаунт