Модни консултации -78

• 71 973
  • 764
  •   1
Отговори
# 30
Хм, това е .....абе да не разваляме темата с налудничави неща 😘
Нефта е природен продукт, няма извънземен произход; в природата има всичко - славейче vs пепелянка, манатаркa vs червена мухоморка и т.н.

И аз съм за по-малко на брой неща, но с по-високо качество, по-дълъг живот и удоволствие от носенето 🙂

# 31
Идеи за обувки към тази рокля, моля . Поводът е коктейл-парти и ще се облича от рожденичката.

Другите предложения са :

И

Но са лесни за комбинация с черно стилето.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 14:48 от •MERA•

# 32
Много сладурска рокля , тук съм за стилето- нюд, червено или някой контрастен ярък цвят.
Сега видях, че има и други рокли в поста . Първата не бих я комбинирала с черно, но другите две-да.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 15:04 от Mateah

# 33
  • София
Розовата с нюд обувки или червени обувки, зависи от цветотипа на жената, може да стане ту мъч, но ако не е прекалено "цветна" самата тя, ще е ОК.
Последната не знам как би стояла на живо, но с черно стилето бих я сложила, защото хем леопардово, хем перата... 

Което ме подсеща - някой шил ли си е такива [не се сещам как се казва] за ръкавите?
Разглеждайки повечето сака и блузи по магазините, видях, че са захванати с копче и се закопчава лентата по вътрешността на ръкава и бих искала да имам такива отделно, за да мога да ги пригодя на каквото искам. Повечето по магазините с такива пера са от много калпава матеерия или кройка.

# 34
Това са пера, навремето имах блуза и около врата ѝ допълнително се закопчаваше лента с пера, за да се сваля преди пране.
Гледам, че и доста халати сатен има с пера, едва ли се свалят преди всяко пране.
Онзи ден прах на ръка качулка със зашит на нея пух от лисица, въпреки опасенията ми, нищо не му стана. Та може и перата да търпят пране на деликатна програма, знам ли.

# 35
Дрехите с пера, които притежавам аз ходят на химическо чистене, не съм ги прала в  пералня. Пране на ръка , обаче, може да е добра идея, просто на мен не ми се занимава. По едно време се бях поразтърсила за пера да си направя ленти и пришивам за ръкави, крачоли и подгъви на поли/рокли, но не намерих ленти с пера, които да не изглеждат ужасно синтетични и се отказах.

# 36
Идеи за обувки към тази рокля, моля . Поводът е коктейл-парти и ще се облича от рожденичката.
Скрит текст:
Бяла/екрю бота/ботуш

Скрит текст:

Другите предложения са :
Скрит текст:
Черен ботуш

Скрит текст:

Ботуш с анимал принт

Скрит текст:

Или

Скрит текст:

# 37
Понеже роклята няма деколтета и е “затворена” в горната част не ми се иска да закривам и краката с ботуш. Иначе ботушите на снимките са много готини 😍 де да можех да ходя на такъв висок ток.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 15:41 от •MERA•

# 38
GeryGG, първите ботуши твои ли са? Трепач са.

# 39
Имам подобни.
Аз обичам боти/ботуши много. Вкл. летни - с отворени пръсти/пета.

# 40
  • София
Покъртителни ботушки
Ако ги комбинира и с такава джиджана рокля, ще стане цирк.

# 41
на първата рокля бих сложила червени обувки от гладка кожа.

# 42
Винаги съм харесвала деним цвят индиго. Независимо,дали е тренд присъства в гардероба ми. Това се отнася и за другите модни" цветове, Блясък обичам за и около празниците. Харесвам и нося всякакви цветове,ако са на мода ,няма лошо. Но понякога ,когато нещо е писък,ме дразни,че всички са се "барнали по новата мода",чакам да премине и тогава го нося.

# 43
Аз тренда го възприемам по друг начин - за мен е извор на свежи идеи. Например : не бих се сетила да комбинирам розово с мока, но ето че тренда ми подсказва да опитам. Подканва ме да експериментирам повече.

# 44
За леопардовия принт обаче не знам доколко ще остане популярен през 2025, на много места пишат различни неща.

В крайна сметка ще се разбере, когато излязат колекциите на по-достъпните шир потреба брандове като Zara.

По едно време точно те бяха извадили сума ти модели с какви ли не панделки, а тази година панделките са демоде. Както и прокъсаните и парашутестите дънки.

Общи условия

Активация на акаунт