Модни консултации -78

• 72 060
  • 764
  •   1
Отговори
# 225
С обувки, изпран и изсъхнал панталон.

# 226
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз меря с обувка и то тази, с която ще го нося.

# 227
Точно така, както Mometo е писала.
Ако ще го носиш с равни и с високи токове, тогава съобразяваш с равните, за да не се влачи.

# 228

Момичета, търся подобен тип обувка, да е черна, може да има някакъв акцент по нея, но не чак толкова кято тази - тук има зеброви отзад, блестящо отпред… твърде много ми идва.

# 229
Преди много често имаше кодове за намаление в Зарена, това още ли е практика при тях?
Харесах си 2 чанти, колан и шалчета. Имате ли отзиви за качеството?

# 230
  • Ямбол
За шалчетата май имаше коментари, че са от китайските сайтове =)). За останалото не мога да помогна.

# 231
  • Пловдив
Някой с отзиви за обувките на Massimo Zardi, харесала съм този модел, но се опасявам да не е дървен и тежък.

# 232
Шалчетата бяха разконспирирани,че са от Тему ..

# 233
Благодаря ви!
Аз вече си харесах други в Flower&co, така че имам интерес само към чантите вече 😀
Хубав ден🤗

# 234
  • Пловдив
Някой с отзиви за обувките на Massimo Zardi, харесала съм този модел, но се опасявам да не е дървен и тежък.

Имам техни маратонки от преди 2 години. Сравнени с другите ми са си тежки, но са доста удобни и не са мръднали.

# 235
Здравейте, дами! Бихте ли ми дали съвет, понеже съм в търсене на бели кецове, дали нези детайли са удачни? Могат да се махнат евентуално и се чудя обувката достатъчно добра ли е като избор?

Като цяло повече ми се искаше точно такива, без кристали и с бежов детайл на петата, но все нещо не ми допада в моделите. Или подметката е твърде дебела...

# 236
Да, Тамарис са добър избор, няколко чифта обувки съм износила от марката.

# 237
Още един глас за тамарис и от  мен.
Защо да им махаш детайлите.
На мен ми допадат.

# 238
  • София
Обожавам бели кецове и често купувам. И аз исках с нещо бежово на петата. Взех тези, които се оказаха най-удобните, които някога съм имала. Много мека подметка, супер леки.
Скрит текст:

# 239
Симпатични са, но реално е просто изчистена бяла обувка. Нищо специално.
А аз да попитам как ги поддържате тези бели кецове?
Всяка година си харесвам и се отказвам, защото като взема и за отрицателно време започват да изглеждат като сдъвкани и изплюти. Магически гъби,кърпички и пак по гънките няма чистене.

Общи условия

Активация на акаунт