Модни консултации -78

• 72 113
  • 764
  •   1
Отговори
# 345
Аз съм купувала от Reserved или Mohito такъв рипсен с дантела, но за мен е много непрактичен- хем плетиво, хем се предполага да се носи лятото.

# 346

Здравейте, този топ откъде е,
Гугъл обектив не го намери

# 347

Здравейте, този топ откъде е,
Гугъл обектив не го намери
От Мохито е този. Hug

# 348
  • Berlin
Некст онзи ден ме посреща с голяма заглавна страница в жълто, много жълти дрехи, явно това ще е модно, но не съм гледала дали има точно потник.

# 349
  • Някъде там
Здравейте! Запалила съм се по идеята за лятна чанта с черешки. Според вас трудно ли се съчетава такъв тип чанта? Спряла съм се конкретно на няколко модела от моята любима марка.
Това са моделите:

# 350
Ай, много е сладурска чантичката. Третият модел ми харесва малко повече. Интересните и оригинални дамски чанти са много в тренда. Аз мисля, че не е трудна за съчетаване. Най-малкото с джинси и бяла тениска ще си пасне според мен. И едни обеци с черешки за настроение Simple Smile

# 351
С много цветове би си паснала тази чанта. Тъй че, не бих се колебала на твое място, щом ти е черешово Simple Smile

# 352
Този черешов принт на мен ми е вече доста досаден,без да имам нищо с него,само от едно минаване по магазини..

# 353
Здравейте! Запалила съм се по идеята за лятна чанта с черешки. Според вас трудно ли се съчетава такъв тип чанта? Спряла съм се конкретно на няколко модела от моята любима марка.
Това са моделите:

Ох и аз ги гледам, особено последната.
Според мен не са трудни за пролет-лято, дават закачлив акцент. Аз си купих миналата година и кецове с черешки и мислех да си направя комплект 🤭
Дали случайно ги има някъде намалени?

# 354
Искрица и според мен е много сладурска чантата и ще си отива с много неща 😍

# 355
И на мен ми харесват, но не бих инвестирала в тренд за едно лято. Е, ако не ти е проблем - поглези се, няма лошо 🤑

# 356
Може ли да споделите личното си мнение за тези boyfriend дънки. На третата снимка са върху мен и се чудя дали да ги взема или да си нося панталони и да избягвам такава визия.
[img

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 23:08 от Stela.03

# 357
От показаните снимки не виждам нищо нередно или бодящо очите. На манекенката и стоят по- свободно или е с номер над нейния.  Те по- принцип се носят леко "изсулени", но зависи от търсената визия. Ако те кефат и се чувстваш добре в тях си ги носи. Ако денима е без елактан ще отпусне.
Аз докарвам такава визия с g- star arc 3d low boyfriend, но все попадам на прекалено дълги и се налага да връщам. Ако харесваш g- star може да видиш и модел Kate, също имат много хубава кройка.

# 358
Върни ги.

# 359
Изглеждат ми различни модели, гледам и етикета на едните е в дясно, а на Вас от ляво.

Чанта с черешки не бих си купила

Общи условия

Активация на акаунт