Модни консултации -78

• 72 123
  • 764
  •   1
Отговори
# 375
Виждам ги, да.

# 376
Здравей! Според мен зависи от сакото Simple Smile
Лично за моя вкус са твърде спортни като модел и бих ги носила с дънки, да, но отгоре само тениска (без сако) за по топли дни, или със спортни сетове, клинове и т.н.

Ако сакото е по-спортен модел, памучно, не много структурирано може и с него. Какво е сакото? 🧥

# 377
  • Пловдив
Виждам ги със сако, да.

# 378
Едноцветни с 3/4 ръкав, без закопчаване. Не са памучни, полиестер мисля, че са. (Имам доста цветове-зелено, розово, червено, бежово, светло и тъмно синьо …)
Може би е по-добре да разгледам сникърси..😊

# 379
Аз сака и блейзър нося само с класически изчистени бели кожени сникърси/кецове, но при така описаните от теб сака гласувам "да" и за тези маратонки. Simple Smile

# 380
  • Някъде там
И аз ги виждам със сако, за мен лично кецоете не са прекалено спортни.

# 381
Какво значи "структурирано сако"? Може ли и илюстрация на такова?

# 382
Официално. Simple Smile Снимки в Гугъл бол.

# 383
Със сако от трико, супер. Сако от изкуствена материя - само ако не е подплатено и структурирано. Закопчаване не мисля, че ще му пречи, но ще по-добре да се носи свободно, може би дори навити ръкави.

# 384
Официално. Simple Smile Снимки в Гугъл бол.
Благодаря! Смятах, че е свързано с вида плат, от което е ушито.
Риторичен въпрос: защо заменяме правилни думи с модерни?

# 385
  • София
С изявена кройка, рамена, които не слягат лесно и не от много мека материя.

# 386
Структурирано означава с подсилени шевове, рамене, не си губи формата, не се гъне. Не виждам как може да замести думата официално.

# 387
Както има структурирани чанти.... ,т.е. не се мачкат, когато стоят празни. 🤷🏻‍♀️

# 388

В крайна сметка поръчах тези на Бианки. Надделя това, че са естествена кожа, поредния чифт на марката са ми, имах и 10% отстъпка от предните в черно. 😄
А и имам едни NB в бяло, които наистина бях забравила 🫣
Най-удобните маратонки са ми те, просто ми лягат точно по крака..

# 389
Маратонките на Bianki наистина са страхотни. И аз имам няколко чифта от тях. Тези също са много готини Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт