Модни консултации -78

• 72 101
  • 764
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Кое лого е проблема? Grinning
Това няма начин да не е майтап.

# 436
Това рокле си го представям само облечено от 17- годишно девойче с перфектна фигура за някоя небрежна среща с приятелки.

# 437
И аз мисля, че тази рокля сред подходящия декор и носена от подходящия човек би била ок. На някоя барби мадама с излъчване ала Марго Роби ще заспи.

# 438
Аз пък я виждам като плажна рокля и нищо повече 😂

# 439
Роклята не би била подходяща за официални, бизнес или ежедневни събития, заради яркия десен, логотата и тялото-подчертаващ силует , но може да бъде носена с подходящ стайлинг за :
-  парти или нощно излизане – клуб, бар, рожден ден или тематично събитие
- моден  ивент – като изложба, ревю или фотосесия
- летни вечери – по курорти, край морето или на почивка, където се търси ефектна визия
- специални поводи – когато искаш да се отличиш и направиш впечатление.

# 440
  • Street of Dreams
Здравейте, пак аз с нашите тематични партита.
Следващото се очертава да е с мото 90-те (толкова отдавна ли беше?)
Аз съм била тийн по това време и съм ги запомнила с къси тениски и пластмасови бижута в неонови цветове. Сега естествено къса тениска не мога да сложа и ми трябват идеи. Естествено, неща които повече няма да сложа, ще пазарувам от Шейн и подобните. Сещам се само за дънкова рокля с навита коса и такива бижута, маратонки и видях една чанта във формата на касетофон. Може нещо и с шапка-идиотка и широки дънки. Имате ли други идеи?

# 441
Задължително трябва да имаш подплънки на раменете, Х или V образен силует, къса пола с дълъг шлифер, цветен чорапогащник и ярки пластмасови бижута. Simple Smile
Ето ти идеи:
https://www.pinterest.com/pin/110197522104343518/

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 19:28 от Sysly

# 442
Аз съм била тийн по това време и съм ги запомнила с къси тениски и пластмасови бижута в неонови цветове. Сега естествено къса тениска не мога да сложа и ми трябват идеи. Естествено, неща които повече няма да сложа, ще пазарувам от Шейн и подобните. Сещам се само за дънкова рокля с навита коса и такива бижута, маратонки и видях една чанта във формата на касетофон. Може нещо и с шапка-идиотка и широки дънки. Имате ли други идеи?

тук няма какво да сбъркаш Wink

# 443
  • София
Какво й е на роклята, за морето е екстра!

# 444

тук няма какво да сбъркаш Wink

Този тоалет не е 90тарски, а си е изваден от 80тте.

90тте са къси топове, широки панталони, платформи, къси/дълги рокли с тениска отдолу, ризи на каре, кубинки с набрани чорапи, елеци, къси поли с А кройка, chokers, изчистен минимализъм ала Calvin Klein.

За инспо може да се изгледат няколко епизода но Friends или някакво друго подобно шоу от 90тте.

# 445
  • FRANCE
Като сме та вълна тематично, гост съм на сватба в стил 20те години Flushed  И хич не съм убедена че този стил би ми отивал. Нямам и идея за обувки.

# 446
Обувките - Mary Jane. Доста популярни напоследък.
Това може да помогне за тоалета.
https://vintagedancer.com/1920s/1920s-outfit-inspiration-women/

# 447
  • FRANCE
Благодаря.  Flowers Sunflower

# 448
Като сме та вълна тематично, гост съм на сватба в стил 20те години Flushed  И хич не съм убедена че този стил би ми отивал. Нямам и идея за обувки.
Изгледай "Великият Гетсби" за вдъхновение. Wink

# 449
  • Street of Dreams
Била съм на такова парти с мери-джейнки, сребърна рокля с ресни, много подобна яка като на Дейзи и имитация на нейното бижу на главата.

Общи условия

Активация на акаунт