Модни консултации -78

• 72 006
  • 764
  •   1
Отговори
# 645
Ето я Розамунде Пайк на касата на Диор с гуменките, черни при това.

И Сара Катрин Хук с нощницата и черните хляпки.

Гришовото гадже Ейса по гащи, но нито една с чалга кокили.

# 646
  • В полите на Пирин планина
Никога не съм виждала Катрин, принцесата на Уелс, на подобни "извратено" изглеждащи кокили, като предложените от Гери по-назад.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 14:18 от Lady Brinne

# 647
  • София
И трите са като с нощница от 40-те, подшита с перде, не знам какво ги възхвалявате.
На едната даже не ѝ е стигнала подплатата

# 648
Никога не съм виждала Катрин, принцесата на Уелс, на подобни "извратено" изглеждащи кокили, като предложените от Гери по-назад.
За извратени не знам, но носи и доста високи понякога. Ето за любимите ѝ марки обувки:

https://whatkatewore.com/favorite-brands-footwear/

# 649
  • Street of Dreams
Aу, влюбих се в тези
https://www.emmylondon.com/en-at/products/rebecca-high-heel-cinder-suede
Дали още мога да ходя на такива токове? Взема да пробвам...

# 650
  • В полите на Пирин планина
Съгласна съм, че Катрин носи високи обувки, но нейното ежедневие е съвсем различно от ежедневието на една обикновена жена (не само в България).

# 651
Styling Hacks to Look More Stylish & Attractive in summer

# 652
Отделна тема за любителите на “old money” стила:
https://bg-mam.ma/t/1780153

# 653
Върховно!

Скрит текст:

Въпреки за някои най-вероятно неадекватно...
На мен много ми допадат някои от моделите, надявам се да ги изкопират достъпните марки и да можем да си ги носим Smile Конкретно ризите с ефирно жабо, роклите с пелерина Revolving Hearts
Дантелени рокли и рюшлички така или иначе пускат всяко лято, нищо ново.

# 654
Момичета, искам да си взема бяла риза като от снимката. Можете ли да препоръчате от къде или да ме насочите? Търся качество над Зара, Манго, тн.

# 655
Точно такава търся и аз за под пуловери! 😀 Следя за предложения 👀

# 656
Момичета, искам да си взема бяла риза като от снимката. Можете ли да препоръчате от къде или да ме насочите? Търся качество над Зара, Манго, тн.
Скрит текст:
Office, Esprit, COS, Comma....имам и от четирите марки и са безупречни. Виж в  Peek & Cloppenburg, там има различни марки и модели.

# 657
Какъв е бюджета, момичета ?
Препоръчвам Uniqlo , COS, ME & EM освен класическата риза на Ralph Lauren ( има и без лого).

# 658
Специално за бели класически ризи винаги надзъртам и в аутлетите. Имам страхотни попадения направо за без пари.

# 659
Бюджет до 300 лева може би. Не знам ще успея ли да я запазя бяла. Като цяло не си пазя дрехите и затова избягвам да инвестирам много пари в тях.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 09:54 от Lale_Lili

Общи условия

Активация на акаунт