Следродилна депресия или проблем със свекървата?

• 4 710
  • 111
  •   1
Отговори
# 45
Лоша работа. Дано мъжът ти е на твоя страна.

# 46
  • София
Само предполагам, нека авторката да каже.
Нахрани го с  лъжица мед
Както и разтопено масло

А ти?
Какво?
Стоя и гледа ли?
Малееее, понякога ми се иска да съм социална и да имам власт да разрешавам ситуации. С кеф ще ти отнема детето, докато не докажеш, че си способна да се грижиш за него и да го защитаваш!
Леле, побеснях!
И не, не е виновна свекървата. Тя може да иска да прави всичко! Ти си тази, която трябва да го защитиш!
Леле, млъквам, че ще взема да отнеса някой бан!

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 19:08 от Светулчица

# 47
  • София
Лоша работа. Дано мъжът ти е на твоя страна.

Ей това ме притеснява мен.
Съгласил се 40к да са от майка му, въпреки че имат възможност да ги платят сами и дори вече са били готови за кредита. Защо? Почти всички над определена възраст само това чакат, за да започнат да натякват, че ти зависиш от тях.
Сега пък уж е съгласен с нея, но не може да седне на четири очи с майка си и да й каже - мамо, така и така, много те обичам, ама е време да си ходиш. Или, ако толкова не разбира тази жена, да й тропне по масата.

# 48
А мъжа ти къде е в цялата картинка?

# 49
  • София
Абе какъв мъж, бе, хора?
Някаква жена (било и майка на мъжа ми) си позволява да дава мед и масло да дъщеря ми?
Изобщо няма да ме интересува къде е мъжът ми в картинката? Тази няма да стъпи в дома ми, а после, ако мъжът ми реши, че я иска ще напусна аз. Тази няма да доближи детето ми в близко време, както казах, а в по-далечно може да е в мое присъствие, ак забележа очовечаване

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 20:46 от Светулчица

# 50
  • София
Тя тази може от утре да реши да дава и винце на внучката, че е момиче и да не я напие някой след години.

# 51
Тя тази може от утре да реши да дава и винце на внучката, че е момиче и да не я напие някой след години.
Чувала съм го за приспиване,  топели бибата в алкохол и я мушкали в устата на бебето.

# 52
Той въпроса ми беше и донякъде риторичен ама реших все пак да го задам. Ясно,че отсъства във войната между двете,сигурно се е скрил някъде милия....

# 53
Мъж никога няма да изгони майка си, какво остава с полиция. Жените сме по-крайни и по-смели в това отношение. Поне съдя по себе си и познатите ми. Мъжа ще си мрънка на жена си как майка му го ядосва, а пред майка си ще клепка гузно и ще се съгласява с всичко, дето мама каже. Така че да се поставя ултоматум или аз, или тя и кой откъде е.

# 54
Чувала съм го за приспиване,  топели бибата в алкохол и я мушкали в устата на бебето.
Попара с вино за закуска, и после детето цял ден спи, докато майката копа на нивата.

# 55
Да, случаят си е за социални. Авторке, поставяш живота на детето си в риск. Не преувеличавам. Порасни много бързо и вземи мерки, вместо да хленчиш по форумите.

# 56
Авторке, къде е свекъра?
Преживяла съм същите истерии от свекървата, само без даването на масло и мед. Там пък беше друг кошмар, прекаляваше се с уроки, магии, да не настине детето (родено през юли), в най-топлите дни го завиваше с вълнено одеалце...При нас помогна това, че много спорех с нея и цитирах постянно педиатърката. Понеже много ходеше да разпитва съседки и познати с малки бебета, видя,че правеха същото като мен и слушаха педиатрите, бързо се убеди, че няма нищо лошо да му направя на това бебе Simple Smile Simple Smile Отделно свекъра я стягаше да се кротне малко с глупостите си, та благодарение на това не се е стигало до грозни скандали. Чак тогава се поспря. С второто ми дете не смееше да припари без покана .... Запазихме нормални отношения.
PS : не знам дали наистина има нещо общо, честно казано не вярвам това да е причината, но сме слагали сол в коритото за къпане, въпреки моите протести, обаче сега младежът ... абе не мирише лошо като се изпоти. Под слагане на сол разбирайте 1 супена лъжица на пълно с вода корито за къпане и това е правено не повече от 2-3 пъти.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 20:09 от Somebody happy

# 57
Ужас...
Гониш я насилствено. Багажа пред вратата и не отключваш. Ако има ключa, сменяш патрона.
През вратата казваш, че не е желана повече в дома.
Край.

Аз на меда щях да откача и да я изритам. Медът е силен алерген. Бебето може да умре от ботулизъм!!!! Хващам я за врата и край. Абсурдно е. Мед на бебе....

# 58
Леле, горкото дете, няма читав възрастен около него. Ама как някаква откачалка ще дава мед на двумесечното ти дете, а ти ще стоиш и ще кършиш пръсти само! Бия й шута на момента, буквално.

Edit: Оо, ама това е авторката, дето преди да роди се оплакваше, че свекървата искала да спи в нейното легло, до кошарата и заплашвала, че ще й вземе детето. Ами не знам с какъв акъл си допуснала тази жена да влезе в дома ти, сама си си виновна.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 20:59 от Tessaria

# 59
Тая тема е за "страшките" във форума. Нямам какво друго да кажа, то всичко е казано до момента.

Общи условия

Активация на акаунт