Отговори
# 60
Няма смисъл. Както няма и смисъл когато хората казват “купих преди х време и сега цената е еди колко си по-висока”.

# 61
Повдигам темата.
С оглед на това, че искат да приемем от следващата година еврото, бих се замислила леко.... В Хърватска има непрекъснати протести срещу спекулата и огромното покачване на цените. За тук дори не ми се мисли какво ще стане. Това ще рефлектира и на пазара на жилища. Очаквам леко спадане на цените на готовите жилища и задържане на тези на новите поради по-ниското търсене, тъй като много хора ще съсредоточат ресурсите си в по-належащи нужди като повишена издръжка на живота. Ние искаме да закупим малко студио или малка селска къща, но ще изчакаме до следващата година и тогава ще решим. Ако не се страхувате от евентуални парични затруднения и смятате, че ще ви стигнат доходите при евентуални повишения на цените, можете да се решите още тази година на покупка, особено ако става въпрос за първо жилище. На квартира не бих живяла дълго.
ПП През есента на 2020 година купих 75 кв м в Пловдив за 47 хил евро. С ремонта и обзавеждането среден клас ми излезе 70 хил евро. Сега за толкова ми предлагат студио от 30 кв.м и то из кварталите.

# 62
Аз имам само една приятелка, която живее в затворен комплекс в София със семейството си и е супер доволна. Твърди, че всички се познавали, децата си играели свободно и можели да бъдат оставени на площадката в комплекса сами (нещо, което в днешно време не можем да си го позволим), заради охраната нямало престъпност и т.н., все позитиви ми изтъква, но специално във форума виждам, че идеята за затворен комплекс не се приема добре. Само таксата ли е проблем или има и друго?

Бихте ли споделили кой е този комплекс или поне коя фирма е строителя? И аз съм в големи дилеми- ще ми се да купя апартамент в комплекс, но се притеснявам дали няма се сблъскам с някаква некоректност.. Благодаря предварително за отговора! Simple Smile

# 63
На мен ми звучи като Лозен.

# 64
В квартал Витоша е комплексът, но не знам кой е строителят. Мога да попитам.

Общи условия

Активация на акаунт