Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията на потребителите от автобусите FlixBus в Португалия?
Как оценяват влаковете в Португалия потребителите?
Има ли директни полети от България до Лисабон в момента?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията на потребителите от автобусите FlixBus в Португалия?
Потребителите смятат, че автобусите FlixBus в Португалия са удобни и обикновено се придържат към графика. Закъсненията са минимални, а автобусите са чисти и комфортни. Потребителите препоръчват да резервирате билети предварително, за да получите по-ниски цени. Ако резервацията бъде отменена, парите се преобразуват в промоционални кодове.
-
Как оценяват влаковете в Португалия потребителите?
-
Има ли директни полети от България до Лисабон в момента?
В момента няма директни полети от България до Лисабон. И Wizz Air, и Bulgaria Air са прекратили сезонните полети до Лисабон. Потребителите препоръчват да проверявате датите на пътуване, тъй като цените на билетите варират значително в зависимост от деня на пътуване и наличността при различните авиокомпании.
-
Какви са средните температури в Португалия през март?
-
Кои квартали в Лисабон са най-подходящи за настаняване?
Снимки няма ли? Аз май месец ще съм там, надявам се времето да не е дъждовно и да мога да се насладя на всичко което съм предвидила. Сподели за цените в заведенията на морската храна. Има ли нещо интересно което трябва да се опита като храна (освен морската) или да се пие (освен виното). Магазини посетихте ли? Не питам за забележителностите, защото тепърва правя план и горе долу съм наясно с тях. Информацията за фликсбус ще си я запазя.