Какво бихте си взели назаем от хората?

• 3 563
  • 64
  •   1
Отговори
# 45
Значи трябва да ни съберат на едно място. Аз съм готова 3 дни преди срока, от ужас, че някой може да ми направи забележка и да ме ядоса Joy
И аз така.

# 46
  • До хладилника, който обичам
Значи трябва да ни съберат на едно място. Аз съм готова 3 дни преди срока, от ужас, че някой може да ми направи забележка и да ме ядоса Joy
И аз така.
Много искам да правя нещата навреме, но нямам желание.

Понякога като се мобилизирам и свърша всичко навреме или преди срока, така ме радва, че от радост после няколко седмици не мога да повторя подвига.

# 47
Слонско спокойствие бих взела да понося също. Искам да видя какво е как всички бързат, изнервени са, чакат ме, а аз се туткам и не ми пука...

Това ми звучи като типично по Везни.
Не ми харесват бавни и туткави хора,дразнещо е за околните.

# 48
Ааа, полудявам, като ми закъсняват или ме карат да закъснея. Бих дала назаем пунктуалност и умение за познаване на часовника и прилагане на времето на бая народ Grinning

# 49
Мен не ме дразни,но оценявам хората,които идват на време и са точни и изпълнителни.
Имаме приятелско семейство,които ВИНАГИ закъсняват.
Ако резервацията е за 20 часа,ние им казваме 19:30. Няма друг начин.

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 01:17 от Adoralova

# 50
Друго качество, за което завиждам и съм го срещала: да умееш да казваш на хората директно не особено приятни за тях неща, а те да те слушат сякаш си Шри Шри Рави Шанкар, с умиление и благодарност, че им посочваш верния път. А не както се случва при мен- при всеки опит да обясниш, че прекаляват и че са крайно нагли по особено деликатен начин, да смятат, че се заяждаш с тях и че не те, а ти си арогантният и инатият човек.

# 51
да умееш да казваш на хората директно не особено приятни за тях неща, а те да те слушат сякаш си Шри Шри Рави Шанкар, с умиление и благодарност, че им посочваш верния път.
Ей така, нали?

# 52
# 53
Бих ви взела малко амбиция (в работно отношение), но само малко. И дисциплина. Много ми липсва волята да се накарам да направя нещо, което не ми е приятно. Сама усещам как отлагам с дни и седмици задачи, коиро просто трябва да се свършат и мен чакат.

# 54
Смелостта и умението да посрещаш трудностите хладнокръвно. Имам приятелка, която като мен с бори с нелечимото, но е толкова силна психически, не като мен. Винаги когато изпадна в паника, й се обаждам и като чуя колко логично и смислено разсъждава, направо се зареждам с нейната сила. Аз имам други качества като интуиция и воля, но смелост и хладнокръвие  ми липсват. Въобще от другите хора взимаме и на други хора даваме, много уважавам отзивчивостта и взаимната подкрепа. Сам човек е загубен.

# 55
  • София
Винаги съм се възхищавала на хората, които имат харизма, хумор, заразителна усмивка. Качества като дисциплина, търпение, амбиция и др. се възпитават, човек може да се възпита и сам като възрастен, под напора на живота. Неизбежно е.
Харизмата обаче или я имаш, или не толкова. Иска ми се малко повече умение да се пошегувам, да реагирам остроумно на някоя ситуация, да изляза от някое трудно положение елегантно и със смешка. За съжаление си падам сериозна и рядко ми се получава, а това не се учи. Ето това бих взела от някои мои приятели, харесвам хора с шеговито огънче в очите.

# 56
  • Банско
Много харесвам хора, които от далече им личи доброта и смиреност. Това винаги съм искала да притежавам и аз. Също така спокойствие. Аз съм леко изнервена и експресивна, но напоследък с годините започвам да ставам смирена и търпелива.

# 57
Спокойствие само това.

# 58
Как съм я пропуснала тази тема! Какво бих взела ли - поне малко непукизъм.

# 59
Търпението, смирението и спокойствието. Притежавам ги, но искам да съм така постоянно и нищо да не ме разклати. 🤪🥰🤩

Общи условия

Активация на акаунт