Предстои ми ИНВИТРО/ ИКСИ - Да поговорим - тема 90

• 34 805
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
За кой град? Blush

# 16
Аз правих снимката за проходимост на тръбите без упойка и не мога да кажа, че е било болезнено.

# 17
Зайче, аз също правих цветна снимка без упойка. Имаше някаква болка съвсем за кратко, като при болезнен цикъл. Става бързо и веднага може да си тръгнеш. Самото поставяне на абокат мога да квалифициран като по-гадно и времето за събуждане след процедурата е загубено време. Успех и смело напред!

# 18
Аз моята цветна снимка я направих буквално в обедната почивка 😊. Не беше приятно изживяване. По-скоро чувстваш напрежение и дискомфорт, отколкото болка. При мен не се получи от първия път и повториха. Тръбите ми пропуснаха под налягане и два пъти усетих всичко. После се върнах на работа, имах и малко кървене.

# 19
Здравейте!
След няколко неуспешни IUI преминавам към IVF, подадох документи миналата седмица.
Пиша тук с надежда да почерпя от опита на преминали през процедурите.
Страх ме е от стимулацията! Попаднах на проучване от 2011, че се покачва риска от рак и тотално оплетох кошницата 😅
На 35 съм, АМХ 1,88 и съм на кантар дали да пробвам с още някоя IUI. До тук близо 2 години опити без резултат и зная, че колкото повече отлагам шансовете за успех с IVF също намаляват.
Приемам съвети и успокоения 😊

# 20
Здравейте,

Аз съм на ден 2 след трансфер и усещам вибрации от лявата страна тази сутрин.
Трябва ли да се притеснявам?

# 21
Привет! Момичета, някой ползвал ли е болничен по време на самата стимулация? Защото ще ми се налага за прегледите да пътувам от единия до другия край на България и не знам как ще стане, като са през ден. За жалост отпуската не е варианта.

Мислех си, дали с бележка от клиниката не може да ми издаде ЛЛ или АГ.

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 11:50 от ElvirA DarK

# 22
С призив към други пациентки, които планират инвитро процедура!
✨ Искам да изкажа огромната си благодарност на д-р Георги Станулов! С огромна радост споделям, че вече съм в 8-ма гестационна седмица! Този път дотук беше възможен благодарение на невероятния професионализъм на д-р Георги Станулов. Стимулацията премина без никакъв дискомфорт, а докторът винаги беше на разположение за всякакви въпроси и притеснения. Чувствах се сигурна и спокойна през целия процес. Д-р Станулов е не само отличен специалист, но и невероятен човек с чувство за хумор и с топло отношение към пациентите си! Препоръчвам го с цялото си сърце на всички, които мечтаят за бебе!

# 23
Привет! Момичета, някой ползвал ли е болничен по време на самата стимулация? Защото ще ми се налага за прегледите да пътувам от единия до другия край на България и не знам как ще стане, като са през ден. За жалост отпуската не е варианта.

Мислех си, дали с бележка от клиниката не може да ми издаде ЛЛ или АГ.

Аз ползвах за едната стимулация, защото и ние пътувахме. Взех си болничен от личната за болки в гърба за 7 или 10 дни. Просто не трябва да е за нещо вирусно или инфекциозно.

# 24
За София . Лекарят при който бяхме е в 1АГ , д-р Еврев,някой дали има някакви отзиви от него и клиниката като цяло?

# 25
Аз ползвах за едната стимулация, защото и ние пътувахме. Взех си болничен от личната за болки в гърба за 7 или 10 дни. Просто не трябва да е за нещо вирусно или инфекциозно.
Защо не трябва да е за вирусно или инфекциозно?
На мен личната ми каза, че ако имам болничен престой, тя не може да ми издаде болничен за тези дати, но аз се чудя вярно ли е това...
Казаха ми, че по време на стимулацията може да работя (евентуално да ходя в клиниката сутрин преди работа или да се обаждам, че ще закъснея). В такъв случай за кои дни да искам отпуск?

# 26
Ние нямаме болничен престой, така че няма проблем. Ами всички казваха, че не трябва да е нещо вирусно, защото в такъв случай нямат право да ви правят стимулация. Това все пак е ако направят проверка, но надали някой се занимава.

# 27
Има много варианти за болничен, без вирусни и инфекциозни болести. Не си правете експеримент, защото могат първо от клиниката да ви откажат процедурата, второ вашите лекари подлежат на санкция при установяване на такава практика. Реално са две посещения за по 5-10 минути за проследяване и следва пункция до 11ч сутринта. Дори и отпуска не е необходима ако сте от същия град.
Аз пътувам от Варна до София, работя дистанционно и ползвам болничен само след пункцията. Никой не разбира даже какво правя и къде съм.

# 28
Avisa, пълна ти е пощата. ☺

# 29
Аз също пътувах по 400км, но от клиниката където съм, издават болничен, общо 14 дни имаш право за една процедура и сам решаваш как да си ги разпределиш. Аз взех 5 дни от там болничен, за да ми останат и за трансфера. Иначе за инсеминациите си вземах от ЛЛ, пишеше гастрид или нещо такова на болничния.

Общи условия

Активация на акаунт