Предстои ми ИНВИТРО/ ИКСИ - Да поговорим - тема 90

• 36 033
  • 727
  •   2
Отговори
# 150
При мен има естрогенова доминантност и при инвитро стимулациите съответно се натрупва още повече естроген. Моята ендокриноложка също ми дава конкретни витамини и добавки за чистене на естрогените от организма и ме е предупреждавала за лошото му влияние.

Здравейте, момичета, искам да ви питам нещо, понеже знам, че знаете всичко. 🤗 Наскоро бях споменала, че моя близка приятелка започна стимулация, но понеже тялото й не реагира изобщо, я прекратиха. Тя сега се е свързала с някаква хомеопатка, която й е казала, че трябва да започне да пие някакви хомеопатични лекарства (признавам си, че нямам понятие от тези неща), за да можел организмът да се изчисти от лекарствата при стимулацията. Дотук добре, но тя се чуди ако решат да пробват нормално или пък направят втори опит (втора стимулация, какъвто беше първоначалният им план), дали тези лекарства не са противопоказни. Аз също не намирам много логика какво точно ще се "чисти", ако след месец примерно, решат да пробват пак, като такива или подобни лекарства пак ще й бъдат вкарани в организма. 🙄 Но, както казах, нямам абсолютно никакво понятие от тези неща, а и тя също, та за това ще съм ви благодарна, ако ми дадете някакви насоки, за да знам какво да я посъветвам. Благодаря предварително и извинете за дългия пост.

# 151
ВаНиЛа, би ли споделила какви добавки и витамини приемаш с тази цел?

# 152
Доста неща пия, но тези, които помагат в тази насока,  мисля че са витамин А, Д, Е и К и Тудка.

ВаНиЛа, би ли споделила какви добавки и витамини приемаш с тази цел?

# 153
Преди няколко години , изисквах документи , но не бяха пълни както ми се искаше и на мен ми казаха ,че това дават. Сега може да има промяна.

Здравейте, има ли някой, който е успявал да си изиска документация от Надежда за проведените опити? По-конкретно не просто ембриорепорт ами и информация за точните дози, с които е бил стимулиран. В Турция ме питаха, аз не помня точните дози, а в ембриорепорта ги няма. На регистратура ми казаха че каквото можело ми били дали като инфо. Аз съм убедена, че е мое право да получа тази информация, та се чудех дали някой е успявал и ако да, как? Simple Smile

# 154
Може да пробваш писмено да изискаш информацията, Semirra. Ако откажат и ти е важна за по-нататъчното лечение, може да се консултираш с адвокат, специалист в медицинското право, какво да правиш нататък. Аз така бих постъпила на твое място.

# 155
Здравейте, в Понеделник би трябвало да правя пункция, това са ми днешните хормони.Estradiol 935 pg/ml , LH 11,50 mIU/ml. Според Вас притеснителни ли са? За съжаление съм само с 4 фоликула, от които според доктора ще се надяваме само на два. ( Малко отчайващо).

# 156
Alise, изглеждат добре хормоните, стискам палци, а дали ще са две или повече ти пожелавам хубави бластоцисти Flowers Four Leaf Clover

# 157
Благодаря ти ВиРи!
Alise, изглеждат добре хормоните, стискам палци, а дали ще са две или повече ти пожелавам хубави бластоцисти Flowers Four Leaf Clover

# 158
Здравейте,знам че тук не е много място за това и че си има отделна тема за цветни снимки,писах и там,но не е много активна групата и затова реших да пиша и тук.Днес си направих цветна снимка,но ще се консултирам чак след 2-3 седмици,защото чакам и други изследвания да станат готови.Затова ще съм благодарна,ако някой може да ми каже какво означава резултатът.

# 159
Диагнозата която е поставена е запушена дясна тръба и нагъната с адхезии лява тръба. Самата матка е без дефекти.

Аз имах подобна диагноза от Билчев преди 2 години и живях с идеята, че съм с тубарен стерилитет но след повторна снимка в Турция неговата "диагноза" се оказа грешна, защото тръбата ми пропускаше добре.
Не бих разчитала на ЦС от България а специално от него с оборудването в Щерев - никак. Там само изгубих една година от живота си.

# 160
Можете да отидете с цветната снимка (предполагам имате диск) при друг специалист за още едно разчитане. Не веднъж се е случвало за една и съща снимка да има 2 коренно различни заключения.

Алис, за 4 фоликула е много добър резултатът според мен. Обикновено искат по около 250pg/ml за зряла яйцеклетка! Успех и всичко да се оплоди! 🍀

# 161
Диагнозата която е поставена е запушена дясна тръба и нагъната с адхезии лява тръба. Самата матка е без дефекти.

Аз имах подобна диагноза от Билчев преди 2 години и живях с идеята, че съм с тубарен стерилитет но след повторна снимка в Турция неговата "диагноза" се оказа грешна, защото тръбата ми пропускаше добре.
Не бих разчитала на ЦС от България а специално от него с оборудването в Щерев - никак. Там само изгубих една година от живота си.
Освен цветна снимка ,правили ли сте си друго в Щерев.Със съпругът ми най-вероятно ще се наложи да правим инвитро и тепърва започваме да разузнаваме как стоят нещата. Дори не знам къде да отидем,какво да правим.

# 162
Здравейте! В процедура по стимулация съм. Не мога сама да си поставям инжекциите, а ми се налага днес да пътувам до Стара Загора. Моля, някоя от вас, която има информация, да ме насочи къде бих могла да отида там към 19 ч, за да ми ги постави медицинско лице. Благодаря ви!

# 163
zaicheto_didi, ако искате може на лично да ми пишете за да не спамим тук темата.

# 164
Здравейте! В процедура по стимулация съм. Не мога сама да си поставям инжекциите, а ми се налага днес да пътувам до Стара Загора. Моля, някоя от вас, която има информация, да ме насочи къде бих могла да отида там към 19 ч, за да ми ги постави медицинско лице. Благодаря ви!
Може да отидете в Радея, индивидуална частна сестринска практика.
Това е сайта им. Обадете се предварително по телефона, за да запазите час.

Общи условия

Активация на акаунт