Предстои ми ИНВИТРО/ ИКСИ - Да поговорим - тема 90

• 34 876
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
Спокойно аз бях във същата ситуация яйчниците ми бяха много големи и имаше много фоликули . На мин точно големина не ми казаха, просто стимулацията ми беше много болезнена и след пункцията извадиха 29 яйцеклетки от тях останаха само 7 замразени са вече. Тъй като нивата на прогестерон са много високи чакам цикъла да дойде . Спокойно всичко ще е наред ☺

# 451
Здравейте, дами! Имам ли право да кандидатствам по фонда само за ЗЕТ след като имам замразени два ембриона? Преди това имам две стимулации по фонда, ако имам право, това брои ли се като използвана заповед? Доколкото разбирам имам право на 4-ри стимулации по ЦАР. Благодаря предварително!

# 452
Здравейте отново! Днес ми е 6 МЦ, от 3 дни съм на Мериоферт 225. Това са нивата на хормоните от днес. Как са резултатите според вас?

# 453
Здравейте. Ако при процедура по фонд не се стигне до трансфер или замразяване (просто не остане какво) , брои ли се като използван опит?

# 454
# 455
Здравейте! В момента съм в стимулация, 7-ми ден от цикъла. Също така пускаме и задължителните изследвания, които са за процедурата.
ММ изследва микробиология на еякулат, която излезна чиста. В момента изчакваме и моята микробиология.
В случай, че се открие бактерия, как това влияе на ин-витро процеса?
Като цяло сме се настроили за свеж трансфер. Ако излезне нещо, това възможно ли ще бъде?

# 456
Зависи от бактерията . Аз бях с 2В и нямах проблем

Здравейте! В момента съм в стимулация, 7-ми ден от цикъла. Също така пускаме и задължителните изследвания, които са за процедурата.
ММ изследва микробиология на еякулат, която излезна чиста. В момента изчакваме и моята микробиология.
В случай, че се открие бактерия, как това влияе на ин-витро процеса?
Като цяло сме се настроили за свеж трансфер. Ако излезне нещо, това възможно ли ще бъде?

# 457
2B e група на цитонамазка, не резултат от микробиология.
Ако има бактерия е по-добре да се излекува първо и да се прави трансфер със замразени ембриони.

# 458
Благодаря! Да и аз така предположих, че би станало.
Надявам се и моята да излезне чиста, предвид неговата, но не знае.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 10:50 от taralezhka_

# 459
Здравейте, момичета. Много моля за съвет, ако някой се е сблъсквал с нещо подобно. Предстои ми пункция в понеделник. Имам завишени Total NK cells (CD3-CD16+56+) - 29% при норма 7-26% и CD16+CD56+ NK cells - 23% при норма <12%. Някой имал ли е подобни резултати? Препоръката накрая е за Агапурин 30 дни и контрола на NK клетките, но преди да излязат резултатите говорихме с репродуктивния за свеж трансфер, според вас ще се отложи ли?

# 460
Здравейте ,при няколко стимулации ,свежи и замразени трансфери ,просто няма имплантация ,каква може да е причината ? С мъжки фактор сме . При мен не е установен проблем . Правена ми е хистеросалпинография,хистероскопия за оглед и взимане на биопсия от матката ,кариотип,тромбофилия,имунология,НК клетки , вливки , надраскване на лигавицата ….сигурно пропускам някои неща ,но всичко е наред . Какво още може да се направи ?

# 461
Здравейте ,при няколко стимулации ,свежи и замразени трансфери ,просто няма имплантация ,каква може да е причината ? С мъжки фактор сме . При мен не е установен проблем . Правена ми е хистеросалпинография,хистероскопия за оглед и взимане на биопсия от матката ,кариотип,тромбофилия,имунология,НК клетки , вливки , надраскване на лигавицата ….сигурно пропускам някои неща ,но всичко е наред . Какво още може да се направи ?
Правен ли е Пид,на колко години сте и какво е качеството на ембрионите?

# 462
На 36 съм ,мъжа ми е на 41 ,но почнахме преди 3 години. ПИД не е правен никога,защото във всичките клиники в които сме били,не го практикуват и не са съгласни с подобно нещо . Освен ПИД ,нещо друго дали има което може да се изследва и евентуално да е проблем

# 463
На 36 съм ,мъжа ми е на 41 ,но почнахме преди 3 години. ПИД не е правен никога,защото във всичките клиники в които сме били,не го практикуват и не са съгласни с подобно нещо . Освен ПИД ,нещо друго дали има което може да се изследва и евентуално да е проблем

Да разбирам ли,че всички опити са правени в България,щом не практикуват Пид.?Аз мисля,че при толкова опити без имплантация Пид е задължителен.Оцеляват ли повечето ембриони до ден пети?

# 464
Не две стимулации и три трансфера имам извън България и една стимулация в България .

Имам три трансфера на 5 дневен ембрион и един на два три дневни . От първата стимулация от 16 ембриона остана един напълно развит на 5 ден и един на 6 ден ,другите умряха на 6 ден ,защото ги чакаха да видят дали ще се развият напълно .Втората стимулация от 14 ембриона само един се разви на 5 ден ,другите умряха на 5 ден . Третата стимулация ,замразихме 6 ембриона на 3 ден

Да разбирам ли,че всички опити са правени в България,щом не практикуват Пид.?Аз мисля,че при толкова опити без имплантация Пид е задължителен.Оцеляват ли повечето ембриони до ден пети?

Общи условия

Активация на акаунт