КГБ = Клуб на Готините Баби - 227

• 26 970
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден на Аиша, бъди много здрава и ти и всички покрай теб, другото се нарежда самО, ти си бойна мадама! Наздраве!
Честити да са Насковците, здраве и благоденствие им желая!
ПИятелят си тръгна снощи, ще дойде за няколко часа днес пак,  защото мама е на фризьор, който работи близо до нас. Тъкмо оправих прасарника  и айде отново...Сега се чудя какво да сложа в тенджерата за довечера,  дядо и чичо са на Боровец да си начешат крастата със ските.
Ще ви наглеждам пак, хубав ден!

# 196
  • Варна
ЧЕСТИТ АТАНАСОВДЕН, МОМИЧЕТА!  Nerd
НАИСТИНА ТАКА КАЗВА НАРОДА, "ТАНАС ДОДИ, ЛЯТОТО ДОДИ"!  Flowers Four Leaf Clover
ДА СА ЖИВИ-ЗДРАВИ И УСПЕШНИ ДНЕШНИТЕ ИМЕНИЦИ- ВНУКА НАСКО НА ЯГЕТО, ЗЕТЯ НАСКО НА ЯНУШКА И ГОЛЯМОТО МОМЧЕ НА КАСС! Wine Glass  

АЙША, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ВЕДРА, ОБИЧАНА И НУЖНА НА КАГЕБЕЙКИТЕ! Kissing Heart

При мен има мааааалка светлинка в тунела, но няма да се хваля, че си имам съображения!  Nerd
Вчера и на мен ми беше натоварен ден, идва рехабилитатор, първо ме нахока, че съм се отпуснала и обездвижила, показа ми няколко упражнения и стоя при мен докато ги направя, другата седмица пак ще дойде и иска да има напредък! Дай Боже!
След него дойде мед.сестра, направи ми изследвания на кръв и ме похвали, че пик.киселина е в нормата, кръвното също.
Дребни радости, но радости все пак!  Flowers Four Leaf Clover
След малко ще направя списък, че в понеделник ще дойде служител, който ни пазари и т.н......
С ДС не се оплакваме от липса на грижи от дъщери, от Община-та и от вас милички !   Kissing Heart
С моята Бяла диета днес съм на пил.супа, на патешка саздърма и айрян.
Лишения, ограничения, но като има положителен резултат си струва!  Yum

Хубав ден, момичета!  Nerd

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 16:42 от tanitatania

# 197
  • Вила Великула
Танитка, така те искам. Браво, бойна мадама си.
Айша, да си здрава, много щастлива и все така неуморна за внуците. Хайде пък утре пак ще те поздравим, пък белким с малко повече пожелания за здраве, още утре да кажеш, че се чувстваш добре.
Магдалина, пиши момиче като можеш.

# 198
Момичета не съм чела назад но вярвам, че сте изказали съболезнования към мен. Безкрайно ви благодаря за това. Опитвам се да се събера, просто няма друг начин. Опелото мина вчера, той искаше кремация и сега ще чакаме нея. Жестоко боли но вие сигурно знаете, всеки за съжаление от вас е губил близък, обичан човек. Нещата от живота ни. Благодаря ви още веднъж и бъдете здрави вие, децата ви и всички значими за вас хора. Дребните проблеми нека не ви карат да се притеснявате, ядосвате. Радвайте се на живота, усмихвайте се често, целувайте и прегръщайте често съпрузи, деца, родители. Казвайте им, че ги обичате и най вече показвайте любовта си. Извинете ме, че така ви пиша но така някак за момент ми става по леко и сама си давам кураж, че живота продължава. А внуците ................ те са нашето богатство, нашето продължение в този живот.

# 199
  • София
Момичета, много бързам, та после ще ви чета!
Сега поздравявам голямото момче на КАССС - Наско!
Пожелавам ти здраве, да се сбъдват мечтите ти, да си щастлив, заслужаваш го! Възхищавам се на таланта ти и на благородството ти, мило момче. Родителите ти могат да са горди с теб!

# 200
ДА СА ЖИВИ-ЗДРАВИ И УСПЕШНИ ДНЕШНИТЕ ИМЕНИЦИ- ВНУКА НАСКО НА ЯЖКА,  ЗЕТЯ НАСКО НА ЯНКА И ГОЛЯМОТО МОМЧЕ НА КАСС!

АЙША, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И МНОГО ГОДИНИ С ЛЮБИМИТЕ МРЪНЧОВЦИ, ДЕЦА И ПРИЯТЕЛИ!

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 14:24 от Didia

# 201

Аз, вещицата...Чудя се масло ли да избия или отвара от билки  за болки да сваря.

# 202
Здравейте, приятелки!
 Честит рожден ден, Айша!  Бъди здрава и все така бойна баба! Но най-вече бъди обичана от твоето другарче Пл. !

Честит имен ден на нашите Атанасовци- близки на на нашите дружки! Живи, здрави, успешни и да им върви в живота![/

Магделина, силно те прегръщам! Това, което казваш, аз също съм го казвала тук в темата и не само тук.
При мен минаха почти 10 години, а сякаш беше вчера. Казват,че времето лекува, но не е точно така.  Болката си  остава.  

Приключих със заместването.  Мина нормално като цяло. Все още ставам.
Два дни релакс и от понеделник на обичайния полудневен работен график.
Преди обед времето позволяваше и ходих да посетя ММ и  другите мои близки. За последно  бях ходила  между Коледа и Нова година.

Нина, има  защо да се гордеете с великата си роднина! А мен ме е срам! Срам ме е, когато запее някой песента за Райна Княгиня,  да се играе хоро. Особено панагюрци!   На тази песен трябва да стоим прави и с глави наведени за поклон.

Сега ви пожелавам приятен следобед.

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 19:15 от К.А.Г.

# 203
Айша, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Честито и на всички ваши именници! Момичета, кажете ми сега какво следва и трябва да направя, в смисъл опелето мина , Станимир искаше кремация и така направихме. Урната след 20- ина дни казаха. С дъщеря ми мислим като я вземем да е у дома и на 40 дни опело и да я положим. Добре ли е според православието? Аз също съм православна християнка но не съм особенно запозната с тези неща.

# 204
Следобед привет от мен 🌹

Айша, здрава, честита и обичана бъди! Много щастливи дни с любими хора!🎂🍀🥰

Честит имен ден на внука на Яжка, зетчето на Янка и на моето голямо момче! Здрави и благословени да са! 🥂🍀🥰

Благодаря ви момичета за хубавите поздрави и пожелания към моето момче! ❤️

Днес до обяд доста натоварен ден ни беше. Успях и да приготвя обяд и да се включа в бригадата. Свършихме  хубава работа, но и има още доста за вършене, но решихме, че до обяд е достатъчно. Все пак имаме и празник днес. Прибрах всичко пуснах миялнята и докато си почивам дойдох при вас.

Магдалина, не се извинявай момиче! Пиши и споделяй винаги когато имаш нужда. Прегръщам те ❤️ За това което питаш не мога да ти бъда полезна, защото и аз не зная точно кое, как, но мисля, ме има момичета тук, които могат да кажат.

Хубав остатък от деня момичета! Чаф, до после 🤗😘

# 205
  • София
Благодаря на всички за поздравите и пожеланията и тук, и там.

Магдалина, писах ти на ЛС как аз постъпих с урните на родителите ми. Но може да направиш както го чувстваш, няма задължителни неща. Аз също не ги знаех и питах в близката църква кое, как, кога.

# 206
Аз все със закъснение... Честита Айша и именяци!

Цяла седмица дребосъчковците бяха у нас, а приспиването беше от мен у тях. Днес релаксирам Simple Smile
Фло, ако не съм закъсняла много, препоръчвам ти моето комби 9/6 кг електролукс. Купих я по препоръка от форума и се родих. А и все се сещам как суши риза във фурната... Ако искаш подробности, пиши ми лс.

Момичета, нови и "стари" - на всички изпращам прегръдки!

# 207
  • София
Момичета, все казвате, че ФЛО-то знае всичко. Е да, ама не. Подведох неволно и вас. Виноват!
Днес в бързината обърках зетьовете на ЯНКА. Днес празнува съпругът на Галена. Да е жив и здрав!

Днес не можахме да свършим работа във Виваком. Само дето се разкарвахме. Подозирах, че в почивните дни шефовете няма да работят. През седмицата пак.
Сутринта пооправих прасарника, после разходка, за обяд спретнах една купа пелмени и после на диванаТа, та допреди малко. Време е да започна да се стягам за представлението.
МАГДЕЛИНА, направи го както го усещаш. Не знам дали урната няма да те стресира. Внучето ще расте, как ще му обясните да не я пипа...Знам ли? В Библията е казано, че човекът от пръстта е взет и там ще се върне. Тленното отива в земята, а духът се извисява и отива при Бога...
Изчезвам, след мероприятието пак ще намина.
ТЕТКЕ, сбутахме се на портата. Hug

# 208
Честит Атанасов ден на празнуващите!

Аиша, и днес и утре - честит рожден ден!

# 209
  • Кубрат/ Пишурка
Благодаря за поздравите към Наско - много добър зет си имам!
Поръчала съм на щерката и мен да ме кремират, когато дойде време и да разпръснат праха ми над морето - когато могат. Така, че за тези неща няма установени закони. Кой както го чувства, но може би Нинка може да каже, ако има нещо по канона.

Общи условия

Активация на акаунт