Пазаруване от Amazon- тема № 108

• 64 379
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Цените се променят ( в кошницата) при доставка до България заради разлика в ДДС. Иначе играят постоянно и затова виждате разлика в цените на линковете,които се пускат  тук.

# 601
  • София
Защо не могат да се пазаруват Киндъли от немския Амазон?
Могат, но само БЕЗ реклами. С реклами само до Германия и още 3-4 държави.
Какво имаш предвид без реклами?
Това отнася ли се по някакъв начин за парфюми. Искам до поръчам едни до БГ и тц,не дава.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 13:54 от trikitil

# 602
Ами,не.не е ддс'то.Става въпрос за един и същи продукт,по едно и също време.При мен цената излиза по-скъпа,при приятел излиза по-евтина.Писах и на съпорт,не можаха да ми го обяснят.

# 603
  • Somewhere over the Rainbow
Току-що се опитах да пусна първа поръчка до Бг от Amazon.de. Пишеше, че над 50 Е е безплатна доставка, а преди плащането ми начисли доставка от 41 лв. Единият продукт в количката е с доставчик Амазон, а другите два от външни търговци. Това ли ще е причината?

# 604
Да за доставчиците.

Какво имаш предвид без реклами?
Това отнася ки де по някакъв начин за парфюми. Искам до поръчам едни до БГ и тц,не дава.

Това. Няма връзка с други продукти

# 605
  • София
Току-що се опитах да пусна първа поръчка до Бг от Amazon.de. Пишеше, че над 50 Е е безплатна доставка, а преди плащането ми начисли доставка от 41 лв. Единият продукт в количката е с доставчик Амазон, а другите два от външни търговци. Това ли ще е причината?
Ако искаш безплатна доставка, трябва да гледаш дали продукта се продава от Амазон:
Dispatches from Amazon
Ако има продукт извън Амазон, на него си му плащаш доставката, независимо, че общата сума е над 50Е.

# 606
Аз искам да попитам обсъжданата на последните страници белачка как я поръчахте, до превозвач ли?
При мен не дава възможност за добавяне в кошницата.
This item cannot be dispatched to your selected delivery location. Please choose a different delivery location.
Иначе търся отзив и за възглавници с мемори пяна, ортопедична, анатомична от този тип.

# 607
  • Майничка
Ако избереш опцията с к-т от 2 става.

# 608
Ако искаш безплатна доставка, трябва да гледаш дали продукта се продава от Амазон: Dispatches from Amazon
Ако има продукт извън Амазон, на него си му плащаш доставката, независимо, че общата сума е над 50Е.
Не е само това - продавачът може и Амазон да е , но ако например продуктите са тежки, пак се начислява доставка. Всеки случай е сам за себе си, трябва да се проверява. И продукти извън Амазон са били с безплатна доставка.

# 609
Ами,не.не е ддс'то.Става въпрос за един и същи продукт,по едно и също време.При мен цената излиза по-скъпа,при приятел излиза по-евтина.Писах и на съпорт,не можаха да ми го обяснят.

Няма как да е така. Дайте линковете - Вашия и на приятеля - и ще разберем проблема. Или поръчвате до различни държави, или от различни продавачи, или самият продукт е различен (понякога един и същ продукт го има на различни страници, с различна цена). Във всеки случай няма как една и съща стока, от един и същи линк, да излиза с различна цена за различни клиенти.

# 610
Аз не разбирам, като ще се оплакваш, толкова ли е трудно да добавиш и съответните линкове Smiley

# 611
Вижте каква интересна джаджа за яйца
https://amzn.eu/d/6uhLJ5g
Нарича се Eierschalensollbruchstellenverursacher.
Аз за пръв път виждам и чувам 😁👂

# 612
Е ,като нямам достъп до акаунта на човека как да пусна линк 🙈.предолагам,че има subscribe,друго обяснение нямам 🤷‍♀️

# 613
Е пуснете линк от вашия акаунт,за да ви кажем какво е,така само ще гадаем.

# 614
Ами "човекът" ще ви даде линк. Вие как разбрахте, че става въпрос за еднакъв продукт от един и същ продавач, като не сте видели той какво гледа?!

Общи условия

Активация на акаунт