Любовница

• 6 049
  • 93
  •   1
Отговори
# 75
Както искате се изразявайте, разбрахме, че имате противоестествени усещания.

# 76
Бояна, ако наистина е така, това, което казва KPP , е похвално.
Обаче разбирам и Tess какво казва. Защото според мен просто не си попаднала в ситуация. Много хора са казвали, "аз никога", а се е оказвало, че е било не никога, а "досега". Супер, ако си удържиш на морала. Ще се учудиш (а може би не) какви хора ги перва съчмата в любовта или в нагона.
Никой не е от желязо, естествено, нито знае кога и къде ще го перне нещо.
Аз съм особен вид говедо и понеже съм егоманиак нито мога да лъжа, нито понасям мухльовци и лъжци, нито мога да съм с някого, за когото не съм единствена и неповторима. Иначе и не мисля, че човек трябва да е вманиачен морален стожер. Не сме моногамни животни и хора се събират и разделят. Наивно е да се мисли, че ако се разделят причината е в някой друг, тя си е във вече приключилата връзка. И все пак, ролята на другия/другата е най-скапаната, поне според мен.
По принцип, любовницата изглежда най-тъпият ъгъл в триъгълника, да. Но и там може да има нюанси. Нали сте чували кога идва истинската криза в брака? Когато любовницата скъса с мъжа и се сгаджоса.
А ако стане и на едно с това жена му да поиска развод….

# 77
Както искате се изразявайте, разбрахме, че имате противоестествени усещания.

Това, че нещо е противоестествено за вас, не означава, че по принцип е. Незряло е да определяме света и хората на база - при мен е така, при мен не е така.

# 78
Мисля, че срещнах истинската любов. Не знам как да го обясня, но това е все едно някой да допълни в теб това, което винаги ти е липсвало. Все едно той е последното парченце от пъзела. Проблемът е, че този мъж е чужд. Вие какво бихте направили в тази ситуация?

# 79
Ъъъ? Чужд в смисъл - женен?
Търси си необвързан мъж, не си създавай сама проблеми.

# 80
Ъъъ? Чужд в смисъл - женен?
Търси си необвързан мъж, не си създавай сама проблеми.

Знам, но от 1000000 човека, които съм срещнала, само той ме кара да се чувствам така.

# 81
До следващият, с когото пак се почувстваш така.

# 82
Ако беше свободен нямаше и да го погледнеш.
Как ще спиш спокойно, ако разбиеш брака му?
Утре и на тебе може да изневери. Толкоз не ти ли стига акъла? Или ти си изключението? Само жена му е злобна и проста. Да бе...

# 83
Мисля, че срещнах истинската любов. Не знам как да го обясня, но това е все едно някой да допълни в теб това, което винаги ти е липсвало. Все едно той е последното парченце от пъзела. Проблемът е, че този мъж е чужд. Вие какво бихте направили в тази ситуация?
Не си случила на място.Форума е бгмама.Тук ще те разкостят ,само като кажеш чужд мъж.

# 84
Нали уж беше скъсала с него? Пак ли те хвана на въдицата?

# 85
  • София
Истинската ти любов питае ли същите чувства или жена му не дава?

# 86
  • Далечният изток
Така като чета по-стари мнения /от преди месец-два де, не чак толкова отдавна/ и нещо не мога да схвана... Авторката пързаля ли ни?!

# 87

Е да де, то винаги е така - единствен, неповторим, допълва пъзела. Влюбване му викат.

Ще ти мине.

# 88
Аз лично първо бих се запитала дали бих искала да се обвържа и да създам семейство с женен мъж, който изневерява. Защото днес аз съм любовницата, но след време е много вяроятно да съм домакинята вкъщи, на която й слагат рога.

# 89
  • Paris, France

Бих си я изживяла без много много да го мисля и бих скъсала като срещна следващата истинска любов, която още по-добре пасва на мястото на парченцето от пъзела.

На твоята възраст се влюбвах доста често, но и бързо разлюбвах. Живей до дупка и не мисли какво щяло да стане след 5 или 10 години! Я стане, я не. Млада си за обвързване.

Общи условия

Активация на акаунт