Клиники в Истанбул- тема 19

• 38 668
  • 760
  •   2
Отговори
# 675
Smile9, Мемориал например не е само клиника за репродуктивни проблеми. Намерете сайта на клиниката и потърсете вътре контакти за направлението, което ви е нужно и опитайте да се свържете с тях. Друго, което ние сме правили е да поискаме контакти на други специалисти от инвитро координаторите, но сега чета че комуникацията с тях е малко тегава на моменти и не знам колко биха ви помогнали. Също така има бг фирми, които работят с различни турски клиники и те евентуално могат да ви насочат и да ви направят среща за вашият проблем. Пожелавам все пак да не е сериозна ситуацията и да мине бързо.
Elle99, много Ви благодаря🤗
Писах на Турмед, надявам се да се свържат с мен и дано ни помогнат, а най-добре ще да кажат в Турция, че е грешна диагноза🙏

# 676
Smile9, сигурна съм, че Турмед ще Ви съдействат при избора на клиника и специалист.

Имайте предвид, че често искат да повторят всички изследвания на място при тях, за да са сигурни в резултата, което ще е допълнителен разход за Вас. Но Турмед могат да Ви дадат информация предварително и за това.

Стискаме палци всичко да бъде наред!

# 677
Smile9, сигурна съм, че Турмед ще Ви съдействат при избора на клиника и специалист.

Имайте предвид, че често искат да повторят всички изследвания на място при тях, за да са сигурни в резултата, което ще е допълнителен разход за Вас. Но Турмед могат да Ви дадат информация предварително и за това.

Стискаме палци всичко да бъде наред!
Меркулина, благодаря Ви! Да, дано всичко да е наред! Ще повторим всичко, ако трябва.
Благодаря ви!🤗

# 678
Не е само за полипи. При хистеро се надрасква лигавицата което спомага на импантацията после. Но това си има "трайност".
Знаете ли каква е трайността на надраскването? Благодаря!

# 679
До 3 месеца след надраскването са повишени шансовете за имплантация.
Не е само за полипи. При хистеро се надрасква лигавицата което спомага на импантацията после. Но това си има "трайност".

# 680
До 3 месеца след надраскването са повишени шансовете за имплантация.
Благодаря!

# 681
Здравейте момичета,
Днес видях 2 български коли при хотел Елм- и ние сме отседнали там. Предполагам, като мен, за преглед/процедура в Мемориал утре. Ще се радвам да се запознаем и да споделим опит. Ако имате желание, пишете ми на лично и ще се уговорим да слезем пред хотела например Blush

# 682
Здравейте момичета,
Днес минахме прегледи в Мемориал. Паднахме се при доц. Гьонюл Йозер.
Моля за отзиви за нея. Аз я харесах, но все пак ще се радвам, ако някой сподели впечатления и такива, които имат успех с нейна помощ.
И да споделя за болницата за тези, които не са ходили още. Базата е топ. Прилича на луксозен мол, а не болница. Прегледът ни беше много подробен, сигурно 2 часа и половина( но аз имам богата история, която трябваше да минем).
Важното, което разбрах е, че в БЪЛГАРИЯ са ми загубили ценни 3 години на вятъра. Оказа се, че имам срастване в матката , с което закрепване на ембрион не е възможно и трябва преди да направим трансфер да направим хистероскопия. В БГ не ги интересуват такива неща- пускат ембриони все едно в канала, важното е да вървят фондовете и да тече кранчето с финанси RageRageRage
Също се оказа, че това с естествения цикъл не е било изобщо подходящо за мен( над 20 пункции имам)
Както и да е, моля се да се получат сега нещата въпреки пропиляно време.
С консултант на Турмед сме- Алие. За сега съм доволна. Бързо ми отговаря, подробно обяснява. Резервация ми направим- ползвахме безплатна нощувка в хотел Елм. Хотелчето е екстра. Само региона е краен и няма места за разходки.

# 683
За по-дълъг период по време на стимулация има готини апартаментчета с оборудвани кухни, перални в сградата срещу хотела - Империум. Ползва се същия паркинг. Ако си пуснете пешеходна навигация към Ехомар, по пътя има магазинчета, кафета и тн, на половин час пеша е, но е ок за разнообразие. Иначе до центъра с 2 рейса.

# 684
Ние плануваме да отседнем по- централно, а да ходим с колата на прегледи. Болницата си има паркинг и няма да е проблем.

# 685
Здравейте!
Момичета колко време отнема отговора и  насочването към болница, след като сте се свързали с Турмед и са изпратени всички документи?
А само една нощувка ли се поема от тях? Ако се наложи по-дълъг престой?

# 686
Здравей, за какъв отговор и насочване е въпросът? Щом са изпратени документи, значи сте избрали болница. Мен и за час за първичен преглед и за час за снимка ме организираха в деня или на следващия.
Безплатната нощувка е 1. Ако се наложи повече и ще ползвате същия хотел, просто си удължава вие на място престоя и си плащате допълнителните нощувки.

# 687
Здравей, за какъв отговор и насочване е въпросът? Щом са изпратени документи, значи сте избрали болница. Мен и за час за първичен преглед и за час за снимка ме организираха в деня или на следващия.
Безплатната нощувка е 1. Ако се наложи повече и ще ползвате същия хотел, просто си удължава вие на място престоя и си плащате допълнителните нощувки.
Baby1313, ами свързах се с Турмед, изпратиха форма за попълване, после имейл за прикачване на документи - изследвания, снимки….казаха, че изпращат на няколко болници и чакаме отговор. Иначе във формата написах Мемориал.

# 688
Значи не сте получили документи за съответната болница( всяка болница си има нейни- съдържат еднакви неща, но са със съответното лого и т.н). За стартиране на инвитро ли сте?
Вероятно контактувате с Божидара или са ви свързали вече с турски консултант- преводач? Пишете им или им се обадете.
Няма от какво да се притеснявате да бъдете настоятелни. Като цяло вие определяте кога и какво искате. Учудвам се, че има забавяне от тяхна страна- при мен действаха много бързо.

# 689
Божидара е много мила и отзивчива. И не само тя-всички са на разположение при нужда. Ако трябва им се обадете и уточнете че държите да сте в Мемориал. Аз като звънях, моя приятелка ми ги препоръча, се обадих и казах директно искам час са Мемориал, бяхме на първичен в Бахчеджи, не искам да продължа там и така. Може би за 1-2 дни беше организирано всичко с часове за преглед и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт