Какъв малък домакински уред ви промени ежедневието?

• 3 591
  • 84
  •   1
Отговори
# 15
Как я ползвате тази яйцеварка? Обичам рохки яйца, но откакто съм я купила, така си седи😏

# 16
Безжична прахосмукачка.
Откакто имам дете, трохи от бисквити има в изобилие, въпреки че се храни само на стола си. Преди бях с професионална прахосмукачка, която обаче иска обслужване - вадене, сглобяване, тежи около 6кг и това е досадно да се прави няколко пъти дневно. С безжичната минавам няколко пъти дневно за минути и съм изключително доволна.

# 17
1. Не е домакински уред, но го ползвам когато работя с домакинските уреди - безжични слушалки. Тези с кабел те ограничават, а и освен това кабела само ми се къса.
2. Грuлчето - онези стари грилчета дето са за принцеси. В него можеш да правиш какво ли не даже кюфтета.
3. Тостер - трябва да си слагаме хляба в хладилника, защото не ядем много и се разваля. Става студен и по-твърд, но с тостера много ми харесва.

# 18
  • София
Мисля, че беше миалната и на второ място прахосмукачката. Въпреки, че миалната ни е мъничка, събира достатъчно съдове и не мия на ръка всичко от доста годинки. Прахосмукачката пък мога да я разнасям навсякъде без да се оплитам в кабели и мога и да я пусна за нещшо малко без да разпъват цялата чаршия.

# 19
Мултикукър и вертикалната безкабелна прахосмукачка.
От фраера не съм толкова очарована, даже не помня кога последно го ползвах. Но кукъра ми е любимец, прахосмукачката също.

# 20
  • София
Мултикукър и вертикалната безкабелна прахосмукачка.
От фраера не съм толкова очарована, даже не помня кога последно го ползвах. Но кукъра ми е любимец, прахосмукачката също.

С какъв мултикукър сте? Отдавна искам да си взема, но не съм се спряла на конкретна марка и модел.

# 21
  • Телиш/Плевен
Как я ползвате тази яйцеварка? Обичам рохки яйца, но откакто съм я купила, така си седи😏
Има чашка към яйцеварката, на която са отбелязани три степени. Сипваш вода до тази степен, на която искаш да са сварени - рохки, средно сварени, твърдо сварени. Изливаш водата на дъното на яйцеварката, слагаш яйцата и включваш. Когато са готови, светлинният индикатор ще изгасне.

# 22
  • Варна
Еърфрайер, яйцеварка и електрическа кана, но по празниците бях на място където нямаше ел. кана и осъзнах, че ако трябва да направя класация, тя ще е на първо място!

# 23
  • Sofia
Мултикукър и безжичната прахосмукачка

# 24
I.R. , ето този,
Скрит текст:
ето този, бях го взела за 220лв. на намаление
https://instantpot.bg/produkt/instant-pot-duo-plus-whisper-quiet/

# 25
  • София
Чувала съм, че и кисело мляко може да си правиш. Това вярнп ли е и важи ли за всеки такъв уред?

# 26
Безкабелна прахосмукачка 2 в 1.

# 27
  • Beyond the stars
Безкабелна вертикална прахосмукачка(ползвам повече от робота даже).
Мултикукърът.

# 28
Преди около 1 месец си купих вертикална прахосмукачка. Оказа се чудесен помощник. Живеем в къща на два етажа и до сега използвах робот за почистване, но местенето на робота от стая в стая ми се оказваше неудобно и чистенето ми отнемаше много време. Сега за 10 минути си почиствам цялата къща с ръчната прахосмукачка. А пък и не е лошо, че изгарям и малко калории 😁

# 29
  • София/Севлиево
Фърст-уред за готвене под налягане.И air fryer -за хора като мен, които на как,ама никак не обичат да готвят ,се оказаха безценни.Също и прахосмукачката робот, особено когато имахме куче.И Нутрибулета-повече от 10 години го имам и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт