Хайде на театър - 14

• 40 900
  • 759
  •   1
Отговори
# 15
Мой  приятел във Фейсбук, голям театрален фен, се постара да систематизира представленията в София в страничка.
Заповядайте:
https://sofiastage.com/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR35qrIPk7lTWo5 … k945ww9aN4kZEH2Iw

# 16
Аз също харесах "Разговори с мама". На същия драматург е и "Фицрой" в МГТ, както и "Методът Грьонхолм", който е момента се играе под глупавото заглавие "Мръсното копеле" в Сълза и смях.
Последните две мисля, че биха се харесали на тийн.

# 17
За тинейджъри е подходяща "Откачената фамилия" в Театъра на армията. Много е смешна и разбираема за тях

# 18
Здравейте, има ли желаещи за театър? През февруари има доста постановки, които ми се струват интересни. Ако има любители на театъра, може да ми пишат Yum и да отидем заедно

# 19
  • София
Аз редовно си ходя сама, така че принципно нямам против, ама за февруари вече съм си накупила билети. Grinning

# 20
  • Галифрей
Аз редовно си ходя сама, така че принципно нямам против, ама за февруари вече съм си накупила билети. Grinning
Трябва да ти дадат  карта за отстъпка за редовен клиент. На кой ще ходиш?Аз ще ходя  през февруари на две пиески  в сцена “ Апостол Карамитев”  на НТ

# 21

за кои постановки? На мен ми се гледа Венецианският търговец, Хага, Разходка с Гогол, Двубой....

# 22
  • София
Трябва да ти дадат  карта за отстъпка за редовен клиент. На кой ще ходиш?Аз ще ходя  през февруари на две в сцена “ Апостол Карамитев”  на НТ

Имам билети живот и здраве - за "Всички страхотни неща", "Трамвай Желание", "Майка Кураж и нейните деца", "Цветът на дълбоките води" и "Хага".

Чакам да ме вземат за рекламно лице, ама мижав интерес... Satisfied

# 23
  • Галифрей
Какво чакат направо да те взимат веднага?! Една специална вип ложа само за теб да ти сложат 😆
Губят така!
 Аз ще ходя на “ Виновният” и аз на “ Цветът на дълбоките води” ❤ четох коменатри,че е много хубава не се и съмнявам,че ще бъде.

# 24
# 25
  • София
Аз ще ходя на "Това не го казвай" сега в четвъртък.

# 26
  • София
Аз ще ходя на "Това не го казвай" сега в четвъртък.

Много ми хареса на мен. Simple Smile

# 27
Ако обичате, ВИП-ложата да я поделим със sea по приятелски, защото миналата година изгледах почти целия репертоар на Народния и смятам, че го заслужавам. Grinning Joy Извън шегата - това ми е любимият театър. Навсякъде има хубави представления и добри артисти, но тук атмосферата е някак по-специална, аристократична. Simple Smile
FBID, на въпроса ти - за там освен споменатите горещо препоръчвам "Синът" и "Бащата", но първото този сезон за жалост не се е играло нито веднъж. Дано не го свалят, много ще е жалко.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 13:29 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 28
A какво мислите за Медея? Аз още не съм я гледала

# 29
  • Галифрей
Ако обичате, ВИП-ложата да я поделим със sea по приятелски, защото миналата година изгледах почти целия репертоар на Народния и смятам, че го заслужавам. Grinning Joy
Много ясно за къде сме  без теб ❤  Аз както съм тръгнала като вас лека по лека  ще изгледам почти всички пиески там 😆❤
От миналата година след години пауза се радвам,че ходя отново на театър. Хиляди Благодарности на моите  любими актьори и най-вече на един прекрасен артист (вие знаете кой) отключи в мен голямо желание да ходя там. И сега си викам “ Леле това е много яко ве,страхотно. Как не го знаех преди?!” 😍❤

Общи условия

Активация на акаунт