Избор/Мнение за комбинирана пералня със сушилня?! №6

• 5 577
  • 175
  •   1
Отговори
# 30
Ок. Ясно. За пух няма специализирана-да.

# 31
  • гр.Бургас
Здравейте .
Старата ми пералня отказа и ми е нужно спешно да се ориентирам към закупуването на нова.Изчетох доста по темата и съм се насочила към комбиниран уред, поради абсолютната липса на място за два отделни. Реших че ще е с термопомпа,  но от всичко прочетено разбирам, че такива комбита са само четири модела на AEG  и Elektrolux. И че всъщност са на една и съща фирма и двете марки.Та коя е по добър избор ,защото не мога да открия разликите в моделите,освен оборотите ? И наистина ли няма друга марка с комбо ,която да е с термопомпа? Друго което също ме притеснява  на тези марки са тези 2 сантиметра височина в повече заради филтрите за мъхове и това е другата причина поради която още издирвам друга марка комби с термопомпа.
Благодаря за съдействието и помощта ви!

# 32
Здравейте .
Старата ми пералня отказа и ми е нужно спешно да се ориентирам към закупуването на нова.Изчетох доста по темата и съм се насочила към комбиниран уред, поради абсолютната липса на място за два отделни. Реших че ще е с термопомпа,  но от всичко прочетено разбирам, че такива комбита са само четири модела на AEG  и Elektrolux. И че всъщност са на една и съща фирма и двете марки.Та коя е по добър избор ,защото не мога да открия разликите в моделите,освен оборотите ? И наистина ли няма друга марка с комбо ,която да е с термопомпа? Друго което също ме притеснява  на тези марки са тези 2 сантиметра височина в повече заради филтрите за мъхове и това е другата причина поради която още издирвам друга марка комби с термопомпа.
Благодаря за съдействието и помощта ви!
И двете са добър избор. Предвид надутите цени и малките разлики, Електролукс е по-практичният избор.
Не, няма. Няма да намерите.

# 33
  • Велики Преслав
Петя, LG също имат комби с термопомпа, но не се внася през официалните дистрибутори на марката. В другите страни е доста популярна. Забравих вече модела как беше точно. Само си спомням, че е на 290 а комбитата на АЕГ са на 134 в което няма лошо!

# 34
Петя, LG също имат комби с термопомпа, но не се внася през официалните дистрибутори на марката. В другите страни е доста популярна. Забравих вече модела как беше точно. Само си спомням, че е на 290 а комбитата на АЕГ са на 134 в което няма лошо!
Ние говорим за българския пазар.
Въпросният модел на LG, който струва 2000$, има един недостатък и той е, че има филтър върху горния капак. Заради това уредът не може да бъде поставен под плот.
Скрит текст:

В каква "тепсия" са сложили уреда, та да не може да се отвори филтърът за помпата....

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 14:23 от petiaivanov

# 35
  • гр.Бургас
Срещнах някъде из нета че комбиниран Bosh WDU8H541EU също е с термопомпа ...,но мисля че е подвеждаща информация .Някой да знае за такъв?

# 36
Срещнах някъде из нета че комбиниран Bosh WDU8H541EU също е с термопомпа ...,но мисля че е подвеждаща информация .Някой да знае за такъв?
Не, не е.
Има си фирмен сайт, където можете да видите продукта и да си изтеглите продуктовия информационен лист. Там си пише.

# 37
  • Велики Преслав
Аз говоря за Сингатюра LG LSWD100E

Да си призная тази нова генерация не я бях виждал още в продажба.
LG LSWD100E

# 38

LG LSWD100E
Има я, ама с този филтър за мъхове, който се вади отгоре, не е мнго за нашата действителност.
Тази старата, която си показал, доколкото знам, няма филтър за мъхове или греша?

# 39

LG LSWD100E
Има я, ама с този филтър за мъхове, който се вади отгоре, не е мнго за нашата действителност.
Тази старата, която си показал, доколкото знам, няма филтър за мъхове или греша?
Да, няма филтър за мъхове, но е много добър модел с термопомпа. Намира се в магазини за транспортни дефекти вносни.

# 40
Скрит текст:

LG LSWD100E
Да, няма филтър за мъхове, но е много добър модел с термопомпа. Намира се в магазини за транспортни дефекти вносни.
Благодаря.
Видях аз, ама да вземат малко да смалят цената, че като замине термопомпата и е за боклука, а гаранция от LG- йок 😊🤣

# 41
  • гр.Бургас
Идвам с ново питане. Днес след окончателно измерване стана ясно,че тези два сантиметра ще се окажат решаващи и ще трябва да се откажа от тези модели, за което съжалявам изключително много,но ще трябва да се примиря и да купя нещо друго . Моля насочете ме към марка и модел на комби със стандартен размер на височината 85 см.,което да е читаво.

# 42
Идвам с ново питане. Днес след окончателно измерване стана ясно,че тези два сантиметра ще се окажат решаващи и ще трябва да се откажа от тези модели, за което съжалявам изключително много,но ще трябва да се примиря и да купя нещо друго . Моля насочете ме към марка и модел на комби със стандартен размер на височината 85 см.,което да е читаво.
https://www.technopolis.bg/bg/Peralni-sas-Sushilni/Peralnya-sas- … 7?tab=featuresTab

На същата цена, но има и подаръче:
https://www.tehnomix.bg/peralnya-sas-sushilnya-electrolux-ew8w44 … ldose-1400-ob-min

# 43
  • гр.Бургас
https://www.technopolis.bg/bg/Peralni-sas-Sushilni/Peralnya-sas- … 7?tab=featuresTab

На същата цена, но има и подаръче:
https://www.tehnomix.bg/peralnya-sas-sushilnya-electrolux-ew8w44 … ldose-1400-ob-min
Благодаря за препоръката.
Тъй като виждам че е с Wifi управление , има ли в приложението допълнителни програми за сушене,защото масово комбита са ограничени с до три или четири програми за сушене.

# 44
За пране има, за сушене надали има кой знае какви допълнителни програми, основно са сушене за памук, синтетика, вълна и за време по избор. То просто няма кой знае какво да измислят.
LG мисля че имаха за 1 риза, 5 ризи някакви такива странни, но не си спомням.
Иначе за пране има допълнителни програми, но и те са за ограничен капацитет и нищо впечатляващо. Примерно обувки, пердета, нови дрехи, 1 дреха, черни дрехи, различни видове завивки, възглавници... и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт