Паралелна връзка с години

• 16 887
  • 254
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Точно така, Горжъс.
Уж е свободен, ама все е зает и все гледа на не накриви шапката на всички около себе си. И жената си мисли, че е с уж свободен мъж, ама всъщност е по-зле и от любовница.

# 166
Не е влюбен, затова се съобразява с другите и са по-важни за него..

# 167
Ми ползвай по предназначение, когато ти е удобно. Къв е проблемът? През другото време се наслаждаваш на свобода и рахат. Идеално ми звучи на мене.

# 168
Защото иска връзка и е крайно неприятно да те крият, като сива мишка. Свободни хора искат да развият отношенията си и е нормално да афишират връзката си, естествено, ако я има.

# 169
Оф, просто трябва да се оплача някъде. Повече с разведени с дете няма да се занимавам, фърлям клетва, писна ми тотално.
Чувството е все едно си във паралелна връзка. Крие те от детето, крие те от свекървата, крие те от приятелите. Аман!

Ми, почни да се занимаваш с женени, няма да имаш този проблем.

П.п. Що повече, да не подменяш често…и какъв зор имаш за чуждите деца и свекъри, имаш си свои?!

# 170
Най- голямата глупост е да се занимаваш с женени. Тогава ще си на емнайсто място, не на второ.
Как няма да се съобразявам и да се крия по полянки и паланки, заради единия златен.

# 171
Емнайстото място ти е гарантирано със всеки несвободен. Несвободният не е задължително да е обвързан.

# 172
  • София
Абе, то не е казано да ставаш булка и да заживяваш с някой, ама ако ще си имаш гадже - да се държи като такова.
Да имаш компаньон, другар за театър, планина, вечеря, пътуване. Да имаш желание и тръпка да споделяте моменти и емоции заедно, не само креватни гимнастики.

За креват без ангажимент си има определение.

В духа на темата - затова са любовниците.

# 173
Ми то на театър, планина, вечеря, пътуване, не ти трябва да си запознаваш децата и родата. Кво общо има?!? Нали и аз тва казвам,да са си гаджета за киното, почивките, вечерите. Идеално. Деца да запознават и майки WTF от къв зор....

# 174
  • София
Радвам се, че някои мацки ме разбраха. Нямам зор за чужди деца и майки, но и не искам да се крием като любовници. Искам връзка с развитие, не е задължително да води към съжителство, но не и да забием в някакви тайни срещи и дотам.
Има общо, защото все някога трябва да си отвориш устата и да кажеш "заминавам за Х със У, излизам, ще се видим..."
Иначе се оплиташ в една мълчанка, леки лъжи и то става едно никакво.

# 175
  • София
Не да запознават, а да не знаят, че съществуваш. Найс, а?

# 176
Най- голямата глупост е да се занимаваш с женени. Тогава ще си на емнайсто място, не на второ.
Как няма да се съобразявам и да се крия по полянки и паланки, заради единия златен.

Тогава,  изобщо няма да ти минава мисълта защо те крие от детето.
Сега - каква е разликата дали е женен или не?
Роки, и аз те разбирам, но вие сте любовници.
Не ми отговори - закъде бързаш и колко време сте заедно, та искаш да те представят на фамилията?

# 177
Не ти трябва такъв, Роки. Няма да се промени.

# 178
  • София
Няма да уточнявам, но достатъчно дълго, за да видя накъде и как са нещата.
Така е, няма да се променят, колкото и да седя и да чакам.

# 179
  • Столичанин ама не в повече :D
Абе вие не сте свободни ама па искате свободни мъже, то така става в реалността. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт