Паралелна връзка с години

• 16 906
  • 254
  •   1
Отговори
# 150
Никъде не съм написала, че той е виновен. Написах, че неговото поведение също трябва да се разгледа, преди да се осъди другата страна.

# 151
Връзки паралелни на кое? Свободните мъже нямат връзки, нали това е да си свободен.

Тоест, според вас, мъж с гадже вече не е свободен. Trollface

Като пораснете ще разберете Wink
Мъж с връзка не е свободен, брак, гадже, все едно.
Скрит текст:
На 48 години явно няма надежда да порасна повече.
Иначе мъж може да има отворени връзки, отворен брак, същото и за жена, както са се разбрали.
[/Spoiler]
Уж все едно, пък в друга тема чета това:
Цитат
Аааа и за гаджета не се готви и не се посрещат у дома. Гаджетата те извеждат някъде си, осигуряват терен и тн. , когато ти е удобно и си свободна.

Нито е все едно, нито мъж с гадже е несвободен. Този път ще се съглася с Бънди - пораснете и ще разберете.

# 152
  • София
Оф, просто трябва да се оплача някъде. Повече с разведени с дете няма да се занимавам, фърлям клетва, писна ми тотално.
Чувството е все едно си във паралелна връзка. Крие те от детето, крие те от свекървата, крие те от приятелите. Аман!

# 153
  • Out of the Mix
Eliff, обичаш да се заиграваш със семантиката. Wink

# 154
  • София
Роки, не ти е виновно детето, а липсата му на топки.

# 155
  • Сф
Оф, просто трябва да се оплача някъде. Повече с разведени с дете няма да се занимавам, фърлям клетва, писна ми тотално.
Чувството е все едно си във паралелна връзка. Крие те от детето, крие те от свекървата, крие те от приятелите. Аман!
Е, това не е защото е разведен, а защото не те приема сериозно за жената до него за някакво бъдеще.  Когато си сериозната приятелка те представят на детето на някакъв по- късен етап. На приятелите- не би трябвало да има проблем. За свекървата не съм наясно, защото нямам такава,  ама това като че ли не е болка за умиране. Simple Smile.
Използваш думата   " криене". Това пък съвсем не се връзва с прилично сериозна връзка.

# 156
  • София
Предполагам, че и ти не водиш всеки срещнат при детето? Нормално е.

# 157
  • София
Абе все трябва да дойде някакъв момент, в който да не се крием чак толкова, а този момент се проточва и все не идва .....

# 158
Големи хора сте, говорете открито. Комуникацията е важна от самото начало на връзката, та до края. Всичко трябва да се обсъжда на момента, да не се оставя за след време.

# 159
  • Варна

Учудена съм, че някой нарече това любов.Мисля, че когато е любов се събират хората.
Понякога любовта не е достатъчна за да се съберат двама влюбени! Не се чудете, че да не ви се случи.

# 160
А на тебе за кво ти е да се запознаваш с детето му и майка му /свекърва е обръщение към жена, която е майка на съпруга ти, т.е. ако нямаш брак, нямаш свекърва/?
Бъдете си гаджета и лайф из лайф. За кво са ти сложнотии?!! Май май нищо не си научила.

# 161
  • Paris, France
Rockstar, сигурна ли си, че те крие от детето и свекървата? Може и тях да крие от тебе. Има деца и свекърви, които хич не са за показване и ако са скофтили няколко предишни връзки е нормално да си е научил урока и да не бърза да се запознаете.

Преди 3та година връзка е тъпо да те запознава с детето. На нас, че и година не сте изкарали заедно.

Ти съжителство искаш ли? Не може ли той да идва при тебе?

# 162
Сещам се за два-три случая, където мъжът води любовницата при родителите си на вечери и преспиване, докато жена му и децата го чакат вкъщи. Съответно с години свекърите гощават любовници, а на снахата нищо не казват.
Та не е до топки, а до влюбване. Мъжът влюбен ли е не му пука ни от майка, ни от баща, ни от деца.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 00:09 от Mandy Bo

# 163
Да бе, да чака три години, знаейки че любовта свършва след също толкова години. Или нещо, което не може да започне, не може и да свърши?
====
Разведеният мъж на теория е свободен. Свободен ли е на истина?

# 164
  • София
И моя близка беше крита. Съвсем свободен мъж, но сега не може да говори защото е с детето, майка си, колеги. После срещите само на терен, без никаква социална дейност, после никакви разговори това да се промени, за да не нарани дето, майка си, бившата да не злобее.
Разкара го, та чаааак тогава смени плочата, но беше късно.
Някои мъже са просто инертни и как са си свикнали - мързи ги да променят нещата. Сори, ама няма кой да им шета по акъла, освен някоя омъжена любовница.

Общи условия

Активация на акаунт