Паралелна връзка с години

• 16 918
  • 254
  •   1
Отговори
# 15
Бащинството на детето сигурно ли е? Да не би чичото да е бащата?
За мен такива жени са пълни кукувици и им хлопа дъската сериозно, нямам близки приятелки в такива отношения или поне не знам.

# 16
  • Обран бостан ;)
Историята с две думи:
Скрит текст:
" Момиче, тръгва с женен чичко, 18/30 примерно. Започват луда връзка, пробват да живеят заедно дори.Не им се получава. Мъжът се връща, заради децата. Продължават да се виждат, когато могат- не са в един град, но достатъчно често. Към 25 момичето се омъжва, ражда. Контактите и чуванията по тел. с часове с любовника продължават. Никога до ден днешен не спират. Не съм сигурна дали и с годините не са вече семейни приятели двете семейства. "
Аз познавам мъжа. Горното, по негови думи.Питала съм го също защо в един момент не са се събрали. Той казва, че не му се е почвало отначало.Аз обаче работех там, където и той и съм го виждала и с други жени. Тоест, той за мен си е типичният коцкар -бизнесмен.Има ги. Предполагам той секс не отказва. За него е странично и си пази семейството.
Жената обаче ме удивлява.. Толкова години в лъжа и изобщо за какво и е тази паралелна връзка? Ами риска от болести,безопастност.. и това че ги виждат. Горките неволно замесени потърпевши..сигурна съм, че няма договорка в браковете за отворени отношения.

Какво мислите за подбудите на жената? Защото тя е за мен човека,  който може да каже край. Как се живее със семейство така? Даже не мога да си го представя- лъжа след лъжа..

Допаднали са си сексуално, прават си кефа и не ги интересува мнението на другите - толкова.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 12:01 от Al_Bundy

# 17
  • Сф
Много мнения и това, което се откроява е че явно не е рядкост. Темата не е пусната ,за точки.И да , присетих се от съседната тема за любовницата. В крайна сметка ,който не му е интересно- не чете. Освен това, скоро ги видях на едно представление за завършването  на дъщерята и вече ми стана мега гнусно . Сигурно си ходят и  по семейни чествания.  А и имам цялото време на земята да се чудя и да върна лентата и представя нещата тук.
Учудена съм, че някой нарече това любов.Мисля, че когато е любов се събират хората.  Достатъчно време е минало. Ама сигурно тя се надява още.  Откъде да знам. Малко съм като Рокси, не ги разбирам тия неща. Да седиш в л.йна с години. Като жена и майка  не го разбрам. Много нечистоплътно.
Аа, не знам на кой е детето Joy Дано жената поне знае.

# 18
  • София
Имам приятелка любовница от 20+години, спирката беше изграждане на връзка и семейство с две деца. Нещата се разсъхнаха и пак поднови вижданията с господина.
Ама, те са си душевно свързани, освен секса.
Той е направил много, много за нея, тя за него също. Търсят се и се виждат, винаги, когато могат (различни държави).

На баба ми сестра, на мъжа ѝ на погребението каза - доведете я да се сбогува с него. 45 години любовница!

# 19
Постъпила е достатъчно умно, да не го чака да се начуди, да си тръгва и връща.
Оттам натататък - не е ничия работа кой защо. Не е съд тук, че да говорим за подбуди.

# 20
  • София
Според психолозите, човек най-трудно признава собствените си грешки. При някои хора идва моментът, в който се опитват да замажат едната грешка /неуспешен брак/ със втора /паралелна връзка с години/. Според тяхното мислене, това е ок, намират си оправдания и така си карат.

# 21
  • София
Скрит текст:
Много мнения и това, което се откроява е че явно не е рядкост. Темата не е пусната ,за точки.И да , присетих се от съседната тема за любовницата. В крайна сметка ,който не му е интересно- не чете. Освен това, скоро ги видях на едно представление за завършването  на дъщерята и вече ми стана мега гнусно . Сигурно си ходят и  по семейни чествания.  А и имам цялото време на земята да се чудя и да върна лентата и представя нещата тук.
Учудена съм, че някой нарече това любов.Мисля, че когато е любов се събират хората.  Достатъчно време е минало. Ама сигурно тя се надява още.  Откъде да знам. Малко съм като Рокси, не ги разбирам тия неща. Да седиш в л.йна с години. Като жена и майка  не го разбрам. Много нечистоплътно.

Полиаморията - да обичаш-двама души едновременно - вече не е нещо чуждо и непознато и е доказано, че е напълно възможна.
За нас може това да са л*йна, за тях може да е една чудесна ситуация, в която всички са доволни.

# 22
  • Обран бостан ;)
. Да седиш в л.йна с години. Като жена и майка  не го разбрам. Много нечистоплътно.

По-романтично изказване за секса не съм чел Wink

Апропо - наскоро прекарах 20-тина дена в подобни "ла*на".
Честно казно подмладих се с 10 години, а вие си стискайте краката и си вейте морала щом ви кефи. 

п.п За Камила Паркър нещо да кажете ?

# 23
  • София
Абе от моите наблюдения, не е баш Амор в тези многоъгълници.
По-скоро е "мразя, ама понасям, защото..." .и тука се измислят 100 оправдания.

# 24
Мисля си, който пусна такива теми за познатите си, трябва да е безпристрастен, иначе е грозно.
Истории такива има много и аз никого не съдя. Така са решили, така правят. Те си знаят защо. Аз специално нямам нужда от внушения колко лошо е това.

# 25
Безотговорност, слабохарактерност, може би някаква себичност или нарцистичност, не съм много запознат с последният термин дето се ползва за щяло и нещяло. Кофти хора като цяло, и да, жената е отпадък, мъжът е отделен въпрос, там по скоро всички участници от неговата страна са наясно какво се случва.
Значи бившата ми имаше паралелна връзка в началото на отношенията ни. Виждах някои неща, усещах други, трети достигаха до мен, насреща имах яростно отричане и сръдни за липса на доверие. Нямах неоспоримо доказателство, но по нататък никога повече не я взех на сериозно. Беше ми първа любов още не 20, оправдано е да не се усетиш. Ама вече не по голяма възраст трябва да си много зле да не усетиш жена ти че се мушка редовно с друг, при това цяла паралелна връзка. Може би и там просто мъжът на тази жена не иска да вижда и си затваря очите.

# 26
  • София
Абе от моите наблюдения, не е баш Амор в тези многоъгълници.
По-скоро е "мразя, ама понасям, защото..." .и тука се измислят 100 оправдания.

Възможно е.
Но е напълно възможно всички, ама абсолютно всички (без децата) в тази ситуация да са доволни, спокойни и ок. Не бива да го изключваме като вариант при толкова дълготрайно положение, а и защото няма как да знаем какво им е в главите на тези хора.

# 27
  • София
Имам близка роднина, която цял живот има паралелни връзки. Над 20 години беше с един любовник - уж много я обичаше, но не можеше да се раздели с жена си, заради децата. Първо бяха малки, после да станат самостоятелни, после друго, друго... все извинениня. Много отдавна й казах, че няма да се раздели с жена си заради нея, но не... преди няколко години се раздели с него и започнаха да се виждат рядко. (просто си намери нов любовник) И сега е с него, много щастлива и обгрижвана - като с другия в началото... Тя живее с мъжа си, не е нито разведена, нито разделена. Останалите във филма също... Еднодневните й забежки не ги броя. Любов ли бе да я опишеш - един живот не стига Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 15:13 от Д0Д0

# 28
Не съдя чужди избори и решения, всеки да прави и живее, както си иска. За да се стигне до едно или друго положение си има първопричина на по-дълбоко ниво - запълване на душевна празнина, травми от детството и т.н.

Не ми се вижда уместно да се хвърлят камъни и лепват обидни епитети, само защото някой не разбира нещо.
Не е необходимо да разбираш всичко в живота на другите, ти си гледай своя. Коментарите говорят повече за коментиращия, отколкото за коментирания.

# 29
Хич не бих си блъскала главата с историите на някакъв колега-коцкар. След като е коцкар, значи умее да лъже. Може и изобщо да няма такава паралелна връзка. Щенка му се.

Общи условия

Активация на акаунт