Паралелна връзка с години

• 16 884
  • 254
  •   1
Отговори
# 180
Много добре, прозорлива си. Тропни с другото краче, фръцни се на другата страна, и ще стане точно както искаш.

# 181
  • София
Джер, всичко наред ли е? Joy

# 182
Джер, всичко наред ли е? Joy
Все още е свободен...

# 183
  • София
Дойде да ни каже, че не го заслужаваме Joy

# 184
  • Paris, France
Няма да уточнявам, но достатъчно дълго, за да видя накъде и как са нещата.
Така е, няма да се променят, колкото и да седя и да чакам

Напротив, нужно е да уточниш. И аз те питах. Мисля, че си много припряна. Не всеки разведен иска да се впусне с рогата напред в нова връзка и да я афишира. Аз не бих.

# 185
Щом те напряга това, че те крие може би усещаш, че за него си временна опция.
Това те напряга защото търсиш нещо дълготрайно. Зависи и колко пълноценно време заедно прекарвате.
Ако един мъж те харесва няма да те крие от обкръжението си, така е.

# 186
Не я бил харесвал…не съм съгласна с такова твърдение. Може и да я харесва, просто не отвръща на момента на очакванията ѝ. Интересно, какво точно развитие се очаква - ходене насам натам, с предварително уведомление в стил “вижте ся, излизам с Х, тя е мое гадже”. Много важно! Не мисля, че децата, родителите и приятелите му се интересуват/следва да се информират относно личния му живот. Особено след развод!
Мъжете са толкова лесни, какви са тези драми, какво е туй нещо. Такъв бил, онакъв бил, сякаш нея ако някой така натиска да влиза в семейното и социалното ѝ обкръжение, друго ще е.
Роки, айде, порасни вече!

# 187
  • София
Всичко е въпрос на вкус, не бих си правила изводи ако някой не бие тъпана при нова връзка. Или при не нова. Разведена съм от почти десетилетие и не съм афиширала нито един мъж, не мисля и че бих, но да не се заричам все пак. Та ако някой тръгне да афишира мен и отношения с мен шансът да не ме види повече е огромен. Та всеки си има своите причини, нагласи и потребности, особено като има деца и други обстоятелства, може и да не иска да се ангажира особено и това е нормално, не бих го нарекла криене, просто личен живот.

# 188
  • София
Афиширане не знам кой би търсил, ама и да те крият също.
Да крият съществуването ти, остави имена и подробности. Това носи много ограничения, освен секса.

# 189
Не я бил харесвал…не съм съгласна с такова твърдение. Може и да я харесва, просто не отвръща на момента на очакванията ѝ.
Дяволът е в детайлите. Като не среща очакванията и нуждите й, каква полза, че я харесва?

# 190
  • София
Афиширане не знам кой би търсил, ама и да те крият също.
Да крият съществуването ти, остави имена и подробности. Това носи много ограничения, освен секса.
Да уточним какво значи да те крият?
Нужно ли е някой да дава отчет на децата си за това с кого спи и излиза? Или родителите си? Или дори приятелите си?

# 191
Обикновено те крият, когато не те харесват достатъчно или си опция докато се появи нещо по-специално и когато се появи специалния човек много бързат да го представят на света около тях..

# 192
  • София
Отчет не, но да не можеш да говориш, защото си с децата, да не можеш да отидеш някъде си, да не те видят, да не можеш да отидеш на уикенд, че не знаеш къде да кажеш, че си …Същото, като любовница, пък уж не, нали.

Това гледах, шест години разведен, не вчера.
След като му помахаха за чао се сети и тръгна с предложения за срещи и запознанства.

# 193
  • София
Обикновено те крият, когато не те харесват достатъчно или си опция докато се появи нещо по-специално и когато се появи специалния човек много бързат да го представят на света около тях..
Ако си на 16 или 26 и сте ергени – категорично. Хора след определена възраст, разведени с деца, категорично не. По-скоро е проява на далновидност, на инстинкт за самосъхранение и научени уроци.

Отчет не, но да не можеш да говориш, защото си с децата, да не можеш да отидеш някъде си, да не те видят, да не можеш да отидеш на уикенд, че не знаеш къде да кажеш, че си …Същото, като любовница, пък уж не, нали.

Това гледах, шест години разведен, не вчера.
След като му помахаха за чао се сети и тръгна с предложения за срещи и запознанства.
Това вече е тъпотия. Може да не казва къде е или пък с кого е, или какъв му е този с когото е. Другото вярно е унизително за онзи, който го прави. Затова питах какво значи крие и това вече си е криене и дори не ми хрумва нормално обяснение освен ако не е разведен с олигархеса и издръжката му не зависи от това да е сам.

# 194
Такова поведение си е точно криене, ама от деца ли, от родители ли, и защо, не е много ясно. Единствено, което ми говори е, че няма намерение да те внедри в живота си, и не си му толкова важна.
Затова Роки, твой ред е да покажеш, че живота и света ти, не се въртят около него.

Общи условия

Активация на акаунт