Професионални серии за коса - Тема 165

• 57 484
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
Maya, благодаря!
Аз се заблудих, че на скалпа слагаш, сух ми е и търся решения…

Rimonna, аз също го заглеждам този продукт, понеже много харесвам серията, но първо цената ме спира, второ - идеята за нощни продукти - имам усещането, че всичко отива във възглавницата още в първите минути…

# 211
На Oway и новата в Арлен, които препоръчахте, дали ще стигне една боя за средно дълга и средно гъста коса?

# 212
На мен напоследък доста ми се накъсва косата. Докато се реша и падат едни малки къси косъмчета, сякаш си се подстригвал, явно се накъсва на няколко места, та не знам дали с този продукт нещо ще постигна изобщо.
Косата ми е изсветлена, скоро я подстригвах.
Май вече обмислям да си оставя моя корен и да я направя по-тъмна.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 15:44 от Rimmona

# 213
Aз съм кисела, защото по стечение на обстоятелствата се озовах с изсветлени кичури, които въпреки, че не изглеждат зле седмица след фризьорката със сигурност ще ми създадат проблем! Моят тънък косъм не обича кичури и почва да цъфти и да се къса, та ще се наложи да вкарам тежката артилерия на седмична база. А точно си бях оправила косата от Ковидното самодейно изсветляване.

# 214
Какво ползваш за накъсване?

# 215
Здравейте, имате ли впечатление от матиращият шампоан Olaplex 4? Матира ли добре и изсушава ли косата?

# 216
Здравейте, имате ли впечатление от матиращият шампоан Olaplex 4? Матира ли добре и изсушава ли косата?
Ако става въпрос за лилавия за руса коса, на мен ми харесва и не ми исушава косата както други , които съм пробвала. Това което правя обаче е първо да я измия с обикновен шампоан и след това слагам матиращия.

# 217
Здравейте, според вас достатъчна термозащита за сешоар ли е термозащитните кремове на Керастаз нектар термик, дициплин или зеления? Като всеки път смесвам от крема с тяхното олио и слагам на мокра коса и след това я изсушавам? Косата става много хубава, гладка, прибрана и лесна за обработка, но се чудя дали термозащитата е достатъчна?

# 218
  • Варна
Да, за сешоар са достатъчни всички Керастазки термици.

# 219
И за преса са ми достатъчни,любими👍!

# 220
  • Варна
Ако пресата е Дайсън съм Ок, за останалите не са достатъчни. Ако косата се изправя непосредствено след миене и сушене вероятно ще има някакво предпазване, но ако се изправя след няколко часа си трябва отделна термозащита.

# 221
Какво ползваш за накъсване?
Каквото имам под ръка!
В момента съм извадила Redken Anti Snap + All in One Olioseta крема!

Редкенът ми попривършва, та ще извадя цимент термика на Керастаз + нещо по-рядко от leave in продуктите, които съм насъбрала.

И ще преровя маските си...

# 222
На Oway и новата в Арлен, които препоръчахте, дали ще стигне една боя за средно дълга и средно гъста коса?
Самоцитирам се, ще поръчам една от двете. Но трябва да знам дали една е достатъчна. Най- вероятно на Oway,

# 223
Ако пресата е Дайсън съм Ок, за останалите не са достатъчни. Ако косата се изправя непосредствено след миене и сушене вероятно ще има някакво предпазване, но ако се изправя след няколко часа си трябва отделна термозащита.
prinzesata,след миене и сушене веднага изправям със steampod,a иначе каква препоръчваш за преса?За предпочитане кремообразна🌺,мерси предварително!

# 224
Искам да пробвам маска без отмиване, подобна като ефект с тази на Лалга. Моля за предложения Simple Smile  Много съм доволна от нея, но търся и други варианти. Сещам се само за К18.

Кой от термиците на Керастаз е най-подходящ за коса с тънък косъм, склонна към омазняване? Разбира се, че ще го нанасям само по дължините, но искам косата ми да изглежда прилично на втория ден след миене.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 23:14 от Linofrina

Общи условия

Активация на акаунт