Професионални серии за коса - Тема 165

• 57 528
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
Аз имам тънка коса,изрусена,с бързо омазняващи се корени.Най ми допада цимента.

# 226
Лина, и от мен глас за цимента!

# 227
  • Варна
От термиците Генезис, Дисциплин, Цимент.....Предполагам,че и тоя за дълга коса ще е Ок.
Биомиметик без отмиване https://lookperfect.eu/alterna-caviar-anti-aging-restructuring-b … tment-masque.html

# 228
Благодаря ви 🤗

# 229
  • Някъде там
И от мен глас за цимента, както и за Генезис.
Друга термозащита, която много ми допада е на Loreal Blow Dry Fluidifier Cream.

# 230
Дами, цимента като термозащита + leave-in ли го ползвате или не е достатъчен като грижа и отдолу си имате и друг продукт?

# 231
Здравейте, дами. За пръв път пиша тук. Може ли един съвет. Досега рядко си правех косата вкъщи и не съм ползвала термозащита. Сега искам да опитам и си взех крем 10 в 1 СС на Алтерна, който има хидратация И термозащита. Малко се чудя обаче това ще бъде ли достатъчно. Да купувам ли още един отделен спрей само за термозащита?

# 232
CAVIAR CC Cream or Complete Correction Cream is a luxe leave-in hair treatment and styling cream that corrects and perfects hair in 10 different and unbelievable ways. It provides moisture, shine, smoothness, softness, anti-breakage, heat protection, light hold, UV protection, manageability, and strength. Clinically proven to reduce breakage by 92 percent and provide up to 450° F heat protection

Производителят твърди, че защитава до 450F, но аз лично бих добавила и спрей ако ползвам маша/преса. Алтерната на влажна коса преди сешоара, спреят на суха преди пресата.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 15:23 от Agent Provocateur

# 233
Да, и аз затова мисля да разчитам на него за термозащита, но тук като ви чета, всички май ползвате отделен спрей. Да не пропусна нещо 😀

# 234
Производителят твърди, че защитава до 450F, но аз лично бих добавила и спрей ако ползвам маша/преса. Алтерната на влажна коса преди сешоара, спреят на суха преди пресата.

PS Мерси, че ми напомнихте за този продукт! Имам остатъци от него и сега с тези кичури ще ми дойде добре.

И от мен глас за цимента, както и за Генезис.
Друга термозащита, която много ми допада е на Loreal Blow Dry Fluidifier Cream.
Искрице, ако трябва да избираш между Генезиса и Лореалчето кой би взела?

# 235
Благодаря ти много за мнението.

# 236
Момичета, а термозащита отделна при сушене с дифузер да си пръскам ли, при условие че има в такава в някои от лийв-ин кремовете? Притеснавам се, че при поставянето на косата в дифузера пак е топлина доста отблизо, отколкото при обикновено сушене със сешоар.

# 237
  • София
Отново се включвам за да кажа, че оставам от изключително доволните от Революционния уплътнител Be Teknic Frizz Blocker. Искам обаче да попитам дали има термозащита? Пише иначе, че Предпазва косата от термична обработка и UV лъчи, но нищо повече. Не съм сигурна дали има и се притеснявам, защото разчитам само на него и не слагам нищо друго преди изправяне.

# 238
  • Бургас
Някой ползвал ли е този серум? https://zlatnaribka.com/products/termozashtiten-serum-za-nezabav … d=059cf23c7&_ss=r
Подариха ми го, косата ми не е плътна, по-скоро фина и тънка и ми се струва, че ми я утежни. Дали е вариант да слагам по-малко количество? Иначе добре заглажда, аромата ми е силен на мен, но мисля че е такъв на всички Лалга.

# 239
Преди време много се пишеше в тази тема за слагане на масла в боята при боядисване.
Правите ли го? Черно рициново масло се чудя дали би било подходящо?

Общи условия

Активация на акаунт