Професионални серии за коса - Тема 165

• 57 657
  • 761
  •   2
Отговори
# 255
Ако това е вашата кутия на снимката, която сте поставили, на нея е написано traitament pre-shampooing, което означава, че се използва преди миене на косата с ш-н:

Да,точно това е.Вчера една мила дама ми писа за него.Трудно се вижда точно какво е изписано на тези сребърни етикети,но сложих очилата и видях.Доколкото разбрах слагаш на мокра коса,стой се 5 минути и после без да изплакваш слагаш шампоан.Ако греша ме поправете.Не съм използвала пре шампоан преди.

# 256
Това е за места с твърда вода, маха калций и други минерали, които се натрупват по косата. Ако сте с София, няма да има разлика.

# 257
Ползвал ли е някой тази серия за коса на Шу
https://www.notino.bg/shu-uemura/ashita-supreme-podarchen-komple … osata/p-16266224/
Ползвала съм Ultimate Reset и съм във възторг.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 20:29 от macadamia

# 258
И аз съм хвърлила око на тази. Ползвала съм само Izumi Tonic(за подсилване и блясък) и много ми допадна, мека и хидратирана коса. Предстои да ползвам и Ultimate Reset. Очаквам принцесата да се включи с отзив, знам, че тя си е фенка на Шу.

# 259
  • Пловдив
Аз също харесвам Ultimate reset. Преди ползвах и Shu shu sleek, но напоследък не я виждам в Нотино. Даже тя ми харесваше повече.
Според мен не са за честа употреба. Максимум “работят” при мен две поредни измивания и на третото вече ми утежнява. Моята коса е плътна и твърда и продуктите на тази марка успяват донякъде да я омекотят. Ще трябва да пробвам Izumi tonic.

# 260
Ееееххх какъв живот кипеше в темата преди години, протоколи споделяхме, дължините си мерехме….. сега пълна скръб……
Ориентирах се към Sam Mcnight, видях мнение на Принцесата за комбинация на шампоана за обем и рич маската- ще пробвам….

# 261
Налага ми се да сменя боята за коса с такава без PPD, амоняк и резорхинол. Засега намирам само тази, дори Lakme Chroma не можа да се класира. Някой дали я е пробвал? Или да има друга препоръка? Много ще съм благодарна.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 09:08 от Jazzsoul

# 262
Jazzsoul, лично аз не се боядисвам, но сестра ми я ползва и е много доволна. Тя има доста бели коси, боята ги покрива чудесно, а цветът е много наситен и в същото време естествен.

# 263
Можете ли са ми препоръчате силно напояваща серия, която да е на възпитана цена?
Боядисвам се веднъж месечно, рядко използвам сешоар, спя на обикновена калъфка и най-често ходя с поларена шапка, защото мисля, че е най-щадяща. Интересуват ме шампоан, балсам и маска. За сега нямам нужда от крем или спрей без отмиване или олио за коса.

# 264
Благодаря, *Сладкодъвка*! А задържа ли се в косата, траен ли е?

# 265
  • Пловдив
Цефей, за моята коса много напояващи са серията Joico moisture recovery и хидратиращата на Мороканойл. Обаче при втората шампоанът много ми заплита, докато при Joico резултатът е гладка,разплетена и подредена коса.

# 266
Jazzsoul, да, цветът е много траен и се задържа. Косата изглежда много естествена и не избледнява след няколко измивания, просто коренът ѝ прораства. Тя се боядисва с нещо тъмно кестеняво, не знам кой номер.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 15:08 от *Сладкодъвка*

# 267
Jazzsoul аз използвам olioseta, много е хубава, но не е по- хубава от oway. Ако не са ти проблем парите, вземи си втората, има я в арлен.

# 268
Аз пробвах шампоан и балсам от серията на Joico - k-pak color therapy, купих си травъл размери за пътуване - на първо измиване много гладка и мекичка коса. Аз май ще се окажа фен на Joico - много харесвам и Blonde life. Трябва да порбвам и MR

# 269
K-Pak color therapy ми е много любима серия за зимата, но след като 2+ години се мъчех да приключа литровите бутилки, които си бях купила скоро не очаквам пак да я купя.
Хубави продукти има Joico!

Общи условия

Активация на акаунт