Азиатска козметика и грим - тема 30

• 56 413
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • Чукарландия
Благодаря, zari! 🌹

Ако някой не му представлява трудност, може ли да ми изпрати на лични един код?
Значи и аз имам такъв, но никъде не го откривам в профила си.

# 496
Всеки път като пуснете пост, който много искам да си запазя в първия момент започвам да търся такъв вариант ( както във инстаграм ) и после се дразня на форума че не го предлага Laughing
Моя код го знам, ако желаеш прати ми твоя Heart

Значи и аз имам такъв, но никъде не го откривам в профила си.
като влезеш в профила си скролнеш към средата на страницата ( ако си на комп ) има My Rewards и там с удебелен шрифт ги пише
 Rewards code ******* и до него има зелен бутон SHARE
пращам ти моя Wink

# 497
  • Reasonford Manor
Casual Kissing Heart
не споделям личния си код. Аз често пазарувам и давам линкове към YS, и не желая да изглежда, че го пробутвам, за да се възползвам от потребителите. Пиша в темата, защото ми е приятно да споделям и да съм евентуално полезна и нищо повече.
 Използвам случая да отговоря и публично на личните си съобщения:
   Ползвайте кодове на инфлуенсъри, които харесвате, или приятели и моля, не ме поставяйте в неудобната позиция да ви отказвам. Hug

# 498
Агент, това е изключително странно. Преди няколко месеца сайта на testerkorea автоматично пренасочваше към stylejolly. После получих мейл за промяната ( който явно съм изтрила). Даже бях на път да поръчам, тъй като преди години ги харесвах, но ме отказа цената на доставката

А каква е цената на доставка и с кого доставят някой знае ли?

# 499
  • софия
Casual Kissing Heart
не споделям личния си код. Аз често пазарувам и давам линкове към YS, и не желая да изглежда, че го пробутвам, за да се възползвам от потребителите. Пиша в темата, защото ми е приятно да споделям и да съм евентуално полезна и нищо повече.
 Използвам случая да отговоря и публично на личните си съобщения:
   Ползвайте кодове на инфлуенсъри, които харесвате, или приятели и моля, не ме поставяйте в неудобната позиция да ви отказвам. Hug
Ами неудобна позиция си е, факт! Точно зашото си полезна и помагаш в темата, хората биха искали да ти благодарят по този начин!! Не ти се набутваш, а те те молят.  Това не е случай  на нов скоро регистриран профил, който се самопредлага, точно обратното е!
Heart

# 500
Ако имах здравословен проблем и се страхувах от химични филтри, бих приела козметичния недостатък на минералните слънцезащити и да ползвам тях. Страхът е гадно нещо, а слънцезащитата е ежедневие.

# 501
Здравейте Simple Smile. Чета ви редовно, но досега не съм се включвала в темата.
Попивам, пазарувам, трупам, успях да си изградя някои навици, но се отказах от други, което не ме радва. И тук имам нужда от вашата помощ. От около 3 седмици ползвам reedle shot: всяка сутрин 50, вечер 100 и 2 пъти седмично 300. (Интересно, но не усещам никакво боцкане. Само на 300 лекичко, едвам забележимо, за кратко. Май ще взема и 700 😁. )
От години ползвам йонен масажор на xiaomi. Свикнала съм с него, отразява ми се добре на кожата, а сега, като го спрях заради reedle shot, струва ми се, че кожата ми увяхва. Може да е от годините 😆, но все пак ми липсва. Дали според вас е удачно след шотовете да го ползвам? Винаги сутрин преди гримирането минавам лицето си с него, значи ще е след Reedle shot 50.

# 502
  • Reasonford Manor
Скрит текст:
Здравейте Simple Smile. Чета ви редовно, но досега не съм се включвала в темата.
Попивам, пазарувам, трупам, успях да си изградя някои навици, но се отказах от други, което не ме радва. И тук имам нужда от вашата помощ. От около 3 седмици ползвам reedle shot: всяка сутрин 50, вечер 100 и 2 пъти седмично 300. (Интересно, но не усещам никакво боцкане. Само на 300 лекичко, едвам забележимо, за кратко. Май ще взема и 700 😁. )
От години ползвам йонен масажор на xiaomi. Свикнала съм с него, отразява ми се добре на кожата, а сега, като го спрях заради reedle shot, струва ми се, че кожата ми увяхва. Може да е от годините 😆, но все пак ми липсва. Дали според вас е удачно след шотовете да го ползвам? Винаги сутрин преди гримирането минавам лицето си с него, значи ще е след Reedle shot 50.
Reedle shot се използва вечер и не се съчетава с уреди, по описание на производителя. Дали е удачно Вие да го правите, никой не би поел отговорност.

Ако имах здравословен проблем и се страхувах от химични филтри, бих приела козметичния недостатък на минералните слънцезащити и да ползвам тях. Страхът е гадно нещо, а слънцезащитата е ежедневие.
Това май е за другата тема (Слънцезащита), но...  Страх = Незабавно внимание. Мозъците ни дават приоритет на опасността. Дезинформацията се разпространява много по-бързо от научните факти, именно защото играе с емоциите страх и тревожност. Страхът отменя рационалното мислене.
Но да не пренасям дискусията оттам, и без това няма смисъл.

# 503
Агент, това е изключително странно.
Скрит текст:
Преди няколко месеца сайта на testerkorea автоматично пренасочваше към stylejolly. После получих мейл за промяната ( който явно съм изтрила). Даже бях на път да поръчам, тъй като преди години ги харесвах, но ме отказа цената на доставката

O, напълно е възможно, аз не съм ползвала нито един от тях. Но понякога попадам на мнения, които ги споменават в Реддит, когато си търся информация за продукти. Дали е възможно да са на един собственик!?

Aaaa,  виж:
https://www.reddit.com/r/AsianBeauty/comments/1i31yr9/testerkore … y_bit_of_a_messy/
Скрит текст:
As TesterKorea has been kind of a legacy K-beauty store since the early days of this subreddit, thought it might be useful to mention that there has apparently been some kind of a business dispute over it, where one party, who claims to be the original founder, now has the brandname and the old web address, and the other party got the registered customers and the inventory, and now runs the store under the name StyleJolly.

I've had TesterKorea as a backup option for whenever I couldn't find some product over at my preferred stores (which currently is NowZenith), and when I last visited in December, they were advertising a rebranding, with the new name StyleJolly (a post about this is still up on Insta as well). My old login still worked though? I put some items in cart, but then didn't get around to actually buying, but I kind of need them, so today I thought I'd go ahead and place that order. Ofc I'd forgotten the new name by now, but thought the old address would redirect, as last time. Well, nope. Testerkorea.com appears to be up and running again, with a banner apologizing for another site renewal and asking returning customers to re-register. No note of the rebranding incident. Rather limited inventory, too. Kind of odd, right? And then I looked up whatever-the-new-name-was, and found Stylejolly.com again, now with no mention of any link to TesterKorea except for the one left on their Insta, but my old login still works and stuff is still in cart.

Ох и да кажа, че най накрая си намерих тонер който ми допада Smile haruharu wonder - Black Rice Hyaluronic Toner не се изпарява от сухата ми кожа на секундата
По принцип често тонерите от сериите за зряла кожа са такива = не воднисти, а като гел разреден с вода. Не всички са хубави, но някои са MаммаМия! Последните 3-4, които съм ползвала с кеф са Amore Pacific Time Response Skin Reserve Toner (велик, но само като му погледнеш цената ти се опват всички бръчки!), Sulwhasoo Concentrated Ginseng Renewing Water, както и Isa Knox TE'RVINA AD Regenerating Skin Softener, THE WHOO Cheongidan Hwahyun Radiant Rejuvenating Balancer. Също IOPE BIO ESSENCE INTENSIVE CONDITIONING

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 21:35 от Agent Provocateur

# 504
Catalinne, благодаря. Ще пропускам някоя сутрин и ще си ползвам уреда тогава. Намерих такава схема:

Не знам, дали е правилно, но точно това правя. Доколкото успях да се ориентирам, цифрите означават и начина на ползване, не само броя иглите. Шот 50 - 50/50, 2 пъти на ден, шот 100 - 1 път, шот 300 - на 3 дни, 700 - веднъж седмично. Ще експериментирам и ще намеря най-добрия начин за мен Simple Smile.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 19:35 от effe

# 505
Скрит текст:
Reedle shot се използва вечер и не се съчетава с уреди, по описание на производителя. Дали е удачно Вие да го правите, никой не би поел отговорност.

Това май е за другата тема (Слънцезащита), но...  Страх = Незабавно внимание. Мозъците ни дават приоритет на опасността. Дезинформацията се разпространява много по-бързо от научните факти, именно защото играе с емоциите страх и тревожност. Страхът отменя рационалното мислене.
Но да не пренасям дискусията оттам, и без това няма смисъл.

Объркала съм темите, извинявам се.

# 506
Уважавам решението и мнението ти Heart благодарна съм че споделяш тук информацията и знанията си Heart

да оплюя пак Йес - поръчката от 12.02 е шипната най накрая получих мейл 3.03 Triumph

Агентче ако спечеля от тотото може и в мозъка ми да прищрака нещо и да дам 3цифрена сума за тонер Laughing но тази част от рутината ми не я оценявам на толкова. Три цифри само за крем около очи, и за продукт , който може да се справи със сухотата където и да е по тялото ми Stuck Out Tongue

# 507
Здравейте, бихте ли препоръчали продукти за дехидратирана кожа с омазняване в Т-зоната, тук таме черни точки и широки пори.

# 508
Здравейте!

Близо година ползвах By Wishtrend Vitamin A-mazing Bakuchiol Night Cream, много добре си чувствах кожата с него, но тъй като исках да мина на по-висок процент ретинал, от няколко месеца вече ползвам Dr. Different VITALIFT-A.
Видях по-нагоре в темата, че се споменава серум само с бакучиол. Мога ли да го включа в една рутина с ретинала и ако да, трябва ли да съобразя % на активни съставки на двата продукта?

Благодаря!

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 10:01 от Alуa

# 509
Здравейте!

Близо година ползвах By Wishtrend Vitamin A-mazing Bakuchiol Night Cream, много добре си чувствах кожата с него, но тъй като исках да мина на по-висок процент ретинал, от няколко месеца вече ползвам Dr. Different VITALIFT-A.
Видях по-нагоре в темата, че се споменава серум само с бакучиол. Мога ли да го включа в една рутина с ретинала и ако да, трябва ли да съобразя % на активни съставки на двата продукта?

Благодаря!
Действието на бакучиол не е ли  като на ретинола ама много,много по-слабо .
След като ползваш Dr. Different  нямаш нужда от нещо с бакучиол

Общи условия

Активация на акаунт