ЕДИНАДЕСЕТИ клас - Тема 2

• 37 464
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Искам да ви попитам нещо - когато се изчислява успехът от 11.клас, се вземат предвид всички оценки, нали - ООП, ПП, Гражданско образование, ФВС и т.н. Нещо изкуках, искам да сверя часовника Joy
Да, всичко се взима под внимание.

Аз все още няма да казвам моята как завършва, защото днес й е двойно критичен ден и когато видя оценките в Школо, тогава ще пиша. Надявам се да се похваля.

Поздравления за успехите и постиженията на всички.

# 631
  • България, София
Kally,
Etty,
поздравления!

Още не знам как точно ще завърши девойката, но и тя днес каза, че няма смисъл да ходи до училище.
Утре ще отиде на върне учебниците.
Мина изпита за С1. Миналия петък беше на устната част, в събота на писмената. Каза, че било трудничко. Дано й стигнат точките, за да си покрие нивото. На устната част каза, че изпитващата имала ужасен акцент. На моменти едва я разбирала.

Re_ge, нямам думи за БЕЛ. Що за хора за това? Мразещи всичко и всички? И аз бих подкрепила детето да не се моли. За какво? Стискам палци догодина да й натрие носа с отличен резултат на матурата.

Наборката през лятото ще поработи 2 седмици към една програма, свързана със занимания с по - малки ученици. Тя и втория срок работеше. Веднъж седмично ходеше в едно училище и помагаше да децата при изпълнение на задачите, раздаваше им материали. Каза, че децата са много сладки и й харесваше.
Но първо с нас на море Simple Smile
Колко хубаво, че ваканцията дойде.
Толкова обичам ваканциите Simple Smile

# 632
И за моя единадесетокласник  учебната годината приключи. При тях учителите са много благосклонни и прявят компромиси.

# 633
  • Пловдив
Тук сте се събрали все майки на отличници Simple Smile
Моята дъщеря е далеч от отличник. Не знам - само в нашата гимназия ли ги режат яко или са им много високи критериите. Единствените шестици ще й бъдат по математика и физическо- там е пълна отличничка. Всичко друго завършва с 3 и 4. БЕЛ също ще завърши с 3. Не мога да си обясня защо така ги "забива госпожата - гледахме тестовете, честно казано и аз не успявам да се справя с тях, а имам високо ниво на знания по езикова култура.
Доста родители се срещнахме с нея, отделно на родителските срещи се коментира постоянно, тя си повтаря едно и също - "повече да четат децата". Дъщеря ми е в езикова гимназия, там са събрани деца с възможности над средните и не мисля, че заслужават слаби оценки. Не им се дава и възможност за поправка.
По немски има 3-ки и 4-ки, но това е максимума за нея - не й хареса езика и не се напъва да го учи.
Факт е, че оценките от дипломата няма да й трябват никъде догодина, единствено математиката, но там не очаквам нищо по-различно от 6.

velina_v, може ли малко повече информация за тази програма за работа с деца?

# 634
  • София
Честита ваканция... и събирайте сили за ДЗИ следващата година Simple Smile
Изключително съм щастлива, че онези дечковци, заради които се събирахме в седмокласната тема, постепенно се превръщат в целеустремени дами и господа, които (в голямата си част) са наясно какво ги влече и започват да преследват мечтите си! Пожелавам им попътен вятър в платната на Живота и верни приятели, с които да ги среща Съдбата!
Така като гледам, вече си имаме и кандидат-студенти в последна фаза Simple Smile Браво на младежите на Ог и Добри, предполагам, че и тези на Силан и Дъждец също са на една крачка
Моят заминава към морето в края на седмицата (имам чувството, че целият АК се изнасят към Созопол) и после ще се наложи да залегне над SAT, че постигна 1390, което е доста граничен резултат за неговите желания (ама, то мързелът тази година беше свръх и естествено- очакванията рязко се разминаха с резултатите)

# 635
  • на Мелмак
Лили, аз съм завършила ЕГ, щерката е в ЕГ. Много е ученето, и да, много зависи от учителите.

# 636
  • София
Molive, в петък с БДЖ-то се изнася и моят. Наели са си хотел няколко деца и ще стоят в Созопол до след Джулая. Simple Smile

# 637
  • София
И моята девойка ще посреща Джулая в Созопол. Явно ще има форумско събиране Laughing

# 638
  • на Мелмак
Дааа, и ние имаме билет за влака и ще са в Созопол Joy
Верно форумно.

# 639
Моят пък ще ходи във Варна, пак с БДЖто.  Хич не го свърта и само ми хвърля разни смели планове. И да работи иска, и за риба да ходи, и театър да играе. Аз само да го мисля...
Изработи си шестици за годината по БЕЛ и МАТ, доволен е.

# 640
  • Бургас
Свърши и тази година. Две петици от общо четирите модула математика и всичко друго е шест. Тази година балът й е по-важен, защото ще кандидатства с дипломата от 11 клас в Нидерландия. Напрегна се малко за тези петички, но мисля, че и въпреки тях ще успее.
Работи вече втора година и мисля, че вече й писна Smiley. Но тази година ходи и на училище първа смяна през юни, и на работа и много й дойде. В Бургас днес започна Лигата на нацииите по волейбол. Ще ходи на всички мачове и я освободиха от работа. Ще си почине малко детето.
Поздравления за успехите на всички деца! Хубави са ни децата

# 641
Привет, привет и честит край на "най-хубавата учебна година от 5-ти клас насам"...цитат от набора!
Той също приключи с ходенето на училище, но класната им се притеснява много, та и бележка му написахме...С 5 само по математика е, но дори и не се напряга за повече...
Сега на преден план излизат летните планове, които, като на повечето, включват шофьорски курс (започва го средата на юли и сега за морето четивото ще са листовки и правилник...) и размотаване по морета, концерти, баби и дядовци, но по-умерено...Той вече се счита за мноооогоооо голям и не иска да ходи за повече от 4-5 дни, съответно родата страда, но какво да се прави...растат.
Ние също потегляме за Созопол в неделя, та мога да наглеждам форумните "джулайци"... LaughingLaughingLaughing

# 642
и моята ще е за джулая на морето - отбор варна Simple Smile
казах й да послушат малко юрая за подготовка, че само говорят за джулай, а им липсва хипи-основата Simple Smile

# 643
Моля, кажете как се  анулира оценка от 11 клас.
По математика първият срок има 5, вторият пет 6 и му оставя 5 за годината. Направо съм бясна.
Няма как да се бори за ФМИ с тази оценка.

# 644
The Invisible, ужасна ситуация. Дали не би бил някакъв вариант да се подаде писмена молба до директора, в която да поискаш преразглеждане на годишната оценка и той да се ангажира да свика комисия или какъвто е там административния протокол? Поне той да се опита да поговори с преподавателя, за да му се разбере мотива за това решение.

Общи условия

Активация на акаунт