Кредит за майка ми на мое име, не знам какво да правя….

• 5 243
  • 202
  •   1
Отговори
# 135
"На него вече му е време за дете"...

Така и предположих, че е по-стар от теб и с голяма разлика.

Отношенията ви не са като на равни хора, а на шеф и подчинен. Няма право да те командва, разбери го, дори да е 10-15 години по-голям.

# 136
Малко се потресох от тази тема. Някой ти иска 40 хил и ти му ги даваш, без да знаеш , за какво?
Ако темата не е измислица ...
Ако е за здраве, бих помогнала, няма да се съобразявам с никой.
Ако е за някакви други неясни неща, не, не бих.

# 137

Отношенията ви не са като на равни хора, а на шеф и подчинен. Няма право да те командва, разбери го, дори да е 10-15 години по-голям.

Да разбрахме, че той е по-черен и от дявола, а майка й е бяла и добра след като  е позволила на 16 годишната си дъщеря да се изнесе при мъж?

# 138
Stubbornh , от зор да избягаш от токсична майка-готованка, си се натресла на приятеля ти манипулатор. Жал ми е за теб и за наивността ти. И къде е баща ти в цялата история?
Има ли вероятност майка ти да пере пари?

# 139

Разликата ни е 8 години, той е на 30.

# 140
Той на 30 години и му е време вече за деца ...

# 141
Stubbornh , от зор да избягаш от токсична майка-готованка, си се натресла на приятеля ти манипулатор. Жал ми е за теб и за наивността ти. И къде е баща ти в цялата история?
Има ли вероятност майка ти да пере пари?
С баща ми сме на здравей здрасти. Той не се интересува от мен.

# 142
Някой да пусне още една тема за домашно насилие, моля!
Прибрали я в чужда къща, почти целия  масраф тя плаща, само сметките - баща му, с майка си да не се чува. Вие тука някакъв скапан кредит пощите.

# 143
  • Далечният изток
Бе как ще пере пари Joy
Просто нулева финансова култура. Дъщерята и тя...

# 144
1. Разбери за какво са парите.
2. Накарай майка ти да ти продаде къщата от бабата.
3. Изтегли ипотечен кредит, ако те одобрят. Изтегли възможно най- малък кредит.
4. Майка ти да плаща.
5. Отиди в тази къща и се махай от втория паразит.

Ужасно ми стана мъчно за теб.

# 145
Освен ако не е за животозастрашаващ здравословен проблем не тегли заем за друг, дори и майка ти.
Самият факт, че иска такова нещо от теб е странен.
Каква е причината да си с мъж с който нямаш брак, не делите финанси и нямаш разбирателство? Защо искаш да забременяваш от този? Ако утре бременна ти постави друг ултиматум или да си стягаш багажа? А ако не заченеш и намери по-плодовита почва. Този не става. На 22 не си престаряла да си намериш по-нормален.  Непълнолетна си се събрала да живееш с мъж, който дори не те третира добре, защо?
Роми ли сте?

# 146
Дренке, стига подскача! Не можеш да прибереш някого, ако той не го поиска.

За прането на пари ме наведе мисълта, че майка щяла да изтегли кредита, а да давала пари на дъщеря си, тя да ги внася.

# 147
Този логично е паразит, брак нямат, дом нямат, той я цоца яко, пък тя дете иска от него.
Абе има хора си го обичат хард.

# 148
Освен ако не е за животозастрашаващ здравословен проблем не тегли заем за друг, дори и майка ти.
Самият факт, че иска такова нещо от теб е странен.
Каква е причината да си с мъж с който нямаш брак, не делите финанси и нямаш разбирателство? Защо искаш да забременяваш от този? Ако утре бременна ти постави друг ултиматум или да си стягаш багажа? А ако не заченеш и намери по-плодовита почва. Този не става. На 22 не си престаряла да си намериш по-нормален.  Непълнолетна си се събрала да живееш с мъж, който дори не те третира добре, защо?
Роми ли сте?
Не не сме роми, българи сме си. Явно нашата работа прилича на такава, но не сме. И по-рано казах аз сама усещам, че имам някакъв страх да го оставя. Той няма да ми позволи да си тръгна

# 149
Дренке, стига подскача! Не можеш да прибереш някого, ако той не го поиска.

За прането на пари ме наведе мисълта, че майка щяла да изтегли кредита, а да давала пари на дъщеря си, тя да ги внася.

Няма никакво значение ще го изтегли или няма да го изтегли тоя кредит, защото вече е дръпнала късата клечка.

Общи условия

Активация на акаунт