Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 90

• 30 639
  • 765
  •   1
Отговори
# 435
И аз съм ЗА голямата мивка . Тавата от печката си влиза цялата.Дължината е 73 см.

# 436
При наличието на достатъчно плот и според мен голямата мивка е за предпочитане.  Моята по неволя е по-малка, но пък така или иначе мия всичко в СМ, включително тавите от фурната и за няколкото години ползване нито веднъж не се наложи да се тюхкам, че е малка за нещо.  Въпреки това, ако кухнята в селската къща се окаже с достатъчно плот (смятам да я разширявам при ремонт), ще взема по-голяма за нея, за всеки случай.  Възнамерявам да повторя Бланко, но друг модел.

# 437
  • София
Hblagoeva, ето за това говоря чудесна, голма мивка.. 👍 Моята е малко по-малка,  влиза ми тавата от фурнта, но можеше да е и малко по-голяма. Място имам за три корита ако искам, големи... Но не ми трябват... Мивката ми стърчи над плота и е керамична и изобщо не страдам, че не съм по модата... 🤷‍♀️
Между другото, колкото и да е странно за много от пишещите тук, има хора, които обичат постоянен отцедник на плота и не си прибират ежедневната посуда по шкафове, за тях също второ корито за отцедник би било излишно. Та всеки с навиците си, а когато си и дизайнер, трябва да се съобразиш с желанията и навиците на клиента си.. Не само с това, според теб как трябва да са нещата.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 09:08 от Angel_Dust

# 438
Аз имах двойна мивка, много ми беше удобна, но след като сложих голяма и дълбока, вече предпочитам нея.
И остров не искам, само да се блъскам в него и да ми се губят от очите внучето и кучето😆
И имам място, даже малко празно ще стои, но ми харесва.

# 439
  • Sofia
Търся сгъваема кухненска маса за двама, нещо което да се сгъва почти изцяло, т.е в дълбочина до макс 30см в сгънато състояние. За хранене на двама души. Нещо красиво, без значение от цената, за предпочитане в цвят класически дъб или комбинация с класически дъб. Да сте попадали на нещо подобно?

# 440
Видях такава в юск, сгъваше се от двете страни, потърси в сайта.

# 441
Ми на Икеа сгъваемата NORDEN  в бяло или дървесно. Аз друга да се сгъва до чак такива размери не знам.

# 442
  • София
В смисъл с падащи плотове и малка основа ли? Като на икеа... За съжаление този тип трудно го наричам аз красив, но има селски чар... Не е и безкрайно удобен, кракът, който подпира плота на мен лично все ми се пречка.

# 443
Може да потърси "конзолна сгъваема маса" в гугъл. Но излизат разни по 2-3000.
Ето от юск, и за мен са грозновати.
https://jysk.bg/trapezariya/kukhnenski-masi/kukhnenski-masi/kukh … 8/84/130-cvyat-db
https://jysk.bg/trapezariya/kukhnenski-masi/kukhnenski-masi/kukh … x100/163-cvyat-db

# 444
  • София
Пише без значение от цената 😁
Бг фирмите за чамови мебели също правеха преди но май средата беше по-широка

# 445
И един два модела, които съм срещала в Bonami.
Няма как хем да е супер компактно, хем механизмите да отварят меко, хем нищо да не пречи на краката, хем и парите да са разумни. Те такоу жювотно няма.

# 446
  • тук-там
Да се включа за мивките. Аз търся с две корита. Едно голямо, поне 50 см светло, и едно по-малко за мелачката.  Повечето които намирам - основното им корито е по-малко. 

# 447
Е, няма и аз търсих и накрая реших единична голяма. Но аз гледам само Бланко, от другите марки може и да има.

# 448
Да се включа за мивките. Аз търся с две корита. Едно голямо, поне 50 см светло, и едно по-малко за мелачката.  Повечето които намирам - основното им корито е по-малко. 

Правите мивка за вграждане под плот и монтирате 2 корита едно до друго с малък борд между тях ако не намирате размерите, които искате, а много държите.

Иначе това е предната ми мивка, която обожавах - Schock.

# 449
  • София
https://baniamechta.com/kuhnenska-mivka-s-dve-korita-fat-avangard-235/

Тази например, не е ли с желаните размери?

Общи условия

Активация на акаунт