💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 4💛

• 13 353
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
По-скоро май дерматолог. Нещо да е от праха за пране?
Аз май се отказвам да я мъча с две дремки. Уж е количката изкарва да не спи, ама вчера заспа. Днес се събуди рано и всичко се измести и нямаше как да я държа за две дремки. Просто ми е мъка това. Да си спи 3 пъти и като реши, сама ще си пропусне втората дрямка. Само се тормозя с това и ми писна.

# 526
Уж за хубаво смених с персил сенситив, преди това използвах Тео бебе. Но ако е от него нямаше ли да е по цялото тяло. Като новородено използвах Сано Максима, но нямаше никакъв аромат.
Още има три дремки, няма начин да е на две. Сутрин след час и половина много му се доспива.
10-10:30. В 13ч до около 14ч и после още една около 17ч.

# 527
Някаква тъпа моя логика, но заради раницата дрешката да му се е опирала повече там и това да го е раздразнило. Не знам дали съм права.

# 528
На мен ми приличат на такива от храна. Макар ме и от праха да е, едва ли по снимката може да се каже.
Този персил много го хвалят, и за деца и за възрастни. Аз пера с Ариел капсули. И минава сушилня на програма памук. Тя е най-дългата. Не гладя на децата, само на мъжа 🤪 Не сме имали проблеми.

# 529
Персила мирише хубаво, но изобщо не ми харесва как пере, а винаги слагам максимална доза + кислореден препарат на Amway. Ще си карам с Тео. Бочко съм пробвала някога, но не помня как се справяше. Ариел нямат версия за бебета нали?

# 530
Персила мирише хубаво, но изобщо не ми харесва как пере, а винаги слагам максимална доза + кислореден препарат на Amway. Ще си карам с Тео. Бочко съм пробвала някога, но не помня как се справяше. Ариел нямат версия за бебета нали?
Имат, но не капсули а течен.
Аз си пера с Ариел капсулите и на беба дрехите, иначе имам 2 туби Тео бебе, че се бях запасила, но не ми изпира петната от пюрета и с него пера дрехи, които не са мръсни. 😁

# 531
Аз съм доволна от Фрош Бейби. Бях го взела на промоция на Черен Петък. Идваше ми по-евтин от Тео Бебе. Изпира ми петната от пюрета, но на 60 градуса.

# 532
Ваня, колко време издържа детето да будува без да се разкисели. За 2 дремки ти трябват поне 3-3.15мин. При нас по-основно беше да започне да спи дневни дремки над 30мин и като успя станаха 2.
Единият вариант е за междинен период от време да има 3та мн кратка. Съветите са посл дрямка да приключва най-късно към 17/17:20 за да може към 20/30:30 да ляга за нощен.
Ние вече сме на две дремки, но с едно голямо условие - да сме си плътно в рутината. За целта когато я видях, че вече пропуска дрямка 10/15дни излизахме мн за кратко и съвсем съобразено с режима ѝ.

Тези мъхестите плодове още не съм давала, но ще дам от готово пюре защото имам само малини замразени домашни.

Ние сме с Сано Бейби и да няма мн мн аромат, но аз го считам за плюс. Един вид малко по-малко алергени. Ама аз съм с него от преди да родя.

# 533
При нас всичко се пере с Фрош напоследък. А техният спрей против петна е магичен (дори един бял пуловер ми спаси от червено вино Heart)

# 534
Ваня, колко време издържа детето да будува без да се разкисели. За 2 дремки ти трябват поне 3-3.15мин. При нас по-основно беше да започне да спи дневни дремки над 30мин и като успя станаха 2.
Единият вариант е за междинен период от време да има 3та мн кратка. Съветите са посл дрямка да приключва най-късно към 17/17:20 за да може към 20/30:30 да ляга за нощен.
Ние вече сме на две дремки, но с едно голямо условие - да сме си плътно в рутината. За целта когато я видях, че вече пропуска дрямка 10/15дни излизахме мн за кратко и съвсем съобразено с режима ѝ.

Сутрин издържа най-малко - макс 2 часа. Като хапне за обяд също едва издържа 2/2.30. Когато сме били на две дремки, е било защото сме навън и тя си гледа и издържа. Понякога е заспивала в количката точно преди да се приберем от разходка. Съответно я оставям да поспи малко. Но в този случай късно заспива пък за 3-тата дрямка и абсурд тя да приключи в 17.30, съответно лягането е към 21/21 и нещо. Ако е на две дремки става да заспи към 20/20.30 (и на мен ми е по-добре така), но на 3 дремки не става.
Какво имаш предвид дневни дремки по 30 минути? Нейните все са по час, час и нещо. Обикновено аз я събуждам. Само тази втората понякога й е по-къса. Рядко е имала дремки по 30 минути.

# 535
При нас всичко се пере с Фрош напоследък. А техният спрей против петна е магичен (дори един бял пуловер ми спаси от червено вино Heart)

Супер инфо, купувам още днес 🩷

# 536
Споменах го, защото при моето дете от раждането до към 6 месец дневния сън беше винаги от 35-45мин дремки. Независимо дали е в кола, количка, на ръце. Толкова си спеше

# 537
Не, рядко имаме такъв кратък сън 🤣 Понякога я будя аз. Понякога и по-трудно става. Поспаланка си е, ама през нощта не е така 🤣🤣🤣

# 538
Споменах го, защото при моето дете от раждането до към 6 месец дневния сън беше винаги от 35-45мин дремки. Независимо дали е в кола, количка, на ръце. Толкова си спеше
И моята е така. Ама тя продължава да е така, доприспивам я че да направи повече. Много рядко спо по 1+ час без да се налага да я доприспя 😔. Не свързва циклите сама все още.
Наскоро имах разговор с консултантка, в общи линии нищо не ми каза, което вече да не знам от нета.
Ту е на 2, ту на 3 дремки, както си ги направи. В последно време е на 2, ама ще видим.

# 539
За този спрей ли говориш?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/frosch-baby-sprey-protiv-petna-z … 001499915222.html

Ваня, отдавна съм се убедила, че твоето бебе е еднорог Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт